koce Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 не искам да обидя някои но стига сте си ги слагали тези Userbari какво на мен ми пука че някои имал еди каква си марка gsm или какъв процесор има особено кофти в една тема като се почнат да пишат 5-6 такива и докато зареди страницата СТИГА МОЛЯ ВИ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 не искам да обидя някои но стига сте си ги слагали тези Userbari какво на мен ми пука че някои имал еди каква си марка gsm или какъв процесор има особено кофти в една тема като се почнат да пишат 5-6 такива и докато зареди страницата СТИГА МОЛЯ ВИ!!!!! Ем добре де ния ли сме виновни , че връзката не ти е добра Пък и има някои полезни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Щом не ти харесва, натисни бутона Lo-Fi Version и няма да ти досаждат абсолютно никакви картинки, анимации и юзърбари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ем добре де ния ли сме виновни , че връзката не ти е добра Пък и има някои полезни. и какво им е полезното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 аз пък шъ праа квот' си искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 и какво им е полезното? Ем има някой , които са си писали филми , сериали и или ако нещо продава за някои филми сам забелязал по юзербара.Ама като не ви харесва както е казал VMS използвайте другата опция на форума урязаната.Поздрави и без лоши чувства. Ем по същата логика за кво да имаме аватари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 мен пък не ме кефят аватарите ви, ай махайте ги де едит: както каза един наш велик футболист "който не му харесва как играя да духа супата". сещайте се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 не искам да обидя някои но стига сте си ги слагали тези Userbari какво на мен ми пука че някои имал еди каква си марка gsm или какъв процесор има особено кофти в една тема като се почнат да пишат 5-6 такива и докато зареди страницата СТИГА МОЛЯ ВИ!!!!! като не ти харесват,не ги гледаи или изобщо не пиши в форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 мен пък не ме кефят аватарите ви, ай махайте ги де едит: както каза един наш велик футболист "който не му харесва как играя да духа супата". сещайте се... Ми и твоя не ми харесва.Абе такива аватари,подписи-модписи.За къф са ти бе.Най добре да си обменяме информация чрез txd. documents. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 ще си слагам в подписа това което ме кефи стига да не нарушавам правилата за подпис Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ъ! С аватара и подписа(най-вече юзърбар-а) собственика иска да ти каже нещо, нещо за него или да изпрати някое послание. Твое решение си е дали искаш да го възприемеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Щом го има като опция, явно има защо. Ами ти във всеки форум ли пускаш тема за юзърбаровете, защото не само тук ги има, а в ЦЯЛ СВЯТ! И стига с прищявки! Както каза някой по-горе има си олекотена версия без "дизайн". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Който иска да си ги слага , а който не иска - да не си ги слага => Ето го решението . Щом не са забранени няма как да накараш някой да си го махне . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ем има някой , които са си писали филми , сериали и или ако нещо продава за някои филми сам забелязал по юзербара.Ама като не ви харесва както е казал VMS използвайте другата опция на форума урязаната.Поздрави и без лоши чувства.Ем по същата логика за кво да имаме аватари Прочетох го няколко пъти и нищо неразбрах, научи се за пишеш малко. А за аватарите не е същата логиката, защото като чета някоя тема разпознавам бързо юзърите по аватара вместо да се спирам да чета на всеки ника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 А за аватарите не е същата логиката, защото като чета някоя тема разпознавам бързо юзърите по аватара вместо да се спирам да чета на всеки ника. и аз така Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Прочетох го няколко пъти и нищо неразбрах, научи се за пишеш малко. А за аватарите не е същата логиката, защото като чета някоя тема разпознавам бързо юзърите по аватара вместо да се спирам да чета на всеки ника. Ок ще го обясня по най-плоския начин по , който мога. В един userbar някой показва някой филм , книга , сайт , какво обича , какво мрази и тем подобни.Има сериали , които ги забелязах от на някой userbara и ми стана интересно и ги гледах.Мението ми е , че userbarite служат един вид за реклама или показност. А относно другото има опция във форума чрез , която нито аватари , нито userbars , нито друго ще виждаш при влизането във форума. Ако и сега не си разбрала еми извинявай знам , че съм тъп и необразован ( все пак още ходя на училище за да се образовам ) ама незнаех че има и по зле от мен. П.С.Пийте повече течности се пак е жега не се обезводнявайте.Да знам имам правописни грешки живи и здрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Казано си е просто и ясно: 29. Правилата в този форум се определят от правоимащите. С присъствието си тук Вие автоматично се съгласявате с тях и се задължавате да ги спазвате. Evrocom.INFO не е Хайд Парк. Ако сте очаквали пълна свобода на словото и сега се чувствате съкрушени — мястото Ви не е тук, а по-скоро в clubs.dir.bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Мен и юзербарите и чалгата и доста други неща ме дразнят. Но ги приемам, даже в някои отношения ги харесвам - всеки народ си има нужда от овчари и трактористи Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Не намирам смисъл в тея юзърбари,обаче има някои оригинални които радват.Пък и малко шарения вкарват.Стига да не са 100-на се траят.Анимираните,особено,не виждам с какво могат да пречат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 първо искам да кажа че немога да забраня на никого да ги използва аз моля и вече хората да си решават,второ не е целта форума да е "черно-бял"хубаво е да има цвят,трето според мен повечето хора го правят с цел да се покажат или виж аз какъв съм,и последно защо не напишете като подпис гледам това слушам един какво си имаше някои с такъв подпис Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 КОИТО НЕ Е ФЕН НА ПИНКО МИ СЕ ОБАДИ ИЛИ НА ICE AGE ИЛИ ТЕЛЕ ТЪБИС тва трябва секи си ги сложи в знак на признателност към развитието на телевизията и киното за 50 cent тои е за цвят Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 първо искам да кажа че немога да забраня на никого да ги използва аз моля и вече хората да си решават,второ не е целта форума да е "черно-бял"хубаво е да има цвят,трето според мен повечето хора го правят с цел да се покажат или виж аз какъв съм,и последно защо не напишете като подпис гледам това слушам един какво си имаше някои с такъв подпис Както ти казаха в настройките на профила има хубава опция да блокираш подписите, пък и аватарите ако ти пречат. Също можеш да ползваш lo-fi версията на форума. В краен случай, ако не можеш да дишаш от юзърбара на някой, можеш да блокираш този потребител и да не четеш юзърбари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Учудвам се,че темата все още не е затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Няма и причина, според мен. Форумите са местата, където се обсъждат свободно различни теми. Единствено здравата евроком.инфо цензура би могла да попречи на темата за по-нататъшно развитие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.