Jump to content
BulForum.com

Алекс от КУКУ бенд ГОЛА!!(??)

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Имам чувството, че тия снимки са специално подбирани, за да се компрометира Алекс. Все в едни такива неестествени пози е снимана. Според мен е много по-добре, но снимките са изопачили работата.

Runner said:
Имам чувството, че тия снимки са специално подбирани, за да се компрометира Алекс. Все в едни такива неестествени пози е снимана. Според мен е много по-добре, но снимките са изопачили работата.

I na men mi mina tazi misul za podbranite snimki

Не знам дали е да се развали репотацията й.Ама тия зърна неините са като вимета на крава.Задника и не е от най-хубавите и въпреки това ще е шибам.

Определено очаквах нещо по-добро, но уви не е така.Все пак найстина късмет искарахме че не са снимали Десито, че те се едно обрив е получила.Щях да се семя тука цял ден. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Абе не е лошо момичето ;) .Пък и аз съм Тома Неверни-може да не е Алекс на снимките,а някоя която само прилича на нея.В единствената поза,където и се вижда лицето е направила такава гримаса ,че трудно я разпознавам :wacko: Пък и тя да е наистина-кво толкова.Има къде- къде по големи излагации с други известни и "красиви" личности.

guinness said:
Е все пак тя е певица,а не позиорка

Ха-Ха-Ха :lol: ми тя на нищо не прилича (дебела,зърна като на бременна) пумаците са по-красиви.Иначе в лицето е супер ама тялото да не става дума

Тя е не може да флашифицират сянката която чадъра хвърля или пък в първата снимка ръцете правят сянка на корема!!

Според мен си е нормална - красива е,в тялото не е нещо страхотно,но не бих казал,че е лоша.Това с очакванията ви ме разби,все едно за пред вас се е събличала.Но щом някои имат самочувствието да се правят на големи ебачи да погледат малко от снимките на "съвършенните" модели със съвършенно гладката кожа стоейки в перфектните пози,благодарение на някои про фотограф.Пък като гледам тя не се притеснява от вида си,защото май е надживяла ерата на подигравките за разлика от други.Колкото до гърдите и,не виждам с какво тя е виновна за това.Пък и виновна е грубо казано,защото на някои им харесват,а на някои не,но в никакъв случаи не трябва да се казва,че не става.Вземете пример със някоя звезда с по-малки гърди (в момента се сещам само за Джейми Пресли),това не и пречи нито на кариерата нито на страхотното излъчване например.Всичко е относително и докато сега вие тук си спорите за размера,целулита и т.н.,когато сте до нея например,и усетите чара и,ще сте на друго мнение.Айде плюйте ме.

П.С.Продавам телефонния и номер сериозно).Цена по договаряне :rolleyes: .

RIP said:
Айде плюйте ме.

Напротив, и аз мисля, че гърдите й са уникални :) А това е сто-пъти по добре от 2 кила силикон :sick

За останалото няма да говоря, щото много "манакенеки" поставени до нея, без могъщата сила на Photoshop-а и други инструменти, ще изглеждат доста по-зле. Ама дечицата нали се радват на "яки" картинки :P

Да бе и аз се чудя кво толкова я плюете.Да не би цял живот само перфектни манекенки да сте чукали??Поне е естествена жената

Ми да ви кажа аз например не говоря за манекенки!Ако излезнеш навън ще видиш цто пъти по-яки мадами от нея и тя е яка ама ми се види селска

Dendroid said:
Black_Hacker moje i da sa neini snimki, no da znaesh che wsichko moje da se naprawi. Horata kwi raboti prawat ti za nqkwa sqnka mi goworish !!

Така е ,но едва ли ще наемат всички SUPERVIZORS от "Матрицата"

Black_Hacker said:
Ми да ви кажа аз например не говоря за манекенки!Ако излезнеш навън ще видиш цто пъти по-яки мадами от нея и тя е яка ама ми се види селска

Хахаха, егати смехотворното изказване. Тия мадами навън като ги гледаш, да не ги гледаш голи. Айде мислете малко де. Ти като гелдаше Алекс в шоуто, обелчена, да не си си представял, че ще изглежда по начина на снимките, а?

Важното е,че момичето може да пее и то супер.А цици могат да се видят навсякъде(а бе, че е зле,зле е).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...