Jump to content
BulForum.com

Infiniti G Coupe


Godfather

Recommended Posts

Отварям темата за този изключителен автомобил не само защото е толкова популярен в тази част на света, но и защото напоследък имам лични впечатления от качествата му и смятам би представлявало интерес за любителите на луксозните спортни купета и в частност тези на Nissan/Infiniti.

Доскоро модела беше известен като G35 Coupe (заради 3.5 литровия бензинов двигател), но след замяната му с 3.7 литровия агрегат от 330 к.с. името беше променено просто на "G Coupe".

Напоследък имам удоволствието да се возя често в модела за 2008-а, тъй като един колега си го купи и дори успях да направя тест драйв. Усещането да си зад волана на това чудо е върховно. Мощният двигател направо изстрелва купето и те залепва за седалката (да не забравяме, че това е истинско спортно купе със задно задвижване). Трансмисията е някакво чудо на роботизираните технологии, защото освен всичко друго се нагажда и към стила на водача, избирайки точно в кой момент да сменя и по какъв начин предавките. Всичко останало е на висотата на истинските луксозни купета - започвайки от тракшън контрола и стигайки до интериорната електроника. Навигационната система е наистина от много висок клас, както и системата за паркиране на заден ход, която освен образа от камерата отзад показва и компютърно обработени контури на ъгъла на завиване който е необходим за да се изравни шасито с очертанията на мястото за паркиране. :)

Infiniti_G35.jpg

AkinaGhost1063.jpg

g35_drift2.jpg

060416002.jpg

ag_07g35_taillight.jpg

130_0707_10_z_infiniti_g35_tail.jpg

Link to post
Share on other sites

Дам колата е много добра в предната си част и вътре.Отзад незнам що не ми харесва :) А като гледам и какви глезотии има :wub: :wub: :wub: :wub:

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Infinity G Coupe е на снимките. Виж в сайта на Инфинити. Новият Скайлайн не изглежда баш като Инфинити Купе. Пък и като спецификации не са баш еднакви ;)

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...

Интересно, Infiniti G37 Coupe вече ще е достъпен на българския пазар. Infiniti инвестира 10 милиона евро в своя комплекс в София:

 

Изграждането на първия комплекс на "Инфинити" у нас ще струва 10 млн. евро, а в налагането на марката ще бъдат инвестирани няколко пъти повече средства, стана ясно в петък на пресконференция на дилъра на марката "Витоша ауто". Продажбено-сервизният център ще се намира на бул. "Цариградско шосе" срещу резиденция "Врана" и ще отвори врати през октомври. 7000 кв.м ще е площта на комплекса, като 2000 от тях са отделени на шоурума и административната част. Сервизът ще е на две нива с 33 работни клетки, разпределени в части за гаранционни и извънгаранционни ремонти, тенекеджийски и бояджийски цех. Работилницата ще обслужва както автомобилите "Инфинити", така и останали премиум марки.

В-к Дневник

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...