Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
  Dunc said:
Толкова много ли ти хареса. Хубав беше наистина, но си мисля че тва дето е като мюзикъл малако е осрало ситуацията. СПоред мен щеше да е по- добре ако не беше мюзикъл. Малко бавно и тромаво се развиваше действието.

Аз по принцип мюзикъли не гледам , обаче тоя и Мулен Руж ми харесаха доста :)

Dunc ме зариби по тоя Van Wiler в една друга темаи сега ще изгледам първата част,която би трябвало да е най-добра - усещам,че ще е някаква простотия,но все пак :D

sasho_1989 said:
Dunc ме зариби по тоя Van Wiler в една друга темаи сега ще изгледам първата част,която би трябвало да е най-добра - усещам,че ще е някаква простотия,но все пак :D

Az dnes sledobed gledah parvata chast, qka e :D:D sega shte gledam vtorata i posle shte spa :)

Личното ми мнение за Van Wilder e , че тройката е най-добра :) А защо не спя? Интересен въпрос... май ме е страх да си легна , че така яко изгорях и сега съм като рак.. ама бал съм го , ке спим на закачалката :)

Има моменти когато жена ми ме нервира и то много... обаче има и моменти (като в ей този момент) когато си мисля че съм имал страшен късмет да я намеря :)

PS: Мисля си и за друго - в един филм (не помня кой) бащата на един му беше казал че няма нищо идеално на този свят (още по-малко хора) обаче чат пат човек има късмета да пие някое уиски което е много близо до идеалното... та поркам си в момента едно 15 годишно шотланско питие и се чудя какво ли би било на вкус 21годишното... но пък много кинти пусто, чак грехота да потроша за едното пиене толкова...

Пък кво да спя като не ми се спи и сега се лигавя с това уиски баре ми се доспи най-сетне

Grimjaur said:
Е точно за това все още спорим :D

И какви са аргументите за и против едното или другото? ... да попитам аз от нездраво любопитство :lol:

Ами всеки си изтъква негови си. Най-лошото е, че и двата варианта са приемливи, всеки е съгласен, ама тъкмо да стигнем до цялостно решение и някой каже:"Ама не, чакай, така не може..." И пак отначало...

Ей сега изгледах и последния епизод от втори сезон на 24...а как ми се иска веднага да почвам и трети,ама няма как-утре трябва да се става рано

P.S. agent Bauer рулеззззззз :laughing:

Гледах Fast & Furios и не съм впечатлен. Сега гледам Bangkok Dangerous и ептен не съм впечатлен. Какво ще е следващо в менюто за през нощта? Може би Stargate Atlantis Season 1.

Dreamer said:
Може би Stargate Atlantis Season 1.

Атлантис го бяха разпердушинили че нямало толкова смисъл като SG1 и прочее и въпреки че донякъде съм съгласен ми е измежду любимите а е и добре изпипано всичко. На мен поне ми хареса. Стар Трек Enteroruse също ми харесва а последно на S.T. Voyager свалих няколко сезона и имаха само донякъде субтитри а ме мързи да гледам без...

Legend of the Seeker не е лош ако ти харесват подобни... Dresden Files ми хареса обаче е само 1 сезон

SG1 ми е супер дървен като игра. А Тиил'к като го видя и направо ми се присира. Имам чувството, че актьорите нямат никакво присъствие. Все пак като го погледаш малко свикваш някакси. От тази гледна точка в Атлантис нещата са много по-добре - актьорите не са лишени от емоция и се представят много по-добре.

Enterprise рулез. Сигурно съм гледал епизодите по три пъти вече. The Original Series съм гледал каквото съм сварвал по AXN Sci-Fi. Свалил съм първия сезон и чакам останалите и ще ги гледам наред. След това 7-те сезона на The Next Generation и после Voyager и Deep Space 9, от които не съм гледал абсолютно нищо тъй като по AXN не са ги давали.

Deep Space 9 мисля че е преди Voyager.

SG1 - полковника Jack O'Neil на моменти много ме е радвал с някои лафове. Тийлк наистина ми се струва прекалено гейски, но се свиква от един момент наистина. Иначе и 2та сериала си ги изгледах с кеф а гледането на подобни неща започна с Enterprise когато малкия беше на няколко седмици - хем го гушкам да спи хем гледам - кеф и за 2мата :)

StarTrek оригиналните не съм ги гледал но каквото съм виждал по AXN ми се е струвало прекалено антично, иначе съм се зазяпвал - интересни са и те, даже познавам един мой колега който е бил статист в една от сериите - не съм сигурен дали на NextGen или оригиналните (той е към 60те вече).

Ако знаеш за друг подобен сериал ще се радвам да чуя идеи защото liquid ми препоръча Farscape но хич не ми хареса а други подобни не намирам (или каквото намеря е пълна боза)...

djadomraz said:
Стар Трек Enteroruse също ми харесва а последно на S.T. Voyager свалих няколко сезона и имаха само донякъде субтитри а ме мързи да гледам без...

Дедо, аз също много уважавам Star Trek Enterprise (пък и другите поредици), най-вече заради изтъкнатите извънземни female characters. :punk

Godfather said:
Дедо, аз също много уважавам Star Trek Enterprise (пък и другите поредици), най-вече заради изтъкнатите извънземни female characters. :punk

Верно във всеки има поне по 1 мацка която да хваща окото въпреки че ако човек търси това има други филми в които е много по-пълно с подобни. Помня в казармата като бях каква реакция предизвикваше сериала "Спасители на плажа" :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...