Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Има едно клипче "Чалгакилар" се казва. Нали един военен камион, върви срещу една кола, където в нея слушат една чалгиица. Някой знае ли как се казва чалгиицата в клипчето. :confused

Аз търся една песен, но не съм сигурен в информацията, която имам. Даде ми я един приятел, на който трябва да запиша диск. Та значи: песентае румънска; на Мая и Коци - не на супараре. Нещо такова пише. Търсих навсякъде, но няма такава песен! :music

И още една: домининанто (кубинско черно)

Търся една много стара песен на Pet Shop Boys. Припева беше нещо от сорта на "Алеееее тара-ра-ра-ра, алеееееее тара-ра-ра-ра..." :bgrin: . Текста почти не го помня, но клипа беше някъв много абстрактен и в него много хора се качваха по една стълба. Тва е единственото което помня за песента. Трябва ми за един бас и съм сигурен,че ако чуете припева на това парче ще се сетите.

Търся една песен припева и беше нешто такова [b]"...But babe i am so glad that i got you"[/b]. Ако някой знае как се казва моля да ми каже и на мен да мога да си я дръпна.Благодаря ви предварително :rolleyes: :rolleyes:

Търся една песен припева и беше нешто такова [b]"...But babe i am so glad that i got you"[/b]. Ако някой знае как се казва моля да ми каже и на мен да мога да си я дръпна.Благодаря ви предварително :rolleyes:  :rolleyes:

Marc Anthony - I've Got You ? :)

Аз търся една песен, но не съм сигурен в информацията, която имам. Даде ми я един приятел, на който трябва да запиша диск. Та значи: песентае румънска; на Мая и Коци - не на супараре. Нещо такова пише. Търсих навсякъде, но няма такава песен! :music

Да не е ТАЗИ ?

Имаше една песен на Слави Трифонов,т.е. две :D .В едната се пееше нещо като:"Копелета всички бяхме до един...".А другата я изсвиреха в шоуто когато трябваше участниците в Академията да направят авторска песен с народни мотиви.Започваше с пиано...не е Катерино моме. ;)

Някой да се сеща?

Имаше една песен на Слаеи Трифонов,т.е две  :D .В едната се пееше нещо като:"Копелета всички бяхме до един...".А другата я изсвиреха в шоуто когато трябваше участниците в Академията да направят авторска песен с народни мотиви.Започваше с пиано...не е Катерино моме. ;)

Някой да се сеща?

Първата е Студио X.За другата не се сещам

Я кажете този припев от коя песен е?

Never gonna give you up

Never gonna let u down

Never gonna .....(тва не го чух :)

Never gonna make u cry

Never gonna say goodbye

Never gonna tall a lie and hurt you

Тази?

И помни....Google is your friend :P

tarsq edna pesen :D po city mai sam q 4uval v pesenta ima glavno trompet house stil kato caracaoe ne6to ot tozi rod v pripeva ima " My trobels in my life nananana "

EDITLOKOMOTIVcho mersi mnogo to4no tova beshe pesenta

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...