Jump to content
BulForum.com

Need For Speed: Underground 2

mafiota

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
3D Max Studio 2005 мисля че.

има и по-стари ама пробваи тва.

Ми ползвай тоя http://www.warez.ru:8083/Win_Appz/3DMark.2003/ тогава.

Neznaeh 4e 3d studio max 2005 i 3D Mark 2005 sa ednakvi neshta. :) :) :)

Това ми напомня, че като пробвах да направя филмче с тази версия после файловете не искаше да ги отваря с грешката "Cannot Render File" или нещо такова. На двете други версии, които имам правенето на филмчета работи без проблем, но на тази нещо не става. :(

Something is wrong here. :cry

Добри новини! Electronic Arts съобщиха, че Need for Speed Underground 2 - най-новата част на тяхната култова състезателна поредица, е вече златна и ще се гарира по рафтовете на магазините на 15 ноември за следните платформи: PC, PlayStation2, Xbox, GameCube и Game Boy Advance. Тя ще е директно продължение на последната седма част, която излезе през ноември 2003 и от която до ден днешен са продадени над пет милиона копия. Играта ще предложи над тридесет лицензирани гъзарски возила, нови режими за разцъкване, два пъти повече визуални ъпгрейди за колите (възможни са над седемдесет милиона комбинации) Градът в тази нова игра пък ще бъде разделен на пет различни квартала. Need For Speed Underground 2 е разработена от EA Canada. Повече информация за нея ще намерите на официалната й страница.

Source : Pc Mania

skoro izliza deiba i ochakvanata igra

dano dano da ne ni pisne za nqkolko dni

shtoto parvata chast na men pone mi pisna mnooo barzo

минаването на цялата игра не е най-интересната част. мен лично ме зарибява да си правя страхотни коли и да си карам за удоволствие. то е ясно че всеки ще мине за бързо пистите.

Знае ли някой дали ще има евроком сървър на играта като излезе?

ние даже незнаем какъв Multiplayer ще предлага. от къде можем да знаем дали ще има сървър.

Предлага Online play. :punk

сигурен ли си дали предлага само това?

a se pak kajete kak q karate pisti4kata da znam dali ima smisal da igraq 6toto ponqkoga se natakvam na takiva koito daje i ne q znaqt

ми аз лично ги знам сичките. и карам на ръчни скорости. с клавиатура. и между другото.. ако ще пишеш за това.. пиши в другата тема. тая е за втората част.

Абе хора! Защо като я виждам качене и като натисна на линка ми вика , че не е мамерено нищо.

10х

ммммдам

http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/Need.fo...und.2-RELOADED/

айде пуцайте :)

p.s. не обръщайте внимание на грешката за 1 липсваш файл - в sfv-то има check за .rar.... а такъв файл не съществува :) edit - едитнах файла да го махна ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...