Jump to content
BulForum.com

ФОРУМНИ СРЕЩИ

PSYCHOSIS

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Много съжалявам, че изпуснах първите три часа от срещата...:(

Следващия път ще мина през огън и лед, за да дойда навреме!

Радвам се, че се запознах с хората, с които се запознах :)

Всички сте яки пичове! Чакам с нетърпение снимките!!!

Радвам се, че се запознах с хората, с които се запознах

Chudno kak si go povtoril samo 2 pati, ama ne mu se sardete - tova e ot mnogoto biri :wacko: (ochakvajte skoro dokazatelstvenia snimkov material). :D :D :D

Бирите не бяха много, а и той май не пи изобщо :) . Ама спуканата гума може да ми е взела здравето :P .

Следващият пост ме кара да питам, кога?

еми какво да ви кажа - пак изпуснах всичко! дори единият час прекаран с вас ми достави голямо удоволствие. следващия път - пълна програма! :)

Aaaa, Midex, не ме изкарвай и ти пичница :)

Първо, че нищо не пих този път.

Второ, съвсерм нарочно го написах два пъти, за да натъртя! :)

Трето...трето няма :P

Ей хора, забравих да си платя бирата! :) Много се извинявам за случилото се. Просто съм бил твърде завеян. Който ми е платил обещавам другия път да му се реванширам :).

PS: Georgie_131, като за начало можеш да ги качиш на някой друг сървър, а в последствие като се освободи място да ги качиш и тук :).

tabelata e v men i az sam miss warez.ru :}}}}}}}}}}

posle pi4ove deto si tragnahte izpusnahte vrushtaneto mi po glavnata mojete jestoko da sajalqvate she gledate snimki i she se kefite :}}}

P.S. Dano toq pat nqkoi mi oburne vnimanie na posta

@DarkWish: Обърнахме ти внимание на поста (= Колкото до miss warez.ru, мисля си, че почти нямаше конкуренция (= Наистина съжалявам, че изпуснах втория тигел по главната, вярвам, че е било паметно преживяване (=

Birth Decline said:
@DarkWish: Обърнахме ти внимание на поста (= Колкото до miss warez.ru, мисля си, че почти нямаше конкуренция (= Наистина съжалявам, че изпуснах втория тигел по главната, вярвам, че е било паметно преживяване (=

Tova beshe edin nezabravim moment prosto beshe SUPER

Birth Decline said:

offff ne pitai ko beshe po oligofrenqsal i ot idvaneto nagore. Pravih se na stalb s tabelata i se katerih kade li ne sedqh v kogo li ne snimah se s kogo li ne daje i s onq do kaligua i na makdonalds se snimah ima i edna devoika detoo iskashe da me bii s tabelata ma az i izbqgah i posle si mi e e ustavi :}}}}}} smqh do dupka mnogo jalko mnogo izpusnahte no pak za smetka na tova se nadqvam 4e se zabavlqvahte mnogo :}}} s men i s vsi4ki poprincip pak i da vi kaja daite pak da se nasaberem nqkoi pat... Ei bobi macko dai pak ideika nqkoi pat da se seberem nali me seshtash edno PM i da organizirame :}

DarkWish ама не щя да се качиш на будката за вестници, а :)

иначе връщането по главната беше много яко и който го е пропуснал ще може поне малко да се накефи на снимките които направихме. ГеоргеІ131 аре качвай че немам търпение

__smirnoff__ said:
евалаа евалаааа

сега остават само спомени от днешния ден :)

Айде и аз се прибрах най-сетне след вълнуващия билярд който направих с __smirnoff__ и дълго го убеждавах. Аз мисла че съм последния дето се е прибрал жив и здрав...хаха освен психото, който още не се е оправил от шока който е претърпял днес, със спуканата гума...хаха...нищо лично!!! Мисля че си направихме голямо шоу и се забавлявахме доста...с нетърпение очаквам и следващата масовка и тогава вече да може да се съберем повечко хора..така и някой модератори и админи да има :D :D .

OffTopic: __smirnoff__ хаха точно се качвам в таксито, за което съм ти благодарен че ми извика и баща ми ми се обади да си идвам бързо. Но без притеснения, просто човека си искаше ключа за гаража :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...