w00x Posted Tuesday at 08:30 AM Share Posted Tuesday at 08:30 AM Един човек в тоя форум, който да пази духа, който се усещаше преди 15-20 години. Останалите сте изперкали от агресия, егати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted Tuesday at 08:35 AM Share Posted Tuesday at 08:35 AM ФорОмът е практически на командно дишане. Шепа хора се дърлят в две теми, в останалите - на два-три месеца по едно мнение. Има секции, в които не е писано с години, иронично - рекордът е в секцията за книги - където е десетилетие. Мен реално тук ме държи носталгията, седи ми като bookmark в браузъра, от време на време отворя, погледна, нямам какво да добавя и затворя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Tuesday at 08:41 AM Share Posted Tuesday at 08:41 AM Ами, прекалено много се поляризирахме през изминалите години и то на някакви абсурдни теми. Тъжно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted Tuesday at 10:33 AM Share Posted Tuesday at 10:33 AM Хехех! Казвах ви преди години, но тогава ви се струваше шега някаква. Хилехте се тука и смятахте, че ви обиждам. А после се вторачвахте в дъното на панталоните ми с криминални намерения. Агресията се прокарва бавно в душата, капка по капка. Ако не пазим дисциплина и не внимаваме, скоро ставаме патологични агресори. Без никакви сериозни причини. Просто така - защото така е свикнала да регира нашата нервна система. Някакъв много голям пророк, вещер, екстрасенс или там, както им казват, бях чела някъде, че бил казал: "Ще говорим на един и същи език и няма да се разбираме!" Иначе и аз си имах своите психотични девиации през годините. Пропуснахте ги, тъй като бях банната оттук, иначе щяхте да знаете как точно е зарастнала сърдечната ми рана по любимия човек, как съм намерила бащата на детето ми, как е преминала бременността ми, следродилната депресия, паниката ми, че съм майка и не може вече да си вея байрака, както си искам, какво направих с живота си изобщо. Имам интересен живот, пиша го смело, без притеснения. Равносметки ми е много рано да правя още, просто днес явно ми е такова - носталгично. Заради един човек е, заради когото изобщо се записах в този форум. Той със сигурност ме е забравил. И така е редно да се случи. Между другото, искам да ви се похваля, че работя по едно много интересно изследване. Клинично е, не подскачайте. Оказва се, че поголовно богатият свят се променя ендокринно, оттам неврогенно, оттам физиологично. Еволюция на консуматорството. Бързият допамин и т.нар. ендогенна депривация на окситоцин. Темата ме удря между очите със своите новаторство, проницателност, логични взаимовръзки и "как досега не я гвунчаят различните инфлуенсъри?!" Скоро ще започнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted Tuesday at 11:44 AM Share Posted Tuesday at 11:44 AM 2 hours ago, w00x said: Ами, прекалено много се поляризирахме през изминалите години и то на някакви абсурдни теми. Тъжно. Имам чувството, че видимостта на поляризацията се увеличава много повече от колкото самата поляризация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts