Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

LOKOMOTIVcho said:
Потърси тук

Ееее браво бе!!!Благодаря за този линк нямаш си напредстава колко съм го търсил тоя саундтрак!!!Cheers....

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Май е от началото на 90те...прилевът е "Red river, red river, her mother is the ocean.." не съм много сигурна доколко е достоверен текстът, понеже съм я чувала преди поне 1 десетилетие за последен път.

camel_driver said:
Май е от началото на 90те...прилевът е "Red river, red river, her mother is the ocean.." не съм много сигурна доколко е достоверен текстът, понеже съм я чувала преди поне 1 десетилетие за последен път.

това? само че не знам на кой изпълнител е :>

Дочо said:
"Черна роза" - оригинала как се казва? Или гръцката версия, щото оригинала кой знае от къде е. :bgrin:

Ами оригинала/гръцката версия е на Митропанос - Роза :)

търся една испанска песен...често я пускат по радио сити...песничката е весела но има един момент в който става по-бавна, след което продъжава веселия ритъм...само това мога да кажа :D 10х ако каже коя е :P

Най-вероятно вече някой е питал, но все пак... Как се казва песента, която използват БТВ за представянето на отборите? Тя върви докато показват разни интересни моменти от минали мачове на даден отбор. Тя е с някви латино отенъци... Мерси

Stenli said:
Los Fabulosos Cadilacs-Matador.mp3 wink.gif

Грасиас :)

Leper_Messiah said:
Най-вероятно вече някой е питал, но все пак... Как се казва песента, която използват БТВ за представянето на отборите? Тя върви докато показват разни интересни моменти от минали мачове на даден отбор. Тя е с някви латино отенъци... Мерси

Los Fabulosos Cadilacs-Matador.mp3 ;)

абе понякога човек като иска нещо да си спомни и колкото повече си блъска главата толкова по лошо става-а вповечето случаи отговора е повече от елементарен---------такъв е и моят случай в момента-та въпроса ми е как се казва оригиналът на суперизвестна песен от 80те (оттогава трябва да е мисля) която замунда банана бенд пееха в началото на 90сетте със горе долу този текст:

на изток много сняг и кал

на запад много капитал

на север там студено е

в замунда си е най-добреееееееееее

горе долу тва пееха замундите-а какво е пеел оригиналът главата ми изключи :D

Love and Peace - Down by the River.mp3 :rolleyes:

virtuozo_ said:
абе понякога човек като иска нещо да си спомни и колкото повече си блъска главата толкова по лошо става-а вповечето случаи отговора е повече от елементарен---------такъв е и моят случай в момента-та въпроса ми е как се казва оригиналът на суперизвестна песен от 80те (оттогава трябва да е мисля) която замунда банана бенд пееха в началото на 90сетте със горе долу този текст:

на изток много сняг и кал

на запад много капитал

на север там студено е

в замунда си е най-добреееееееееее

горе долу тва пееха замундите-а какво е пеел оригиналът главата ми изключи :D

Pet shop boys-go west :D

всички

в тоя свят голям

всички

как ни въ я срам

всички

моли за банан

всички

сме в един казааааааааааааааааан!

Търся една песен на System of a down.Ако не се лъжа тази песен взе награда от EMA (Европейските музикални награди на Mtv,те дори за 2 песни ги наградиха ,та ако някой знае ,да казва :) )

за всички гледали Слави, таа мацка....освен че ми окапаха очите....дайте да и чуем музиката, Порша Сюрел ли са казваше, как беше.... Някой който има повечу инфо да казва :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...