Jump to content
BulForum.com

Как се казва компютъра ви?

pazu

Recommended Posts

Единственото нещо което бих разбил с удоволствие...мразя го само проблеми ми прави(обяснимо е щот е на 6-7 години и вече му идва края на живуркането)!Викам му Щайга и най-честото ми обръщение е Майка ти Д*йба скапана!Нямам търпение да го сменя и ако не струваше пари сигурно щях да го направя на пърчета!

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Предполагам, че темата е ташак и хората, които са писали в нея също се бъзикат нещо, защото не мога да приема, че наистина си кръщавате компютрите. :wacko:

Sothbiss said:
Предполагам, че темата е ташак и хората, които са писали в нея също се бъзикат нещо, защото не мога да приема, че наистина си кръщавате компютрите. :wacko:

Няма компютър без име. По време на инсталацията задължително трябва да сложиш някакво име на компютъра.

91918479ps6.jpg

Botev1912 said:
Няма компютър без име. По време на инсталацията задължително трябва да сложиш някакво име на компютъра.

Така става :). Моят е Computer :)

RiMy си се казва, понякога му казвам Топчо, за хората така е популярен :)

Как ще е ташак бе? Аз всички по-важни предмети си кръщавам. И си говоря с тях и се разбираме. Едно време Ганчо беше купен на старо и за нищо не ставаше. Който седне да работи на него и само се ядосва и пищи. А аз като си поговоря с него и всичко се оправя. Е, все се е случвало да го тупна, ама той боят изгражда...

SDawn said:
Така както си тръгнал няма да намриш свястно име - пенчо, ганчо... Ужас. И кво реши в крайна сметка?

Ти ако го познаваше бай Ганча, нямаше така да говориш. И изобщо...обиден съм от негово име...

Моят компютър съм го нарекъл А2.

За име на ov3rm4n-ския предлагам "Прокопи" :lol:

Не помня много добре откъде беше, но имаше някаква история за компютърчето Прокопчо.

Хехехе, това ми припомня една култова фраза: "Прокопи, ударù му един гълток!".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...