Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

И аз искам в нас да бръмча на Aquadelic GT, ама няма!

Барууум! И цепиш водичката или хвърчиш над красивите рекички и заливи.

03am8.th.jpgaquadelicgt08jm5.th.jpg09pn7.th.jpg

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Abe Curunir-e, ot kade gi namirash teia krasivi igri? Tazi igrica ima li mnogo izisvaniq? 2,5GHz, 2Gb, Video ATI Radeon x1200(vgradeno) 6te var6at li rabota? Samnqsva me s tova miri6e6to video! :)

A i az se prisaedinqvam kam kluba na iska6tite da se priberat udoma! Samo 4e az zaribqvam Half life 2! Ne znam ama tazi igra ima ne6to mnogo zaribqva6to v neq. Vse edno deistvieto se razviva v Trakiq! Znam, 4e 1-niq grafi4en dizainer(ili tam kakto se vodi) e Bulgarische i ot tam idva po-soc. stila na sgradite.

4ak dnes zabelqzah, 4e v sabota sam napravil neveroiatna glupost - mislih si, 4e sam zapisal telefona na Erol ot Uikeda, ama - kurec bace (kakto kazvat vav Vraca) - ni6to ne sam zapisal, a ne bqh pian! :( Ne 4e nqkoga 6tqh da mu se obadq, ama drugo e da si imash v ukazatelq telefona na Izvestin! xi-xi

sandmane, как върви халф-а на твоята щайга ? Аз имах мерак да я подхвана сериозно ама не остана време. Мисля си иначе и за Doom 3. След тези 2 мисля тотално да скъсам с игрите, което междувпрочем почти съм направил от няколко години. Но пък тези 2 си струват, а и трудно се забравя колко перфектен беше сингъла на халф-а :) good ol' times

адреналина от Warsong Gulch е невероятен... отивам се тегля един душ, че не мога да се успокоя... :tongue

btw... може би трябваше да си развия rogue... животът със стелт е много по-спокоен и лесен... фактът, че съм голяма и мудна крава ми докарва много ядове в мелето... :lol:

Yorikkk said:
адреналина от Warsong Gulch е невероятен... отивам се тегля един душ, че не мога да се успокоя... :tongue

btw... може би трябваше да си развия rogue... животът със стелт е много по-спокоен и лесен... фактът, че съм голяма и мудна крава ми докарва много ядове в мелето... :lol:

Da jivee tele6koto! Kravite kyrtat osobeno ako e qko gruhan warrior s golem 4ukan da tro6i tikvi. Nqma WoW za men dokat ne vrytna Assassin-a :)

Аре стига сте дразнили хората , че нямам място на харда за други игри .

Сега ще трябва да ги извъртя всички за да ги изтрия , пак после да свалям още .

Сега ме интересува как да си направя "лоадър" собствено производство за една игра ... пак се ровя в Ц++ и се чеша по главата ама не става нещо както трябва .

п.п. Едно марио не мога да кракна дето се вика .

:laughing:

Тука времето мн ме дразни начи. Излизам, фащам влака, отивам в парка, плиоскам се на едно хълмче, и то се скрива. Умирам от студ, решавам да си тръгвам, стигам до спирката, и то са показва.... :angry1 :angry1 :angry1

Времето е подло нещо , вчера вечерта беше уникална , а като си легнах и заспах се е застудило , но какво да се прави ... другия път ще се завия по-добре за да ми е топло и хубаво .

Хахахах супир си е времето-през деня слънчице,топличко да не ти се прибира и само да се разхождаш по паркчета и градинки.Вечер-студ майкааааааа и със зимното си яке ще умреш B) Абе пролет е радвайте се,някои за изпити мислят вече, други за море...ахх аз си мисля само за почивка един ден далеч от града...

Thief said:
Естествено, че на 512 рам ще пълзи. Виста иска минимум 1 гб за да тръгне долу горе нормално, а за нормална работа се препоръчват 2 гб.

И къде го изкопа тва фуджисту с Виста с 512 ? :sick

Иначе виндоус-а си е супер особено с включено Aero. Лаптопите са си достатъчно производителни, просто трябва да се мисли повече като се купува :)

Ами какво да направя че Лаптопа се продава така с Виста Хоум Бейсик.Ако имах възможност да избирам ОС-то определено нямаше да е с това нещо.

Ами такова е води се Fujitsu-Siemens Lifebook E Series само незнам кой точно от всички Е-та е точно.Процесора ми е Коре 2 Дуо на 1.8 Гига,512 РАМ,80 хард.

Аз ако го купувах ехее.Работата е че реално за тоя лаптоп не съм дал 1 лев.А нали знаеш народната поговорка "На харизан кон зъбите не се гледат". ;)

KILLERINCHO said:
Не че му е тука мястото, но да споделя. Вистата че е лайняна, лайняна е. По тоя въпрос спор няма. Скапани драйвери, скапана произвдителност, скапана оптимизация. Може да върви добре и на 512 рам, но трябва да я орежеш откъм графичните благинки..........

Както казах така го продават.Все пак производителите незнам не са ли помислили че така не е много добре с тая ОС.Зарежда адски бавно при положение че няма нищо качено....

KILLERINCHO said:
То че е по-тежка от ХР-то е ясно. Ако беше по-лека, производителя нямаше да е Майкрософт. Въпроса е, че за твоя лаптоп има драйвери под ХР. А за тия дето нямат драйвери, какво да правят ? Режат Вистата до дупка, че да могат да си ползват компютъра :) Или си качват Линукс и решават въпроса централно.

Ми често казано за почти всеки лаптоп от тея новите има драйвери за ХП само иска доста търсене.Наскоро обръщах един Ейсър и бая рових из нета.Сега за тази серия Фуджитсу също открих драйвери и тея дни ще има Чао Чао боза Виста...

Иначе ми минава през акъла че днес беше хубав ден.Можеше и по-добър да е ама все пак съм доволен :)

Thief said:
sandmane, как върви халф-а на твоята щайга ? Аз имах мерак да я подхвана сериозно ама не остана време. Мисля си иначе и за Doom 3. След тези 2 мисля тотално да скъсам с игрите, което междувпрочем почти съм направил от няколко години. Но пък тези 2 си струват, а и трудно се забравя колко перфектен беше сингъла на халф-а :) good ol' times
Супер си върви. Аз не съм стигнал кой знае колко напред в играта, но това, което видях от нея ме грабна страшно много! Има голям реализъм във всяко едно отношение!

Ибаси ко става с тея дискотеки в Пловдив?

Оня ден Папараци я помляха, днеска слушам - затварят Планета-та. То не остана къде да са ходи :D Явно ша е Чака - Рака и тва е :D :D :D

Днеска съм в ужасно настроение , само се изнервям и от най-малкото нещо .

chistacha said:
Ибаси ко става с тея дискотеки в Пловдив?

Оня ден Папараци я помляха, днеска слушам - затварят Планета-та. То не остана къде да са ходи :D Явно ша е Чака - Рака и тва е :D:D:D

целия град е в мармалад :woot

Какво е станало с Папараци? :cry

По темата : за първи път от поне 2 месеца си лягам рано. Усещането е странно...

gal4enceto said:
Какво е станало с Папараци? :cry

jozo, пак нямаш късмета да ходиш на дискотека... :D

Папараци в събота срещу неделя след мача Ботев - Локо, наще хора от агитката на Локо са си празнували в Папараци, докато охраната не са е сдървила с някъв тип и от там са почнало - бой, бой... Охранителите изпочупили щъркелите и почнали да налагат с краката на столовете... После затворили дискотеката, обадили са на полицията и викнали сички охранители от дискотеките. Кат дошли всички, нахълтали вътре и почнали наред, сичко живо...

100% някой келеш са е правил на мъж пред охраната, ама чак пък такива работи да правят... ебати охраната...3.

frodo - явно там ша сме мармалад... :woot

chistacha said:
jozo, пак нямаш късмета да ходиш на дискотека... :D

Jozo може би ще прави по-приятни неща от това да ходи на дискотека, само да не урочасам нещо. Мерси за инфото. Четох аз статия във www.plovdiv24.com, но там определено нямаше такива подробности :P Иначе много си я уважавам тая диско... :tongue

gal4enceto said:
Jozo може би ще прави по-приятни неща от това да ходи на дискотека, само да не урочасам нещо. Мерси за инфото. Четох аз статия във www.plovdiv24.com, но там определено нямаше такива подробности :P Иначе много си я уважавам тая диско... :tongue

Тая дискотека чак ми е кеф, че я поломиха, бях там и деградирах морално и ментално с 30 години, въпреки че съм на 20. Ся поне се надявам да направят нещо хубаво от нея

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...