alex_2004 Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Искам да си направя един плакат A3 формат.Трябва ми някой специалист или човек който разбира доста от предпечат.Идеята е ясна остава само изпълнението.За услугата плащам до 50лв. тел:0897 950271 -Ангел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GERGX Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 ми правиш си плаката (в общия случай във формат .cdr (corel)), отиваш в офис едно и го разпечатваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 сестра ми работи в една фирма над "графити" , която се занимава с такива работи. Та ако искаш на ЛС мога да ти оставя номера и , и да се разберете. До колкото знам се занимава с дизайн на фотошоп и може да ти помогне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Искам да си направя един плакат A3 формат.Трябва ми някой специалист или човек който разбира доста от предпечат.Идеята е ясна остава само изпълнението.За услугата плащам до 50лв.тел:0897 950271 -Ангел. Na teb ne ti trqbva nqkoi deto razbira ot predpechat, a nqkoi deto razbira ot dizain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 Значи аз ако можех да си го направя сам нямаше да пиша тук и да търся помощ.В печатницата ми казаха че трябва да си намеря някой който да ми направи препечата или както ми изясниха тук във форума дизайна на плаката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Кажи за какво става дума за тоя плакат? Ако искаш драсни едно ЛС, или направо тук в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Пиши за какво става въпрос ще го направим Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Искам да си направя един плакат A3 формат.Трябва ми някой специалист или човек който разбира доста от предпечат.Идеята е ясна остава само изпълнението.За услугата плащам до 50лв.тел:0897 950271 -Ангел. Няма да ти стигнат парите. Само печата ще ти е 20тина лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Няма да ти стигнат парите. Само печата ще ти е 20тина лева. ако е за една бройка, мани нулата Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 За една бройка едва ли ще е. А и все пак имаш дизайн. Алекс имаш ЛС. @w00x дизайна, без предпечат не е оферта. От печатницата пак ще го върнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Плаката е за спортни танци.В него ще има 7-8 танцови двойки.Те трябва да изрежат и сложат в плаката.От там нататък трябва да се направят ефекти и да се въведе такста.Това е общо взето. Ако искате си оставяйте тел. за да ви звънна . Ще правя 1000 бройки но съм си уредил при познат да ми ги разпечата.Проблема е че той няма време да се занимава с дезайна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 в профила ми има ICQ номер потърси ме да ми обясниш и покажеш материалите или пиши лично общо зето за около час и половина работа е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Assassin се зае с проекта ми.Той първи се свърза с мен и уточнихме подробностите.Благодаря на всички които ми писаха тук във форума.Темата може да се затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 в профила ми има ICQ номер потърси ме да ми обясниш и покажеш материалите или пиши лично общо зето за около час и половина работа е ... Dido, mnogo shte me izvinqvash ama za chas i polovina shte si ostavish racete na toq plakat Shte moje li da se pokaje proekta posle v temata kato e gotov. Mnogo iskam da vidq rabotata na Assassin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Плаката ще бъде постнат, стига alex_2004 да няма нищо против. И за да не ти е скучно, ето нещо простичко, което правих тези дни. Логото, визитки, клиентски карти и торбички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Моля, изтрийте го това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 Ето готовата работа. http://www.snimka.bg/profile.php?edit_phot...hoto_id=4056605 Дело на Assasin Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Загелпил си линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Ето го: http://img178.imageshack.us/my.php?image=p...tnitancijh1.jpg Или сайта или форума нещо се е@ат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Mi neshte. Opravete go da go vidim de. Kachete go v picvalley.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 http://www.snimka.bg/album.php?edit_photo&...hoto_id=4056605 Taka вече трябва да се вижда Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Да, ама не мога да разбера защо не работят линковете от imageshack. Благодаря ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 Благодаря и от мен.Който иска да се записва на танци да се обажда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.