Jump to content
BulForum.com

enigma

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by enigma

 1. Колко са UHD каналите? Техникът ми каза че са 2-3 а пък аз не намерих нито един.
 2. И кои кабеларки останаха да предлагат цифрова и аналогова телевизия по коаксиален кабел, че телевизорите са стари, без Android и нямат свободни HDMI входове за EON?
 3. Напомня ми на това The Craft / Вещи в занаята (1996)
 4. При смяна от динамично IP на статично IP, трябва ли да да се доплаща нещо или да се преподписва нов договор?
 5. Deep Rising / Страх от дълбините (1998) http://www.imdb.com/title/tt0118956/?ref_=nv_sr_2
 6. Да бе като гледам качеството по цифровата на БНТ1 (поне тя все още не е заключена) и сравнявам с ефирната цифрова, направо е мазало. Пакета ТВ СМАРТ без интернет пак е с втори БЕЗплатен приемник.
 7. Ей за тва говоря: http://picbg.net/img.php?file=6303c8f0837a25a8.JPG Пък и една моя колежка потвърди че са и дали и втори SET-TOP-BOX от blizoo без да плаща за него още 5 лева.
 8. Да и аз чакам с нетърпение да ми изтече договора и бягам към blizoo. За тея пари който сега плащам на N3, промоцията на blizoo смарт за 26.90 ми предлага 2.5 пъти по бърз интернет и втори цифров приемник без да ми искат още 5 лева както е тук за него.
 9. Значи да очакваме да се заключат и останалите 39 цифрови програми и да се спре завинаги с пиратстването. А пък нелегалните веднага ще се затичат да подписват договори с вас по тоя случай.
 10. Да без CI модул. Сега видях че и още 23 програми са заключени. Добре че наближава УВО-то да да се махам от "Предпочитания кабелен оператор в Пловдив".
 11. Защо заключихте bTV HD? Да не би след Bulsatcom да са погнали и вас или гледате да понамалите клиентите си?
 12. По сюжет най съвпада на Open Water 2: Adrift / В открити води 2 (2006) Но може и да изгледа и тези: The Reef / Рифът (2010) и Open Water / В открити води (2003)
 13. Гледам че на 255 000KHz се дублира БНТ1, да не би да се завръща БНТ1 HD? Другото което забелязах че когато бях в касата в Тракия на телевизора вървеше музикална програма и пишеше че е HD, май The Voice или City TV, но не я намирам сред честотите.
 14. Говоря за повече от един телевизор. За да не се налага всеки път да вадя CA модула и да го слагам в другия телевизор. "- Цифрова телевизия за втори телевизор - 6 лева/месец."
 15. Не виждам как ще мрънкам за цифровата и ще пиша в интернета ако не си бях плащал абонаментите. Да ама да давам допълнително по 6 лева всеки месец за дублиращи се програми, няма да стане. От всички 195 програми, гледах 5, сега станаха 4.
 16. Защо пак заключихте bTV Comedy, bTV Cinema, bTV Action, bTV Lady, A-ONE / film+, TLC, Детский, 24ТЕХНО, КАРУСЕЛЬ и ZOOПАРК, след като някой ги има в аналоговата, ама там са трудни за гледане?
 17. А след мачовете ще си остане ли БНТ1 HD, че като свикнах с него не ми се гледа замазаното 576i?
 18. Някой помни ли как се казваше тази песничка? http://vbox7.com/play:c43c5201
 19. Някой помни ли преди десетина години по Нова телевизия музиката с която започваше и свършваше предаването От игла до конец. Помня че песента беше в стил техно, и единственното което се пееше беше "Ля музика".
 20. Тази песничка ми е позната от някъде ама не мога да се сетя от къде. Някой знае ли как се казва?
 21. Някой знае ли как са казва името на тази песен?
 22. Някой знае ли кой изпълнява този ремикс на "self control": http://dox.bg/files/dw?a=a3c5fbc755 Оригинала знам че е на laura branigan, намерих и доста други версии на тази песен, но точно тази не можах да намеря кой я изпълнява. Даже Shazam 2.2.4 и SoundHound v.3.01 не можаха да я познаят.
 23. намерих го и го купих от тук за 150лв. мерси все пак.
×
×
 • Create New...