Jump to content
BulForum.com

enigma

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

About enigma

 • Rank
  Напреднал Член
 1. Колко са UHD каналите? Техникът ми каза че са 2-3 а пък аз намерих само един канал SPEED FACTOR 4K.
 2. И кои кабеларки останаха да предлагат цифрова и аналогова телевизия по коаксиален кабел, че телевизорите са стари, без Android и нямат свободни HDMI входове за EON?
 3. Напомня ми на това The Craft / Вещи в занаята (1996)
 4. При смяна от динамично IP на статично IP, трябва ли да да се доплаща нещо или да се преподписва нов договор?
 5. Deep Rising / Страх от дълбините (1998) http://www.imdb.com/title/tt0118956/?ref_=nv_sr_2
 6. Да бе като гледам качеството по цифровата на БНТ1 (поне тя все още не е заключена) и сравнявам с ефирната цифрова, направо е мазало. Пакета ТВ СМАРТ без интернет пак е с втори БЕЗплатен приемник.
 7. Ей за тва говоря: http://picbg.net/img.php?file=6303c8f0837a25a8.JPG Пък и една моя колежка потвърди че са и дали и втори SET-TOP-BOX от blizoo без да плаща за него още 5 лева.
 8. Да и аз чакам с нетърпение да ми изтече договора и бягам към blizoo. За тея пари който сега плащам на N3, промоцията на blizoo смарт за 26.90 ми предлага 2.5 пъти по бърз интернет и втори цифров приемник без да ми искат още 5 лева както е тук за него.
 9. Значи да очакваме да се заключат и останалите 39 цифрови програми и да се спре завинаги с пиратстването. А пък нелегалните веднага ще се затичат да подписват договори с вас по тоя случай.
 10. Да без CI модул. Сега видях че и още 23 програми са заключени. Добре че наближава УВО-то да да се махам от "Предпочитания кабелен оператор в Пловдив".
 11. Защо заключихте bTV HD? Да не би след Bulsatcom да са погнали и вас или гледате да понамалите клиентите си?
 12. По сюжет най съвпада на Open Water 2: Adrift / В открити води 2 (2006) Но може и да изгледа и тези: The Reef / Рифът (2010) и Open Water / В открити води (2003)
 13. Гледам че на 255 000KHz се дублира БНТ1, да не би да се завръща БНТ1 HD? Другото което забелязах че когато бях в касата в Тракия на телевизора вървеше музикална програма и пишеше че е HD, май The Voice или City TV, но не я намирам сред честотите.
 14. Говоря за повече от един телевизор. За да не се налага всеки път да вадя CA модула и да го слагам в другия телевизор. "- Цифрова телевизия за втори телевизор - 6 лева/месец."
 15. Не виждам как ще мрънкам за цифровата и ще пиша в интернета ако не си бях плащал абонаментите. Да ама да давам допълнително по 6 лева всеки месец за дублиращи се програми, няма да стане. От всички 195 програми, гледах 5, сега станаха 4.
×
×
 • Create New...