Jump to content
BulForum.com

kukuruz

Members
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

About kukuruz

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

374 profile views
 1. Отново свободно място за 1 човек !
 2. За съжаление , няма да можем да присъстваме на представлението довечера (25.2.2020г) “Мариус 50” в дом на културата “Борис Христов”. Затова продаваме билетите, на цената на която са закупени. За продан 2 билета по 30лв всеки. ред 4, място 1 и 2 Може да се закупи и един билет. за контакт, само по телефон : 088 6655344
 3. Може ли телефон на ЛС за да се уговорим за вдругиден за тест ? Моделите, които дават за съвместими с това зарядно не включват моя, но бих пробвал.
 4. 1.6. INPUT 100-240V~ 50-60 Hz 0.3 A; OUTPUT 5 V , 0.4 A (SIEMENS) за кои модели е съвместим ? оригинален или “някакъв” ?
 5. Остана само 1бр свободен абонамент. може да се ползва и на Андроид устройства !
 6. Абонамент за Apple Music , част от семеен план. Добавям за проба и ако сте ок остава. Няма ограничение за това, колко искате да го ползвате. Може от месец до година. цена за месец 3лв. Плащане през Revolut, A1 Wallet, Phyre За контакти ЛС тук или iMessage на 0885802667
 7. Да, предложението да го подариш стана, когато вече бях дошъл да го купя , нали ? Също така , телефона се указа без зарядното ( уговорено на ЛС ) пак в момента на предаване на телефона. И за двете неща не подозираше до момента на срещата , че апарата е с повреда и че зарядното изведнъж се указа някъде другаде... Още веднъж повтарям, за мен ти не си коректен !!! Turn off this option! iPhone Turn off this option!
 8. Много неприятно се изненадах днес, когато проведох първият разговор по закупеният от теб "Сименс S65v доста запазен работи перфектно". Отсреща не ме чуваха. Същото се получи и с вторият и третият разговор ! Не си коректен ! Да не говорим, че ме излъга и за зарядното !!!
 9. Запази ми SIEMENS S65 до утре. Благодаря ! Turn off this option! iPhone Turn off this option!
 10. Нов фитнес тракър измерващ изминати стъпки, разстояние, пулс. Също показва нотификациите от iOS и Android устройства. Защита от загуба на Smart Band-а. Устройството е ново, не използвано. Получено е като подарък, но имам смарт часовник дублиращ функциите на гривната и затова се продава. Намира се в Пловдив. Може да се изпрати с куриер ( Еконт ) при желание за сметка на получателят. Цена 30лв. За връзка тел: 0885802667 или съобщение във форума. Turn off this option! iPhone Turn off this option!
 11. Ентри бяхме. Обслужването беше проблем а се оказа че и качеството на картината е по-зле сравнено с Мтел. Тази седмица съм само нощни. Петък ?
×
×
 • Create New...