Jump to content
BulForum.com

Игрите , които очаквате през 2007 година

russsi

Recommended Posts

Тук можете да пишете , какви игри очаквате с нетърпение през новата 2007 година. Ето и списък на най - очакваните игри през 2007 от game spot - Link

Лично аз очаквам:

2Moons - Доста добро MMORPG, на което скоро ще започне Closed beta теста и на всичкото отгоре ще е безплатно

Fury - Още едно безплатно MMORPG , което също се очертава да бъде обещаващо

Unreal Tournament 2007 - Любимият ми шутър и не само на мен

Soccer Fury - Едно заглавие от NCsoft (Да се надяваме , че и то ще бъде като GildWars)

Assassins Creed - Задължително заглавие , за феновете на Prince of Persia

Test Drive Unlimited - Понеже лично аз останах разочарован от краткоста на NFS и като цяло от самата игра , с нетърпение очаквам това заглавие.

Вероятно има още много игри , но в момента не мога да се сетя за тях.

Весели празници!!! И не забравяйте , че на първо място в живота е забавлението :)

The Darkness - мрачен и доста обещаващ екшън от великите Starbreeze. Лошото е, че не е сигурен РС вариантът му :(

Spore - Нещо различно. Интересно дали ще стане и нещо интересно, въпреки че вероятно ще е фиаско като The Movies :(

И вече по-малко очакваните:

The Witcher - Въпреки, че не съм особено зарибен по РПГ-тата, тва звучи наистина надъхващо и по принцип го определят като може би най-обещаващото заглавие за следващата година (от тоя жанр, разбира се)

Като сме почнали с РПГ-тата да продължим - Fable 2 (мда, тряя да довърша единицата...), Jade Empire

Като се сетя още ще допълвам. Но като цяло доста сухичка откъм анонси на яки игри 2007 :( От изброените от руси игри единствено Ънриъл-а блазни, и още повече Assassin's Creed (тва ще е играта на годината за мен, чувствам!).

The Chronicles Of Spellborn - MMORPG гейм плейът на което ще бъде много по различен от създалия се за момента вид. Много заприличва на FPS, само че ще е от трето лице и е все пак MMORPG :P

от тази генерация god of war 2,rogue galaxy,а иначе и първите добри игри от некст ген конзолите

Игрите , които аз очаквам ... ето едно малко листче !

2 Moons (MMORPG)

Operation Flashpoint 2 (Simulation)

Spore (MMO)

Quake Wars (Action)

Unreal Tournament 2007 (Action)

Star Craft 2 (Strategy)

Trials of Ascension (MMORPG)

Shadowbane 2 (MMORPG)

Crysis (Action)

Half-Life 2: Episode two (Action)

Blood Magic: Time Of Shadows (RPG)

The Creatures Of The Night (MMORPG)

Darkfall (MMORPG)

Disciples III: Renaissance (MMORPG)

Други РПГ игри , които не са от такова значение за мен !

Hellgate: London

Dragon Age

Witcher

Divine Divinity 2

Dungeon Runners

Legend: Hand of God

Ragnarok Online 2

Warhammer Online

Хубаво листче се заформи , но за някои заглавия не съм сигурен дали ще изкочат 2007 година ! ;)

Нека не забравяме и така дългоочакваната (и отлагана :() стрелбаджийска джитка S.T.A.K.E.R. Shadow of Chernobyl ,която ,според поредното забавяне от страна на THQ (за което няма много точни причини) ,трябва да види бял свят през март -->Screenshots

Като за начало очаквам Unreal Tournament 2007 !!!

Евентуално и Pro Evolution Soccer 7 ама не знам дали ще излиза тая година.

Но няма да откажа и други хубави игрици :punk

Ще допълня моя списък:

Huxley - Многоочакванo ММОФПС, с елементи на RPG, но иначе , представете си да се разхождате из един голям свят , да водите войни на големи полета и техния край да зависи от прецизността на играчите, а не от показателите на героите им.

Time Shift - едно интересно за мен предложение.

Абе какъв е тоя гоуст ве хора !

Махайте го ве , това беше от близард за да укроти хората !

Аз чакам стар крафт 2 ! :lol:

dxl666 said:
Resident EVIL 4 PC , Star Craft Ghost замо за 2рата не съм сигурен

Сериозно ли е тва за Резидент Ивъл-а или просто са слухове... щот съм болен фен на таз игра, а пък нямам PS2 за да цъкам 4-та и Code Veronica... плз зарадвайте ме :bgrin:

SouLReAVeR said:
Сериозно ли е тва за Резидент Ивъл-а или просто са слухове... щот съм болен фен на таз игра, а пък нямам PS2 за да цъкам 4-та и Code Veronica... плз зарадвайте ме :bgrin:

Да сериозно е, но съм доста скептичен , защото нямам pad и ако я направят както DMC 3 , просто ще я зарежа още в началото...

Аз от няколко години чакам продължението на Freelancer, но май няма да правят нова, което ми се вижда странно при положение, че играта е страхотна.

Nikoi ne spomena World of WarCraft Expansion: The Burning Crusade. Tva e nai obeshtavashtata igra razglejdah saita i mnogo me kefi ama nai tapoto e che nqma da moga da e igraq ( pone v originalniq sarvar ) shot ne sam lud da davam tolkova kinti ...

XMD said:
Аз от няколко години чакам продължението на Freelancer, но май няма да правят нова, което ми се вижда странно при положение, че играта е страхотна.

Има EVE online за тая работа ,пич.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...