Botev1912 Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Sled goliama borba otkrih koe mi sgovniasva neshtata!Predi vreme oshte predi da izleze SP2 final biah s versia 2096 i po princip gi pazia,kato instalacionni!Na posledna preinstalacia na WIN-a predi okolo 2-3 sedmici po pogreshka sum slojil NE-finalnata versia na SP2.......ta ako ima vse oshte hora s tozi problem prosto si svalete SP2 FINAL slagate go i problema e reshen! <{POST_SNAPBACK}> Познах от кво е проблема. Казах ти, че не си правил чиста инсталация на финалния СП2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Познах от кво е проблема. Казах ти, че не си правил чиста инсталация на финалния СП2 <{POST_SNAPBACK}> Az puk nikude ne sum vidial niakoi da spomenava neshto za finalna versia inache niamashe da se motkam tolkova! .....tvoite dumi biaha WIN+preinstalacia na SP2 na chisto,koeto po nishto ne znachi,che imash predvid finlanata versia na SP.....no mersi vse pak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Az puk nikude ne sum vidial niakoi da spomenava neshto za finalna versia inache niamashe da se motkam tolkova! .....tvoite dumi biaha WIN+preinstalacia na SP2 na chisto,koeto po nishto ne znachi,che imash predvid finlanata versia na SP.....no mersi vse pak! <{POST_SNAPBACK}> Това съм имал предвид, но не съм го казал явно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 А бе хора вие не разбрахте ли че СП2 прецаква виндовса и за това имате толкова зор докато пуснете играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 abe vsi4ki li ste na XP Prof ili ima nqkoi i na Home ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 А бе хора вие не разбрахте ли че СП2 прецаква виндовса и за това имате толкова зор докато пуснете играта. <{POST_SNAPBACK}> аз що нямам проблеми с нито една игра и програма ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 На мен демото ми тръгва!! 1Ghz 128 SDRAM GeForce2 MX100\200 ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 аз що нямам проблеми с нито една игра и програма ? <{POST_SNAPBACK}> Щото си калитар!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Ако ви кажа каква ми е конфигурацията - направо ще паднете от смях: CPU: 1.2GHz AMD Duron RAM: 256Mb DDR Video Card: 32Mb SiS 650_651_M650_740 (Много слаб 3D-ускорител) И въпреки всичко ми върви що годе нормално! Е леко насича де ама може да се играе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Ако ви кажа каква ми е конфигурацията - направо ще паднете от смях:CPU: 1.2GHz AMD Duron RAM: 256Mb DDR Video Card: 32Mb SiS 650_651_M650_740 (Много слаб 3D-ускорител) И въпреки всичко ми върви що годе нормално! Е леко насича де ама може да се играе! <{POST_SNAPBACK}> I tova "leko nasicha" na kakva rezolucia i na kakvi "extri"?Poneje i na men leko mi nasicha s kompa ot signaturata mi ta prosto iskam da razbera dali ne sum si dal parite na viatura? Kato kazvate neshto pone se utocniavaite do krai.....po nagore JAVA beshe kazal,che mu vurvi na CPU 1Ghz 128SDRAM i GeForce 2.....neka i toi da kaje kak se igrae igrata shtoto naistina mi e interesno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 I tova "leko nasicha" na kakva rezolucia i na kakvi "extri"?Poneje i na men leko mi nasicha s kompa ot signaturata mi ta prosto iskam da razbera dali ne sum si dal parite na viatura? Kato kazvate neshto pone se utocniavaite do krai.....po nagore JAVA beshe kazal,che mu vurvi na CPU 1Ghz 128SDRAM i GeForce 2.....neka i toi da kaje kak se igrae igrata shtoto naistina mi e interesno! <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно всичко е изключено, на минимална резолюция и всичко на минимум! Ти как си я представяш тая работа да е нещо по-различно? То ако беше така аз щях и Дуум 3 да играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Абсолютно всичко е изключено, на минимална резолюция и всичко на минимум! Ти как си я представяш тая работа да е нещо по-различно? То ако беше така аз щях и Дуум 3 да играя <{POST_SNAPBACK}> Ok,uspokoi me.......tukmo hvashtah kompa da go zafucha prez terasata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Na men vsi4ko mi e na minimum, razbira se:) I nasicha malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Na men vsi4ko mi e na minimum, razbira se:)I nasicha malko <{POST_SNAPBACK}> Ti se radvai,che vaobshte si go podkaral! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Ok,uspokoi me.......tukmo hvashtah kompa da go zafucha prez terasata! <{POST_SNAPBACK}> Ха-Ха-Ха! Спокойно не си си дал парите на празно! Аз със мойта барака да му мисля! Въпреки че до сега не съм инсталирал игра която да не тръгва! Всички тръгват, но въпроса е дали може да се играе на тях!? Добре че не съм някой гейм маниак иначе до сега да съм се самоубил 5 пъти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Sandman az sam s sa6tata video karta no komputara mi e laptop i varvi bez problemi na 800na 600 i vsi4ki efekti na max.Samo 4e zarejda za okolo 10 15 sec a ne kakto pri pove4eto xora kato cakne6 i vegnaga da tragne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Ti se radvai,che vaobshte si go podkaral! <{POST_SNAPBACK}> Radvam se i to mnogo Ako ne mi be6e tragnala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Radvam se i to mnogo Ako ne mi be6e tragnala... <{POST_SNAPBACK}> Вярно ли за една игра ще си строшиш компютъра? -Според мен не си заслужава! НФСЪ2 не се различава кой знае колко от 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 То не се различава, ама на мен на GeForce FX5900 demo-то на втората ми бави на FULL MAX +x4 AA, а пък старата си вървеше идеално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Вярно ли за една игра ще си строшиш компютъра? Е, чак толкоз не Просто щях да съм ядосам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 НФСЪ2 не се различава кой знае колко от 1 <{POST_SNAPBACK}> to tochno tfa e tupoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 to tochno tfa e tupoto <{POST_SNAPBACK}> Още не е излязла цялата игра, за да я критикувате , ще видим може да е по-добре направена от НФСУ , мене дрифта в 2-ката ми харесва повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Всъщтност играта ще е адски различна! Щом програмистите на ЕА, казаха че 1-цата е била само пробна, да видят как ще се справят, представете си каква ще е 2-ката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Всъщтност играта ще е адски различна!Щом програмистите на ЕА, казаха че 1-цата е била само пробна, да видят как ще се справят, представете си каква ще е 2-ката! <{POST_SNAPBACK}> saglasen sam s teb 2-rata chast shte nqma nishto obshto s 1-vata tova moje samo da ni radva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 А бе тя няма много общо с първата част ама има много общо с Midnight Club 2. Tам състезанията ставаха по почти същия начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.