Jump to content
BulForum.com

Legalno li polzvate operacionnata si sistema?


JDFU

Spazvate li licenzionnite prava na vashata OS?  

158 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Ти да не си агент на Microsoft? :confused

Естествено че НЕ. ;) Легален Windows в България ползват само големите фирми. Desкtop юзърите всички са пирати :pirate

Ама ако си от Майкрософт - отричам до дупка, тва някви гадни хакери са ми влезли с ника във форума и са писали разни работи от мое име, аз до компютър не съм припарвал, а и да съм, не него Windows няма, аз под ДОС си бачкам, филмите и игрите под ДОС знаеш ли как вървят, хвърчат направо и т.н. и т.н. :tongue

 

/offtopic: Някой освен мен да е забелязал, че на лявата билетна каса на автогара Юг на компютъра на лелката, която продава билети има стикер с регистрационния номер на Win '98 SE, който е обърнат към гишето, т.е. с лице към народа? Еб*хти секретността, по-голяма гавра от това не бях виждал. :woot

Link to comment
Share on other sites

s WinXP sam i estestfeno s  :pirate

 

btw ko she stane kat vleznem f EU she ni zadaljat da si kupim licenziran Win li  :huh:

Ба... в EU също има яко варез. Да не би някой да тръгне да обикаля из къщите :Д

Link to comment
Share on other sites

Само легалния софтуер , а така давайте здраво наред :)

Link to comment
Share on other sites

Моя win98SE е легален както и Corel-а. Мисля фирмата ни не е толкова голяма и пак е с легален софтуер. Причината естествено се крие във факта, че преди години доброжелатели ни пратиха НСБОП и си имахме неприятности. Нали знаете правят хайки от време на време плашат по вестниците с белезници - помните я сигурно тази реклама?! Когато си вадиш хляба с това нещо мисля не е проблем да платиш поне операционната система и някои малки приложения. Поне като ти дойдат на гости онези с маските ще имаш какво да показваш. Колкото до изказването да Dreamer - мисля то важи само за домашните потребители не и за фирмените като цяло.

Link to comment
Share on other sites

Някой ако отговори ДА или е Linux юзър или е лъжец. Анкета, със 100% ясен отговор.

 

Пропускаш факта, че повечето маркови и преносими компютри се продават с M$ Win и така вече си легален ;) А и е рисковано в офис да работиш с нелицензирани програми и ОС.

Link to comment
Share on other sites

не съм агент :woot просто WinMe-то ми го дадоха барабар с един лаптоп,лицензирано всичко .. а пък Win98 ми го подари един пприятел от щатите много отдавна .. :)

Link to comment
Share on other sites

Когато си купих pc-то ми го донесоха с Екс Пи и не мога да знам дали е било легално ..преинсталира ми го от 1 познат(пак незнам дали е :) )

 

Но катго му дойде времето ще си купя един iMac и ще съм патрон (или ще си платя за Windows-а)

Малко по-малко всичко започвам да си го ,плащам-вече си купувам БГ музиката от дир.бг,планирам другата година да си купя и антивирусната програма...след това-кой знае-може и на Windows-а да му дойде времето...

Link to comment
Share on other sites

не съм агент  :woot  просто WinMe-то ми го дадоха барабар с един лаптоп,лицензирано всичко .. а пък Win98 ми го подари един пприятел от щатите много отдавна ..  :)

Което не прави легално ползването нито на единия, нито на другия уин!

EDIT: Zyntherius, не се притеснявай итвоят е незаконен!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...