Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

в песента се пее нещо такова :  ..  i lovee you ...  ili hello , i lovee you .. ..  като хаус такова пускат я по баровете .  :huh:  :confused

Има една Hello I Love You на Simple Minds.Иначе с такива заглавия парчета има и на Дорс и Кюър.

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Търся една песен, нова е , клубна песен е, прилича страшно много на segio del rio-parazaar, но не е тя, пускат е много често в royala.10x предварително  :D

Пробвай с COCA Y VILLA - La Noche.mp3

offtopic:net_fighter прекрасна какво ти пише на подписа? :)

Здравейте На Всики.Проблема Ми е Следният - Знам Името На Песента Която Ми Трябва , Но Не Мога да Я Намеря Никъде - Световните Търсачки Като GOOGLE & YaHoO Също Не Ми помогнаха Особено.Песента се Казва Nancy Ajram - Yay /Арабският Вариант На Даниела - Страх Ме Е Сама/.Моля Помогнете... :(

Здравейте На Всики.Проблема Ми е Следният - Знам Името На Песента Която Ми Трябва , Но Не Мога да Я Намеря Никъде - Световните Търсачки Като GOOGLE & YaHoO Също Не Ми помогнаха Особено.Песента се Казва Nancy Ajram - Yay /Арабският Вариант На Даниела - Страх Ме Е Сама/.Моля Помогнете... :(

try this

Здравейте...ам търся една песен,бг.Търсих и в google и в mp3-bg ама нищо не намерих [ :( ] .Това е част от припева-"защо повярва на думи в които не вярва и малко дете?.........безброй години,години наред аз не мога да спра моя бяг.защо избяга?защо повярва?".....или нещо от тоя род :bgrin: ако някой може да ми помогне [защото вече издивявам да я търся тая песен ] много,много му благодаря предварително :rolleyes:

Здравейте...ам търся една песен,бг.Търсих и в google и в  mp3-bg ама нищо не намерих [ :( ] .Това е част от припева-"защо повярва на думи в които не вярва и малко дете?.........безброй години,години наред аз не мога да спра моя бяг.защо избяга?защо повярва?".....или нещо от тоя род :bgrin: ако някой може да ми помогне [защото вече издивявам да я търся тая песен ]  много,много му благодаря предварително  :rolleyes:

Песента е Авеню-Бягство. След малко ще ти дам и линк :)

Едит: Заповядай Авеню-Бягство

Nqkoi da znae kak se kazwa tazi pesni4ka - http://warez.ru:8080/FTP/MP3z/*TEMP/Slavi....#39;s.intro.mp3 .Towa e introto v 6outo na Slavi Trifonov. :blink: (izvinete me za ka4estvoto) :blink:

edit: i tazi pesni4ka su6to - http://warez.ru:8080/FTP/MP3z/*TEMP/03..Track.3.mp3 , neznam na koi, no e mnogo hubavo blus4e.Nadqwam se 4e nqkoi 6te znae na koi e pesni4kata :confused

По TMF имат една реклама на самата телевизия,дават части от различни клипове,парчето което към рекламата е някво РнБ и е супер известна мелодийка,но не мога да се сетя кое точно,ако някой има идея за какво говоря да помогне :blink:

Айде бе хора,никой ли не гледа тмф :cry ,

Nqkoi da znae kak se kazwa tazi pesni4ka - ftp://www.warez.ru/MP3z/Slavi.Show's.intro.mp3 .Towa e introto v 6outo na Slavi Trifonov. :blink: (izvinete me za ka4estvoto) :blink:

edit: i tazi pesni4ka su6to - ftp://www.warez.ru/MP3z/03..Track.3.mp3 , neznam na koi, no e mnogo hubavo blus4e.Nadqwam se 4e nqkoi 6te znae na koi e pesni4kata  :confused

Някой може и да знае, но все пак няма да е зле да дадеш работещи линкове :bgrin:

Nqkoi da znae kak se kazwa tazi pesni4ka - ftp://www.warez.ru/MP3z/Slavi.Show's.intro.mp3 .Towa e introto v 6outo na Slavi Trifonov. :blink: (izvinete me za ka4estvoto) :blink:

В шоуто на Слави честичко изкарват Слейдж Хамър на Питър Гейбриъл и Нот Дат Кайнд на оная , ква беше русата (Анастасия ли беше ? sweatdrop.gif)

Някой може и да знае, но все пак няма да е зле да дадеш работещи линкове :bgrin:

ami dwete pesni4ki sa v upload/mp3z pri men sa prawilni, v smisul kato natisna vurhu linka, pesni4kata po4wa da se swalq :confused

ami dwete pesni4ki sa v upload/mp3z  pri men sa prawilni, v smisul kato natisna vurhu linka, pesni4kata po4wa da se swalq  :confused

1-во не си ги качил където трябва прочети това. И като ида в ftp-то песничките са по 0кб. не знам аз ли се побърквам ти ли се бъзикаш с мен :huh:

Нещо от сорта на "Say la..." ,пробвах да търся лирикс такива в гугъл , ама в песента ,за която се сещам не се пее , освен дамата , дето вряка по някое време.Ама на мен определено ми се чува say la la la...

pesenta koiato tarsi6 e Re Loop - Warm Sensation

1-во не си ги качил където трябва прочети това. И като ида в ftp-то песничките са по 0кб. не знам аз ли се побърквам ти ли се бъзикаш с мен :huh:

sry za neudobstvoto maina, ve4e sa prawilni link4etata, ama nemoga da razbera 6to ne mi dawa da ka4a pove4e ot 2.3MB na ednata pesni4ka :( taka 4e ne e cqlata ami samo na4aloto :(

а аз търся една която в момента също се върти по радио станцийте , стила и е house, не съм сигурен 100 % за текста щото се пее на испански , но е нещо от сорта на "Siempreee no migo rasor" :music :P :blush: :happy:

мерси предварително

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...