Jump to content
BulForum.com

Най-грозните коли на света

Botev1912

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply
  host said:
Колкото и да не им хресва Х6 могат всички да са спокойни, освен ако не е спряло няма да го гледат дълго :D

Да , и върви с цистерната отзад да го храни :lol:

Ael said:
Да , и върви с цистерната отзад да го храни :lol:

Затова има гъзарчета като теб дето предпочитат газчица :lol:

Сега за да не ме нападнат 1000 човека...

Който иска бърза кола не трябва да се плаши от разход.

Бързина и пестене не са много близки думи :D

Оставете го вече бавареца,отвратително грозен е според мен,ама друго си е да има баварската значка отпред и вече някой хора го обожават.Сигурен съм,че ако тая грозотия носеше значка на Санг Джунг или Хюндай,нямаше да го величаете толкова.

zlobil said:
как може да сравнявате класика като же класата с тва недоразумение на авто индустрията х6 , дето като го видиш и се чудиш дали рекстън са копирали от бмв или обратното ....... ебати отпред някой заглеждал ли го е ? прилича на хрътка , ма с отрязани уши......

тва да не е правено от деца в първи клас по трудово.......няма по грозна кола за над 100 лева :lol:

DON_CHEFO said:
тва да не е правено от деца в първи клас по трудово.......няма по грозна кола за над 100 лева :lol:

Хихихи. Ей това си беше култово изказване :punk

Ааааа сакън не говори така че след малко ще те качат на кладата за богохулство! Иначе и аз се чудя как можаха ЧАК ТОЛКОВА грозен да го направят този джип, то бива бива но чак толкова ръбест днешно време някак не ми се връзва - от Жигула е по-ръбат е***ти...

djadomraz said:
Ааааа сакън не говори така че след малко ще те качат на кладата за богохулство! Иначе и аз се чудя как можаха ЧАК ТОЛКОВА грозен да го направят този джип, то бива бива но чак толкова ръбест днешно време някак не ми се връзва - от Жигула е по-ръбат е***ти...

тва, че може да струва 500 000 лв да речем. Не я прави готина. Готина е Ц класата и ЦЛС-а. ;)

Абе може каквото искате да говорите,обаче G klass си е институция направо.А разните там Джинг ТОнг,Пинг Понг,и другите паркетни недоразумения,излизат,омръзват и си заминават защото в тях няма нищо уникално,нищо различно,те са просто поредните.Голямото кубче ме радва именно поради факта че БИ ТРЯБВАЛО да е отвратително,ръб до ръб.Но не е,радва окото,има нещо различно в него.A SUV-четата са едни такива безлични,стерилни.И в крайна сметка всичко е субективно.За Multipla-та обаче мисля постигнахме пълно съгласие.

2006%20Range%20Rover%20Sport.jpg

mercedes-g-class-w463.jpg

Ей ти 2 джипа и то истински. Само дето единия ако го дялках с теслата пак по-красив шях да го издялкам аз а последното което мога и ми се удава е да дялкам дърво. Това не е кола това не е джип, това е някакво нещастно недоразумение подобно на рейс но по-късо. Колкото ще да е проходимо и здраво, грозно е та си е**о капаците!

Edit: добавям и hummer:

800px-Hummer-H3.JPG

Не разбираш G класата е символ. Минава Реиджровер и си мислиш просто поредния джип. Минава G класата и си мислиш вътре има един отбор момчета с вратове дебили по 60 санта и тежащи по 120 кила. Ако ще на х*й да прилича винаги ще е над другите. Освен това малко са колите които могат да минат през кози пътеки и въпреки това да вдигат 100 за под 6 секунди. За мен е ръбат, но грозен не. Формата следва функциалността и оценявам това. И на мен Мурано ми харесва повече обаче пред G класата е като пазарска количка.

Добавих и Hummer към картинките с джиповете. И въпреки че много прилича на G-класата е една идея по-красив.

raptor2721, аз преди много се кефех на Мурано-то.. и това беше докато не седнах в него. Както и да го гледах - отвън ме радва много, вътре ми простее и то много...

Каквато и класа да е, колкото и да е проходимо е ръбато до безобразие. Можеха поне малко (ето примерно Hummer-a) да загладят оттук оттам, да сложат някоя чупка колкото за естетика. Тая ръбата простотия като я видя се сешам за рекламата с Влади Въргала където бяха разкарали стъклата и сложили алуминиева дограма... то при такива форми - колко му е :)

А за мъжкарска кола - ми вземете тогава Тойота Тундра тогава - тя е още по-голяма. Сигурен съм че има и по-мъжкарски (да не кажа селски) возила - такива с непокрито място отзад за отстреляния добитък примерно...

Някой само да не ме разбере погрешно - отвътре мерцедеса е приятен. Това че е проходим е голям плюс и като возило е страхотно по много показатели. Външния му вид не един от тях и затова се и заяждам. Какво само Х6 било грозно щото не е нито кола нито джип. Да ама на външен вид е много мазно и приятно за окото. Може да е пълен въз като кола, на външен вид са го докарали а за това говорим тука. Мерцедеса може и да е най-проходимия и здрав джип, да вози по-хубаво и от лимузина на магистралата обаче на външен вид по-зле трудно може да се направи по-грозен. Не невъзможно защото Фиат с Мултиплата просто са ненадминати.

djadomraz said:
возила - такива с непокрито място отзад за отстреляния добитък примерно...

Наричат се пикапи :bgrin:

А хъмъра с тея светлинки навсякъде ми прилича на циркаджийска кола ... за бая пари , може да изглежда мъжкарски , ама след по-сериозен удар ... не се познава че е хамър ... ебахти "военния" джип

http://media.abv.bg/img.phtml?id=202962

http://media.abv.bg/img.phtml?id=202968

Снимките са след катастрофата , която Максим Ставииски причини с неговия хамър .

raptor2721 said:
Не разбираш G класата е символ. Минава Реиджровер и си мислиш просто поредния джип. Минава G класата и си мислиш вътре има един отбор момчета с вратове дебили по 60 санта и тежащи по 120 кила. Ако ще на х*й да прилича винаги ще е над другите. Освен това малко са колите които могат да минат през кози пътеки и въпреки това да вдигат 100 за под 6 секунди. За мен е ръбат, но грозен не. Формата следва функциалността и оценявам това. И на мен Мурано ми харесва повече обаче пред G класата е като пазарска количка.

на колко ракийки писа тоя пост :P

pazu said:
Наричат се пикапи :bgrin:

А хъмъра с тея светлинки навсякъде ми прилича на циркаджийска кола ... за бая пари , може да изглежда мъжкарски , ама след по-сериозен удар ... не се познава че е хамър ... ебахти "военния" джип

http://media.abv.bg/img.phtml?id=202962

http://media.abv.bg/img.phtml?id=202968

Снимките са след катастрофата , която Максим Ставииски причини с неговия хамър .

Ако обърнеш внимание в америка всички коли имат навсякъде жълти светлинки, светоотразители и тн - закон е там.

И не забравяите, че тази тема е за "най-грозните коли на света", G класата дори и свирки да може да прави докато я караш офроуд пак няма да стане красива.

P.S. А вече мутрите не се возят в G класи. Може би само някои които не са си сменили автопарка заради кризата :)

INCINERATOR said:
И не забравяите, че тази тема е за "най-грозните коли на света"

ХамърЪ си остава грозноват бабаид за мен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...