Jump to content
BulForum.com

От къде да си купя ..... ?

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Искам да попитам откъде мога да си намеря този адаптер (захранване) http://www.pchub.com/uph/laptop/46-33749-8323/FSP-Group-Inc-FSP200-1ADE21-AC-Power-Adapter.html . Цената му чисто нова е доста висока ,а става въпрос за стар компютър.. Вентилаторчето му не върти и се чува странен шум от него,а е капсуловано и мисля ,че ремонта е невъзможен, тцтцтц...

• 2 weeks later...

Във Викиват са китайски мега-ментета - случвало ми се е да купя електролитни кондензатори без да ги огледам, после като ги видях всичките бяха протекли (а са нови незапоявани - сметни за какви боклуци става въпрос).

Във Комет има пресни китайски електролитни (в смисъл че продават по много и не са залежали с години), както и Wima които са от най-добрите полиестерни, цените също са много по-добри.

Най-добре преди да ходиш до капана се регистрирай в сайта им и поръчай каквото ти трябва да дойде на твое име в магазина, понеже в пловдивския магазин нямат много неща в наличност.

освен във викиват, къде другаде мога да намаря сравнително голям избор на кондензатори :)

Викиват е зле. мръщиха се и ме държаха мълчаливо около 10 минути защото им връщам зарядното за лаптоп което след 1 месец отново не работи след първия им ремонт. И ми заявиха че то по закон трябвало да има 2 години гаранция но те по принцип не давали. и като я питах, добре аз все пак имам ли гаранция на това или не? И тя ми отговори ами не, ама какво да ви правя...

Офтопик съм и не помагам особено, но все пак ако имаш друга възможност не ходи там...

Най-добре преди да ходиш до капана се регистрирай в сайта им и поръчай каквото ти трябва да дойде на твое име в магазина, понеже в пловдивския магазин нямат много неща в наличност.

търсачката нещо им е много зле ... или просто аз не мога да се оправям с нея :)

Имат PDF със всичко което продават, ако ти е по-лесно първо гледай от там какво продават и тогава търси в сайта конкретно това.

Имат PDF със всичко което продават, ако ти е по-лесно първо гледай от там какво продават и тогава търси в сайта конкретно това.

мда, немрих им каталога. там определено е по-лесно с търсенето :beer:

• 1 month later...

Бриколаж, Практикер, и т.н. Цената варира от 5лв. до 15-20лв. за брой, зависи от колелата.Иначе може да се потърси и в магазините за мебелен обков.Там цените не знам как са.

• 2 weeks later...

http://cgi.ebay.co.uk/GLOW-LIGHT-UP-MULTIMEDIA-KEYBOARD-Black-USB-Illuminated-/320597096006?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item4aa5137646

някой знае ли къде в пловдив мога да намеря и видя подобна клавиатура т.е. "светеща" :)

п.п. говорим за някоя китайска noname изработка, а не примерно за logitech illuminated keyboard.

Тъкмо щях да ти кажа, че има Jar в Пловдив но явно са го затворили или на времето като ми казваха, че има са ме послъгали....

Имаш вариант да дойдеш до Пазарджик, ако живееш в Пловдив разтоянието по пазаджишко шосе е към 35KM в едната посока, общо 70KM. Самият магазин е на лесно място в града и няма да ти се налага да се вреш по тесните улички. Ако се решиш, по-добре го поръчай по телефона, за да като дойдеш тук направо да го вземеш, иначе ще трябва да правиш втори курс.

• 5 weeks later...
  • 1 month later...

Windows 7 Home Edition

от коя фирма в пловдив може да се вземе на най-ниска цена? :unsure:

гледам в erabg.com е 180 лв. ...

това е ОЕМ пакет, чийто лиценз важи само във фактура с компютърна конфигурация.

1. Дали някъде в Пловдив се продават все още нови 17-18,5-19" LCD TFT монитори стандарт 4:3?

2. Къде в Пловдив продават преходник molex to 3 pin /за вентилатори/ като този от снимката?

99679110119656278331294657982ewbpRtVxjFGqD0c6tGY0_m.JPG

• 8 months later...
  • 8 months later...

сервиз или магазин за резервни части за домакински уреди?

трябва ми маркуч за прахосмукачка, тъй като на сегашния щифтовете, с които се захваща за тялото се счупиха.

• 8 months later...
  • 3 weeks later...

Сушени домати. Ама от тези които са в найлонови пакетчета без никакви добавки. В кауфланда в кичука доскоро ги продаваха ама в момента има всичко друго сушено само не и домати.

Turn off this option! Nexus 7 Turn off this option! HD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...