Jump to content
BulForum.com

БГ граничарски кучета заминават за евтаназия :(


poznai

Recommended Posts

http://www.iwns.org/index.php?subaction=sh...rt_from=&ucat=8

 

Мамицата им мръсна, тия хора нито акъл, нито сърца имат :angry: :(

 

Ако има още хора, които си търсят куче за без пари и то от класа, помогнете на поне едно от тези......

Link to comment
Share on other sites

Шибана държава!

Докъде паднахме!!!Бахти изродите!Честно,не мога да повярвам...Аз искам такова куче.И ще отида да си взема.Съвсем сериозно.Но не е ли късно вече-пише,че на 3-ти са им оставали 7 дни живот?Или това се отнася само за първите 25...ужасена съм :cry :cry :cry

Link to comment
Share on other sites

Мамицата им мръсна,такива страхотни кучета и ще ги трепят.Хубаво ще е някой ако има възможност да вземе,все пак за 24 лева обучена немска овчарка-това си е подарък.Аз за жалост нямам възможност,защото ако домъкна едно такова ще трябва да си търся нов дом/майка ми е церберът/.Но както и да е-дано се намерят хора,които да спасят някое друго куче

Link to comment
Share on other sites

радвам се да разочаровам всички които са искали да си вземат куче от там.

Обадих се по телефона. Всички кучета са продадени!

Жалко, че са избързали да убият пръвите ..., мръсни гадове...

Link to comment
Share on other sites

Това е супер,да са живи и здрави тези,които са взели кучетата и кучетата да са живи и здрави.И аз си оставам вкъщи,защото и без това нищо смислено не правя,можеше и да реша да избягам до София за едно хайванче

Link to comment
Share on other sites

Бахти работата,хубаво е,че са ги взели някви хора,но защо трябва да се стига дотам?Тъпа работа,майна!Много ясно,че няма значение дали са обучени или не обучени,дали са породисти или непородисти...фактът,че убиват кучета ме кара да настръхвам....не знам,много си падам по кучета :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Страхотен начин да се отблагодарим на кучетата за това че са свършили толкова много работа. Добре че са се намерили хора които да ги купят.

Link to comment
Share on other sites

Ами явно такива изроди в управлението с лопата да ги ринеш. Решението противоречи на всичко човешко. Добре, че са се намерили хора да ги вземат, жалко само за първите хайванчета, да бяха изчакали няколко дни, щяха и за тях да се намерят собственици. Доскоро си мислех, че само Буш може да изпрати на смърт някой, който охранявал по един или друг начин държавата. Оказва се, че не само подкрепяме абсурдната политика на Америка, а и взимаме пример от тях. Да ми говорят после за патриотизъм и национализъм. Срамота.

Link to comment
Share on other sites

Не мога да си представя колко голям изрод трябва да си за да подпишеш заповед като тая дето са я дали за избиването на кучетата.

Напълно съгласен съм с теб. Хубаво че поне част от кучетата са били взети от някой.

Link to comment
Share on other sites

Нда,тази случка е поредното доказателство за недалновидността и безсърдечието на българската бюрокрация.По принцип с тези кучета другаде не се постъпва така-след изтичане на "службата" им тези кучета биват давани на програми за хора с обща инвалидност - слепи или нуждаещи се от специализирана помощ(кучетата не се вписват нали?).

Биват давани също на частни охранителни служби,банкови клонове и т.н.Но това е другаде-в България ги подлагат на евтаназия :angry:

Link to comment
Share on other sites

Как може така да постъпят с кученцата Нищо лошо не са им направили че да ги трепят Обучавали са ги да пазят а сега като не им трябват най-лесното решение за това как да се отърват от тях е да ги убият Това не е решение И този който го е решил не може да бъде човек! :angry1

Link to comment
Share on other sites

ей дейба..тва нащо не е държава..просто не е...тва е шибана кочина бе,КОЧИНА...тъпа бананова република..после да съм се чуствал патриот като за 6-ти септември...как ли пък не!

Link to comment
Share on other sites

К: "дано скоро да премахнат кучкарника"

 

T: "а там убиват ли ги? Аз си мислех, Зе в тоя кучкарник се грижат за тях..."

 

К: "Не. Той е към общината. Стоят ( по закон) 14 дена и после ги убиват. Човек може да осинови куче оттам, но хората не са свикнали.

От една страна проблемът е с хората, които работят там, защото те са изроди. Има случаи на пребити кучета с лопати, не изнасилени кучета, дори от скоро там има медиатор, това едвам го издействахме, по един студент, които следи за това всичко да е законно, но пред него се напили и единият пребил някакво куче, след това се наложило да го ефтаназират, защото било ужасно зле.

От друга страна, това е бизнес на общината с кожите им. А от останалото се прави костно брашно за други животни, т.е. имат изгода от кучетата.

Но най-големият проблем е, че общината не иска да се справи с проблема с кучетата, защото ако искаше, щеше да прави като другите страни, в които няма улични кучета. Те просто имат изгода от тях. Иначе за 8 години, не Софиянски сега спечели 3-ти мандат, те превят това, което си мислят, че е редно и виждаш какво е по улиците:((

Ужасна история. И това, което е най-гадно, от общината поставят нещата така: ние не искаме да има кучета по улиците на софия, а те ( природозащитниците) искат и ни пречат. Това не е вярно, никoй не иска да има кучета.

sorry за дългия мейл:)))"

Link to comment
Share on other sites

Тия дето са гаврат с беззащитните животни,са за затвора.За да видат какво е да се гавриш с живо същество.

Link to comment
Share on other sites

Мани ве това е бати селската работа и ся тия 7 кучета дето са ги убили...къде са....на кирисажа.....да ги горат. Тия дето са дали таа наредба сигурно са цигани.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...