Jump to content
BulForum.com

Вот на Доверие

sMARTBomber

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Хаха, това беше бахти гаврата.

Да ги бяха питали 2+2=?

а) 4 б) 5 с) 988821

Супер малоумни въпроси, а тая Ана Мария така се изцепи

За какво се грижи коафьора?

а) кожата б) цялото тяло с) косата

Отговор....а!!! :D :D :D

do4okarako4ev said:
Хаха, това беше бахти гаврата.

Да ги бяха питали 2+2=?

а) 4 б) 5 с) 988821

Супер малоумни въпроси, а тая Ана Мария така се изцепи

За какво се грижи коафьора?

а) кожата б) цялото тяло с) косата

Отговор....а!!! :D  :D  :D

Moje6e da kaje i otg. D triabva da sme snizhoditelni :huh: :shy: :laughing:

хаа-хаааааааа

И аз днеска го гледах...много е изкъртено...особено онова момче как грубо се еба*а с Ана Мария...направо се размазвам от смях...

............................................................

Брей а кво ще кажете за Цвети, аз мисля че е симпатяга.... :punk :P

Това е подигравка с българският зрител...Как може да сложат такава проста ***** като Ана-Мария.....Аз лично се обидих.......Ама най ме е жал за тези,които гласуват за нея....

и мене ме зарибява ама чак пък толкова всеки ден да го гледам нестава :)

иначе по някои път става много смях :)

тфа неможе да се отрече :)

Ole v na4aloto kato go pusnaha tova predavane vsseki den s bratov4ed mi go gledahme zaedno i s golqm interes :) Napravo ni omagiosa

Oba4e ve4e go gledam 4at pat , mnogo lesni vaprosti ima samo , i u4aasnicite ne me kefqt .Naprimer tazi sedmica Ana Mariq : Molq glasuvaite za men 4e da moga da si kupq novi dre6ki :)

to da i se smee6 li da pla4e6 li ;)

:punk :punk :punk :punk :punk :punk

Тая ана мария е адски тъпа бе иии. Ама то не може само да се обличаш трябва и някоя книжка да се прочете. Тва направо не е човешко публиката взе да и се смее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ОТ всички най-много ме кефи Цвети не и помня фамилията. Много весела такава и има акъл :love :wub:

Мамка му пак Пловдив го отнесе(първо оная чума в Big Brother,сега и това евтино курве) мъкаааааааааааааа мъкаааааааа.Ами оная Теодора ми и тя е покъртително тъпа(е все пак е чалга певица).

Stenli said:
Тая ана мария е адски тъпа бе иии. Ама то не може само да се обличаш трябва и някоя книжка да се прочете. Тва направо не е човешко публиката взе да и се смее :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ОТ всички най-много ме кефи Цвети не и помня фамилията. Много весела такава и има акъл :love  :wub:

Suglasen sam s tebe gorkata .Tq naistina li jivee na tazi planeta :unsure: samo4uvstvie ,arogantno povedenie i o6te kvo li ne .No sam siguren 4e edin den 6te si nameri maistora :devil :D :devil

Въпрос към ана-мария

Кой стана губернатор на Калифорния"

а)Силвестър Сталоун

б)Арнолд Шварценегер

в)Стивън Сегал

Отговор В смях в залата :lol: :lol: :lol: пуснете си да гледате тая е много злеееее. горкичката вече ми става жал за нея :cry

едит: познавала лично стивън сегал :blink:

Stenli said:
Въпрос към ана-мария

Кой стана губернатор на Калифорния"

а)Силвестър Сталоун

б)Арнолд Шварценегер

в)Стивън Сегал

Отговор В смях в залата :lol:  :lol:  :lol: пуснете си да гледате тая е много злеееее. горкичката вече ми става жал за нея :cry

Верно тая е пълен хал :) Сашо Снегорина кърти мивки, а Теодора не знае изобщо къде се намира :D Тоя новия малко нервак си пада, ама ме кефи как постоянно реже Анна-Мария :woot

Едит:Да познава го.Била му е лична асистентка по време на снимките на филма, който се снима в БГ.Даже не му е била само асистентка, ами и нещо повече :D

Аааааааааааааа не, не просто щях да падна от стола след последния въпрос. Които не е гледал предаването да го гледа довечера. Такова нещо рядко се вижда :bgrin:

едит: някой знае ли кво е розов пелигар :huh:

James_Bond007 said:
Иначе по "кух" участник не бях гледал досега ;)

имаше, имаше една дето се газваше Гина и тя беше много проста горката. ама те двете ако се съберат... малее за ква тъпотия ще става въпрос

Aliendreamer said:
възмутен съм тея по телевизиите се опитват да ни изкарат пълни идиоти маините от плд..маина да полудееш.

Съгласен съм с теб, само ни забиват с някви тъпи жени. :angry1 А всъщност нито тая нито стойка са от Пловдив. Тая била от Панагюрище. Малеее срам. :sick

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...