Jump to content
BulForum.com

ROBIN

Members
 • Content Count

  981
 • Joined

 • Last visited

About ROBIN

 • Rank
  DOCTOR
 • Birthday 01/10/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kaspela.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Моргата
 • Interests
  трупоразфасовка
 1. Ми аз си имам паркомясто, купих си го за 3750 евро, имам и нотариален акт. Това значи моето паркомясто
 2. Прекрасно си описал ситуацията
 3. Казах че ми трябва за апаратура, която сигурно струва колкото апартамента ти, няма да си го връзвам за компютъра. И ми трябва за да виждам аз на него по-добре и от страни като гледам да не замазва, а не за пациента. И при положение, че зададох конкретен въпрос, какво си тръгнал да ми разсъждаваш аз как да си изхарча парите. djadomraz: благодаря.
 4. Образът от гастроскоп не е динамичен, така че не ме притеснява че ще маже ОК, а къде мога да намеря такива монитори? По магазините не описват дадения монитор с каква матрица е. Трябва ми размер 19 или 20.
 5. Имало някакви монитори, които не са от тези обикновените боклуци 150-250лв, а били доста по скъпи. Ъгълът на виждане бил по голям, разни други неща били по-добри.. Някой знае ли къде мога да намеря иформация и къде се продават? Трябва ми да го сложа към една медицинска апаратура.
 6. Я кажи как така не те касае? При положение, че си купуваш кола, която струва колкото акциза й, незнам как няма да те касае
 7. Всеки автоматик си има ръчен режим
 8. Нали знаеш че акциза на тея коли е 20 бона?
 9. И аз се чудя за чип, но май май се отказах. А теб някой доста те е излъгал за ефекта. Около 30кс отгоре ок, но близо 100 с чип ъпсурт МЛ-а от 225кс става на 255кс.
 10. Това което е като велур, да не е алкантара? А колата ти ще бъде оса с тоя мотор.
 11. А аз другата седмица ще се сдобия с това 320CDI с AMG оптика Даже и намерих вече купувач за сегашната ми. Учудващо бързо.
 12. По бедна ти става главата. Спортния филтър пропуска по лесно въздуха, което значи повече О2, съответно по добро горене и от там по висока мощност, която е само на хартия
 13. За период от 3 години съм купил поне 10 LCD монитора от техномаркет и абсолютно винаги са ги закачали на компютъра им в ъгъла и са пускали нокия монитор теста, за да се убедя сам, че всичко е ок.
 14. Тук във форума има ли някой, към който може да се обърна с въпрос относно DCC или си задаваме въпросите и си отговаряме ей така който каквото чул? Трябва ми някой който работи в DCC.
 15. Еми ако си застанал така, че да не успеят да ти снимат номера..няма да получиш
×
×
 • Create New...