Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 9/10/2015 at 7:33 AM, NEO_DDT said:

I OS маняците доволни ли сте от новия Iphone 6s и новата 13 инчова дъска iPAD pro :D

iPad Pro май е единственият значим продукт от това събитие.

И идеята зад Apple TV ми хареса, но като се има предвид, че всичкото съдържание трябва да е купено от тях (или друга платена услуга) - не мисля, че ще си го купя за център на развлекателната ми система.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Може но първо искам да си видя батериите, да я видя как снима "от кутията" и после ще са изцепките.

Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option!

Тоя боклук и Епъл на кантар... Хмммм.... Хммммммм...

Как се оправяше фокуса между другото?   :laughing:

Чук и гек с САТ на едно място...  :shy:

On 9/10/2015 at 7:33 AM, NEO_DDT said:

I OS маняците доволни ли сте от новия Iphone 6s и новата 13 инчова дъска iPAD pro :D

ПодФанали са ги отрано гледам...

11220835_10153991728376840_5269245831717

Кажете ми че са минали вече разните презентации и обяснения как са излезли най-великите неща на света ПАК... Да се подготвя психически за помията, с която пак ще ни облеят, макар и косвено...  

всичко на снимката е 180лв - иначе само камерата се продава с 1 батерия и кабелче 

фокуса ако е много близък се отваря камерата и се завърта на ръка лещата леко, но преди да тествам поне 2-3 видеа нищо не барам - има си партиди които са с далечен фокус, има и такива с близък като за селфита

On 9/10/2015 at 10:33 AM, host said:

всичко на снимката е 180лв - иначе само камерата се продава с 1 батерия и кабелче 

фокуса ако е много близък се отваря камерата и се завърта на ръка лещата леко, но преди да тествам поне 2-3 видеа нищо не барам - има си партиди които са с далечен фокус, има и такива с близък като за селфита

Като горд собственик на подобен продукт напълно те разбирам, споко... Сега тепърва "най-доброто" предстои. В дебрите на китайските боклуци има едно неписано правило - на 1000 едно работи като за световно и завинаги. Дано ти се е паднало такова. Иначе като мен и милиони други ще се наложи да свикваш с ежедневните настроения на уреда... 

всичко в пощата, фактура 22 долара пусната ... всичко е идеално 

26.08 - поръчка по сайта

27.08 - изписано от склад

27.08 - склад Direct Link / PostNord 

04.09 - изписано от склад за транспорт към държава за доставка от Direkt Link / Post Nord

07.09 - София, Международна разменна станция
08.09 - Пловдив, доставка до адрес (неуспешна) / оставена бележка за получване на гише

по-добра услуга от тази не съм ползвал

е как ... като всички дрифтъри на задния шофьорски калник :D :D :D

базикам се, ще видим имам една стойка за колата която си ползвам с телефона ще хване и камерата без ядове, но вероято ще си направя или купя някаква специална за в колата като тази > 

http://www.headrestmount.co.uk/#!shop/cs77

ако разгледаш внимателно стойката на масата ще видиш, че е подходяща за джам (челен), освен ако не е отвън залепена :D :D :D 

тая стойка е за външен монтаж да снимам разни "каращи" животни какви издевателства си причиняват на колите ако има такава възможност (на дракона ест) 

On 9/10/2015 at 10:32 AM, RaptoR said:

ПодФанали са ги отрано гледам...

Кажете ми че са минали вече разните презентации и обяснения как са излезли най-великите неща на света ПАК... Да се подготвя психически за помията, с която пак ще ни облеят, макар и косвено...  

В САЩ щял да струва 199 $ с двугодишен договор, стой и гледай тук как ще е 2к с договор :D

На мен идеята за таблет 13ка много ми харесва, особено с новите процесори на intel ... и като знаем кви чипове слагат samsung в последните галаксита ... чудно ще е с едно WiFi хардче да си щрака човек на 2к или 4к дисплейче нетец и кво ли не ... а що не и на 10ка - сърфис про-та и т.н. 

On 9/10/2015 at 12:59 PM, host said:

http://tablet.bg/tablets-acer-Aspire_Switch_12_SW5_271-NTL7FEX008 

аха аз по-скоро говоря за такова нещо

Пак не ти работи линка :) А за мен лично таблетчета са напълно безмислени - 300 пъти по удобно ми е на PC или на лаптоп отколкото на таблет

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...