Jump to content
BulForum.com

Тениски, ключодържатели и шапки с лого


bl8

Recommended Posts

Значи идеята е да се съберем хора и да си купим блузки, шапки и/или ключодържатели с логото на линукс. Повече инфо за всичко тук. Мисля, че темата за блузките и всичко останало беше повдигната и в коментарите на анкетата в linux-bg.org (тук). Ако има желаещи и се съберем достатъчно хора може да поръчаме, като ще трябва да платим и колета от Варна. Засега сме към 4 човека, но това е крайно недостатъчно.

Link to comment
Share on other sites

добре, навит съм за ключодържател и тениска :) при това тея стоки са супер евтини... преди не много време си бях направил една тениска с щампа на преса...Щампата беше направена на фотошоп, и струваше 10 лева/ заедно с тениската /... Така че ако си поръчаме заедно хем ще сме доволни, хем ще сме на далавера. Ако се съберат още хора, прати ми един PM :))

Link to comment
Share on other sites

Abe izvinqvam se za vkluchvnaeto offtopic ama saita ne mi go zaredi i ne vidqh za kakvo stava vapros.Kakva e ideqta da se sabirame da si gi kopuvame nqkva blogotvoritelnost li e ? Ili porednata hvalba za linux ?

Link to comment
Share on other sites

Abe izvinqvam se za vkluchvnaeto offtopic ama saita ne mi go zaredi i ne vidqh za kakvo stava vapros.Kakva e ideqta da se sabirame da si gi kopuvame nqkva blogotvoritelnost li e ? Ili porednata hvalba za linux ?

Просто такива тенески не се продават. Да си видял в някой магазин тениска и да пише на нея нещо свързано с Линукс. Един е поел инициятивата и който желае може да си купи такава тениска.

Link to comment
Share on other sites

Засега съм събрал от "махалата" около 6-7 човека за тениски, ключодържателите поне на мен ми се вижда, че ще съберем достатъчно за 15 бройки. С вас ставаме някъде десетина ... Още доста трябва до 25, и аз мисля, че цените не са кой знае колко високи. Идеята е ако се съберем достатъчно до една две седмици да се организираме, ако някой има път към Варна да се обажда. Аз имам голям мерак за такава фанелка, дано се получи инициативата ...

Link to comment
Share on other sites

Пишете ме и мен - фанелка, шапка и ключодържател :)

И аз съм така. Даже може повече от 1 фанелка, но ще го уточно допълнително.

Link to comment
Share on other sites

Това звучи готино. Искам и аз. Като гледам искам да взема и от трите. Събираме ли се 15 човека? Един приятел иска също. Дайте да се разберем.

Link to comment
Share on other sites

az taka i ne moga da otvoria site-a

 

kakvi sa cenite?  :confused

 

inache XL ili XXL fanelka bih si poruchal  :punk  :punk  :)

ama iskam chisto pingvinche, da ne mi slozhite nekvo Red Hat  :angry1

Moje za mene s RED HAT + FEDORA ;)

 

kvo e tova samo pingvinche :woot + BEER :P

Link to comment
Share on other sites

ТВЪРДО тениБка и ключодържател :punk

Тениската да е XL и ако ще има нещо различно на нея от пингвинчето нека да е слакуерско :)

 

edit: навих още двама, тъй че ме бройте за трима :)

Link to comment
Share on other sites

Значи снощи говорих по ICQ с човека, каза да дадем бройка , цвят и размери за блузките, каза, че няма проблем като се съберем необходимата бройка да се уточни как ще се плати и съответно как ще се получи. Така като гледам може би ще се наложи по едно 50 стотинки на човек за разходи (банков превод, доставка ...). Ще се опитам да си запиша колко човека и какво ще се купува, може да сложите тука или да ми пратите ЛС за цвят и номер (XXL рулира :P). Ключодържатели ще купим минимум 15 бройки, те не са кой знае колко скъпи. Значи мисля да се опитам да уточня колко бройки имаме за сега, ако видите някаква неточност моля да ме поправите :

Тениски : bl8, lwl, nassko, Godfather, netrootbg, Shade (+ приятел?), XC^^The_Devil^^, miro123, johan, karaman (?), Shiro + 2, отделно 5 човека мои приятели. Като бройка сега го изкарвам около 19 човека. Трябват още 6 :(. Мисля, че до седмица ще успеем да намерим и още фенове и да поръчваме вече.

 

ПС : karaman и ZGAN - не знам защо не ви отваря сайта, щях да го качвам в уореза ама усетих, че няма място. Дайте идеи къде да го кача (мисля, че съм виждал файл качен в самия форум но не знам как и дали става).

 

EDIT : ПДФ-то го качих и тук

EDIT 2 : Нанесох малко промени в бройката, явно съм бил объркал малко и бях пропуснал да сложа първите желаещи, както и приятелите на някои (Shame on me)

Link to comment
Share on other sites

SHAME ON YOU :) Az taka i ne razbrah dali trqq si4kite da sa edin cvqt i s edna 6tampa ili moje 25 4oveka seki da si izbere kakvo to4no iska ?

Link to comment
Share on other sites

I az sha napraa edna zaqvka:

 

Iskam 1 kluchodurzhatel s kravata. Samo che nadpisa pod kravata da e I hate boza, a pod pingvina - I love Linux, pitai onq pich dali vmesto krava mozhe da slozhi butilka boza s emblemata na windows.

 

Iskam 1 bqla shapka s cheren nadpis i pingvincheto.

 

Iskam 1 bqla teniska, nadpisite da sa cherni, pingvina ako mozhe da e po golqm :D I nai otdolu vmesto The free OS da pishe: GodMa3x`s choice

 

Ako polucha dobri vesti ot teb che picha mozhe da napravi neshtata kakto iskam az, eventualno shte iskam ot vsichko po 2 ;)

 

Sashto taka i 10 stikera.

Link to comment
Share on other sites

Такам, съжалявам за малкото си отсъствие от форума, на всеки се налага от време на време. За тениските - значи пак говорех с човека, плаща се за 25 тениски с еднакъв надпис, ако постигнем единодушие за надписа може да се промени, мен примерно и това ме устройва, както и идеята на karaman "I choose Linux", също и "The future is open". Но ако не постигнем единодушие предлагам да се запази сегашния надпис. Karaman - иначе черни фанелки има де но не знам как ще стои пингвина на тях (виждам си променил на бял света :)). В този пост смятам да сложа свят и размери за всеки,който ще купува и бъдещите промени да слагам отново тук. Ако някои намери информацията за неточна или липсват неговите данни - ЛС или пост отдолу. Започвам :

karaman - цвят - бял ; размер - XXL ; брой - 2

johan - цвят - бял ; размер - XL ; брой - 1 (+ключ.)

miro123 - цвят - бял ; размер - XXL ; брой - 1 (+ключ.)

Shade - цвят - бял ; размер - L ; брой - 1 (+ 3 ключ. + 1 шапка)

lwl - цвят - ??? ; размер - ??? ; брой - 1 (+ключ.)

nassko - цвят - ??? ; размер - ??? ; брой - 1

Godfather - цвят - бял ; размер - XL ; брой - 1 (+ шапка + ключ.)

netrootbg - цвят - ??? ; размер - ??? ; брой - 1 (+ шапка + ключ.)

XC Devil - цвят - бял ; размер - XXL ; брой - 1 (+ ключ.)

Shiro - цвят - ??? ; размер - XL ; брой - 3 (+ключ.)

bl8 - цвят - жълт ; размер - XL ; брой - 1 (+ключ.)

Такаммм мисля, че засега го докарах донякъде. За стикерчетата имам уверение, че са предостатъчно. Смятам, че е време да започнем да говорим и за пари. Идеята е 50% от цената да се преведе по банков път преди поръчката и останалите 50% след като си получим нещата. Ние (разбира се) поемаме и разноските, затова предлагам всеки да даде по 50 стотинки повече (без ключодържателите, мисля че 1лев на парче е добре), а като видим колко струва ще се върнат стотинки. Човека излиза след 2 седмици в отпуска, така че ако дотогава не сме се събрали ще се наложи да изчакаме още една седмица, но мисля, че никой не е чак толкова на зор, но ако съберем достатъчно хора скоро не виждам смисъл да се отлага. Надявам са се поизяснили малко нещата. Ще чакам информация за доуточняване.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...