Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

По принцип и аз сам ЗА Безистенъ но не мисля че на всички ще им допадне идеята.Все пак който ще идва да си каже какъв му е зора за музиката.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply
  justsoyouknow said:
По принцип и аз сам ЗА Безистенъ но не мисля че на всички ще им допадне идеята.Все пак който ще идва да си каже какъв му е зора за музиката.

Ми квото харесва на другите само без чалга...вижте кво добро дете съм :P :P

Psihara^^ said:
az ve4e ne sum dite.. a ... kak be6e... pyroman kak be6e? :D

Запомни го веднъж за винаги "малко недорасло Психарче" :woot

Какво се разбрахте за следващата среща ? На 18 12 2004 ли остава

Няма нужда да се карате за музиката предлагам да пеят PSYCHOSIS и Psihara

brei kato 4eta ........mai 6a zema i az da doda nyakoi pat be.....kato gledam za muzika nyama da se bieme 6tot slu6ame po4ti ednakva ta .....6te vidim sya sled 8 dali 6te ojiveya ....... :bgrin: :P

hEka said:
.....6te vidim sya sled 8 dali 6te ojiveya ....... :bgrin:  :P

Аз оживях споко.Много ще изпуснеш ако не дойдеш.Аз сега бях за първи път и се разбих здравата:)

PSYCHOSIS said:
Хм, винаги има вариант някой доброволно да ни покани в апартамента си ;) Няма да правим пакости, честна дума :)

Хехе да бе...освен някой да го направи.Самоубиец..... :crazy:

Нека сериозно по темата сега...кой ще ни покани...аз приемам покани :D

Ами, аз с радост бих ви приел вкъщи, но родителските лица рядко ги хваща липсата, пък да се съберем и те да са там - не върви, man.

Има и друг вариант. Имаме стара къща, в която живее прабаба ми, ама сега заради студа се е прибрала на топло в Асеновград. Та това местенце би могло да послужи за нещо. Само дето е наистина студено , покривите са пробити и капе, а има и вероятност да паднат. Дори и да не падне, ако вали ще е мноо як купон! С бански :)

Ако идеята ви допада, мисля , че най-добре ще е да взема с мен няколко "агента", които да видят за какво става дума и да решат аджеба може ли или не може нещо да стане.

Е, как ви се струва?

18 не е ли много рано бе хора не може ли в края не декември или януари някаде ???

А карамане това на аватара ти от кой филм е и как се казва.Питам 6тото имам слабост към червенокоси :P

И аз си мислех, че е рано, ама все пак - като ни е готино заедно, защо да отлагаме следващото виждане?!?!? Няма логика. Пък опасност от омръзване едва ли има. Така че остава 18-ти :)

Стига бабата да не Ви изгони :D

Хаахха ПСИХОЗИС "pool party" ли ще правим :D

Пък и според мен 18 е добре,щото след тва става студено ииии... :huh:

Както кажете...а за приютяването..се една добра душа ще се намери :P :D

Ам аз сам навит за всяка дата стига да не е след Коледа.Тогава съм извън града.Така че..няма значение за мен дали ще е на 22 или на 18.Нека всеки да каже коя дата му е по добре и това е.

George_131 said:
Тва пък за ко беше

Ами аз доколкото си спомням имаше няква много стара тема,в която ти си беше писал коментара,затова караман пита кво си пил,иначе поста си е по темата "кой къде иска да отиде и музиката"....сега ако ме изкарате,че аз съм пила нещо... :bgrin: :huh:

netrootbg said:
Беше си написал мнението в ето тази тема:

Да си "вземем" довиждане

Е не вие ма съсипахте. Как сам поснал там незнам, като когато го писах това си бях много много наред и трезвен даже. Онази тема сам я чел само веднъй, как съм писал там като тя е на много страници от тази незнам. Аз изчетах сички ваши постове и писах веднага. Незнам дали е станало някво объркване или грешката е в мен, но няма значение :P

Та сега по тази тема, дайте сериозно да решима каде ще ходим, за да няма сръдни после ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...