Jump to content
BulForum.com

Най-грозните коли на света

Botev1912

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply
  Krank said:
А за новия прототип на Порше,с риск пак да отнеса псувните,мисля,че вече напълно си заслужава да е в тая тема.

Лично ще те замерям с камъните за последното изказване. Нищо грозно няма в този прототип на Порше и даже радва окото отвсякъде. Може и да има и по-красиви от него но и то е много приятно.

Кайена не е от най-красивите, съгласен съм - Infiniti FX 45-цата е много по-приятен и наистина не изглежда нищо особено но повече или по-малко е приятна.

Хъмъра верно е грозноват но като го сравниш с мерцедеса е по-красив. Те се нареждат малко след мултиплата и разните индийски недоразумения :P

А ся, Панамерата била хубава Кайена, не.Айде молим.Точно Панамерата е един ресован Кайен.Ако не вярваш си разтегли картинката по височина ;) да видиш ЛОЛ ефекта.

host said:
А ся, Панамерата била хубава Кайена, не.Айде молим.Точно Панамерата е един ресован Кайен.Ако не вярваш си разтегли картинката по височина ;) да видиш ЛОЛ ефекта.

То и мен да ме разтеглиш на ширина няма да съм толкова красив като сега :)

Ами тогава да вземем да те повталим и да те пускаме с ново име в Калигула :D

А за грозните коли, американските с перките и крилете от 50-те много ме дразнят.

Не само те.Рено имат модел който е първообраза на това "нещо".Не знам как се казва, но в Плд има поне един.Точно толкова си е грозен, колкото и руското му копие.

Много ми е интересно като плюете по всички по-елитни марки коли какво ви харесва?

Дачиа Логан??Май на някой гроздето им е кисело...а джоба празен :P

host said:
Не само те.Рено имат модел който е първообраза на това "нещо".Не знам как се казва, но в Плд има поне един.Точно толкова си е грозен, колкото и руското му копие.

И той е модел 58ма година вероятно

xXx said:
Много ми е интересно като плюете по всички по-елитни марки коли какво ви харесва?

Кой ги е плюл? Овен за Мерцедес G-класата който на мен ми стои прекалено ръбат и грозен на външен вид, което го изръсиш като отговор на коментарите че BMW X6 бил грозен (пак според същите хора които са любители на G-класата)

xXx said:

Ф430, 360 Модена, Ф355, Енцо, Скалиети, Мурсиалаго, Кунтач, Миура, 250ГТО, Дино, П4/5, новата Ц класа, ЦЛС, е92, алфа 147, 159, 8С, Пунто, Браво, Астра новия Леон. Не е нужно да струва 1 чувал пари, за да ми харесва

djadomraz said:
Овен за Мерцедес G-класата който на мен ми стои прекалено ръбат и грозен на външен вид, което го изръсиш като отговор на коментарите че BMW X6 бил грозен (пак според същите хора които са любители на G-класата)

Да не започваме пак за x6 и G klass.

Още идеи ви давам.

G-Wiz.jpg

Някой каза Дачия.

dacia_1300_70av.jpg

Krank said:
Някой каза Дачия.

Въх убих тъ! :woot

Недей, че ако ти кажа колко години съм карал такава кола (даже две). Всъщност това, дето си дал на снимката е старият румънски вариант на Рено 12, когато още беше с правоъгълните фарове и стария тип джанти. След това румънците моднаха малко колата като й сложиха серво на спирачките, четворка фарове (между другото осветяват невероятно...сегашните ми ксенони с Хелла светят 2 пъти по-зле) и още някои козметични промени. Моделът на Рено, доколкото си спомням е от 1972 година, така че тази форма си е много актуална за времето, когато повечето масови автомобили бяха доста невзрачни... ;)

dacia-1310-berlina-sedan-2001_mare0.jpeg

...а ето и с малко модване как изглежда.......1998-1310-1178137945.jpg

...а ето и с повече... :bgrin: ...daciesuparatarau8tp.jpg

Midex said:
...а ето и с повече... :bgrin: ...daciesuparatarau8tp.jpg

Има хубави джанти поне... :) И що няма тема за най-красивите коли да сложа класиката в жанра в моите очи.

gj_07mbe_E63.jpg

И защо винаги като започнем да търсим с въпроса "Каква кола?" Дали джип, дали лимузина, дали спортна лимузина и все така в този ред... отговора е: ;)

mercedes-hood-ornament-close-up.JPG

Krank said:
Това изглежда мъжкарско.

Обаче жена ми или сестра ми буквално ще напълнят гащите от кеф ако получат такова като подарък за рожден ден примерно :)

djadomraz said:
Обаче жена ми или сестра ми буквално ще напълнят гащите от кеф ако получат такова като подарък за рожден ден примерно :)

Не мисля.Ако е някоя плиткоумна барби-може,обаче не мисля,че на обикновена жена,тая циркаджийница ще и хареса.И все пак ако има дами,да си кажат мнението.

neslomim said:
Има хубави джанти поне... :) И що няма тема за най-красивите коли да сложа класиката в жанра в моите очи.

gj_07mbe_E63.jpg

И защо винаги като започнем да търсим с въпроса "Каква кола?" Дали джип, дали лимузина, дали спортна лимузина и все така в този ред... отговора е: ;)

mercedes-hood-ornament-close-up.JPG

Би ли споделил с мен един спортен МЕРЦЕДЕС :lol: :lol: Освен ЦЛК-ГТР дето има 25 бройки от него и ако не си СУлтан няма как да го вземеш :)

DON_CHEFO said:
Би ли споделил с мен един спортен МЕРЦЕДЕС :lol: :lol: Освен ЦЛК-ГТР дето има 25 бройки от него и ако не си СУлтан няма как да го вземеш :)

Нямах предвид истински състезателни коли, което е повече от ясно :), SLK, SLR, CL и CLS, която всъщност имах предвид. Все пак говорим за коли по джоба на всеки. Не сме султани, поне повечето.

neslomim said:
Нямах предвид истински състезателни коли, което е повече от ясно :), SLK, SLR, CL и CLS, която всъщност имах предвид. Все пак говорим за коли по джоба на всеки. Не сме султани, поне повечето.

Така де, ама и аз казах МЕРЦЕДЕС. От тия на 50% съм съгласен с СЛР-а. CLS е уникална кола с мощен двигател, но спортна :rolleyes:

И за да не бъда голословен. Кое в дизелака на cls e спортно. Или ти говориш за тунинг фирми

DON_CHEFO said:
Така де, ама и аз казах МЕРЦЕДЕС. От тия на 50% съм съгласен с СЛР-а. CLS е уникална кола с мощен двигател, но спортна :rolleyes:

И за да не бъда голословен. Кое в дизелака на cls e спортно. Или ти говориш за тунинг фирми

:) Веднъж вече съм го водил този спор. Купетата според теб спортни ли са ? Ако не са, значи и CLS не е. Ако според теб са то CLS е точно четириврато купе. Сам си отговори. Гледам, че все към състезателни биеш, но аз не говоря за такива.

едит:

DON_CHEFO said:
Спортна кола е СЛР, М3, Р10 и ония произведени в един полуостров с формата на ботуш. Спортна е Корвет, CCXR, Вайпър, NSХ(Хонда), но ЕС класа минала през Брабус не е спортна

Нищо не каза за купето ??? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...