Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

Беше кофти вечер и не ми се спи...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Щото имам рд и ми е някво странно.. ама след малко лягам да имам сили за утре вечер! :D

Аз в 8 трябва за работа да ставам, ама кат бистрим политика и се отнасяме :D.

Гледам "ханкок" и млата газирано............

Верно малко се ровя и в един сайт, но нали това ми е работата :rolleyes:

бях до сега на парна баня и на сауна , чувствам се изключително добре , направо не е за вярване не бях ходил много време ама май ще си подновя традицията

Цяла седмица не бях в града и днес следобед се върнах. Да се видя с майка ми баба ми , жена ми.

Да вечерям да гледаме едно филмче с жена ми и то хоп стана 2 през ноща. И сега се ровичкам из форума и нет пространството. А на всичкото отгоре смятам да си направя и едно кафе.

:D

Мм празнувах си рд-то.. нито капка сън и се обзалагам , че мога да го повторя ;)

Много скукаааа, няма с кой да се заядеш в тоя форум. Левскарчетата се покриха от срам и нищо не пишат :( Айде лека на всички :bgrin:

Не съм спал от 63 часа... не мога повече , лягам си..

Stenli said:
Много скукаааа, няма с кой да се заядеш в тоя форум. Левскарчетата се покриха от срам и нищо не пишат :( Айде лека на всички :bgrin:

Eeee чакай деееее.. ми аз? Дай с мен - само кажи че искаш - то повод ще се намери :)

Ако искаш да се заяждаш - ето ти един интересен форум където има и интересна тема и достатъчно тъпи лековерни патки вярваши на световната конспирация, с които да се заяждаш:

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=278560

Edit: пфуу явно ми се спи... цитирах не когото трябва първоначално... не е лесно да си риба ей :)

Брутално млатене в Lineage II с брат ми!!! Чудесни постижения тази вечер и МНОГО добре изразени в цифри... Ех защо трябва да ставаме в 8.30...

djadomraz, в бг-мама да ме караш да споря просто ще ми дойде малко нагорно :lol: С жени не споря никога, просто не може да излезнеш победител :lol: По темата не спя, щото ми е топло, а на климатик не ми се иска да заспивам, че утре ще съм болен :sick

Как мога да заспя след такъв хубав скандал...

Tomahawx said:
Как мога да заспя след такъв хубав скандал...

Хахахахаха, познато ми е :laughing: От няколко седмици съм "ерген" и поне такива проблеми нямам (ако говориш за скандак с гаджето де) :bgrin:

Stenli said:
Хахахахаха, познато ми е :laughing: От няколко седмици съм "ерген" и поне такива проблеми нямам (ако говориш за скандак с гаджето де) :bgrin:

Мне е гадже , ама си на прав път...

Stenli said:
djadomraz, в бг-мама да ме караш да споря просто ще ми дойде малко нагорно :lol: С жени не споря никога, просто не може да излезнеш победител :lol: По темата не спя, щото ми е топло, а на климатик не ми се иска да заспивам, че утре ще съм болен :sick

Хехе ама моля ти се - спора напоследък е главно между мен и още един хубосник :) Те взеха че още няколко човека се включиха... Въпросния човек се е хванал за една "теория на конспирацията" и как той имал достъп до не знам си каква информация и че ваксините са измежду най-вредните неща на света... абе чешем си "езиците" един вид... като че ли си нямам и аз друга работа ама...

Tomahawx said:
Мне е гадже , ама си на прав път...

Невероятно, но факт - само жена може да те изкара от равновесие до такава степен, че да се побъркаш от злоба :lol: :lol:

djadomraz said:
Хехе ама моля ти се - спора напоследък е главно между мен и още един хубосник :) Те взеха че още няколко човека се включиха... Въпросния човек се е хванал за една "теория на конспирацията" и как той имал достъп до не знам си каква информация и че ваксините са измежду най-вредните неща на света... абе чешем си "езиците" един вид... като че ли си нямам и аз друга работа ама...

Абе и аз бих поспорил с теб каква полза има от тея ваксини и дали си заслужава да се поемат дадени рискове, правейки си я. Ама някой път като се съберем на кебапчета с пържени картофки, че така ми се ядат :devil

Stenli said:
Невероятно, но факт - само жена може да те изкара от равновесие до такава степен, че да се побъркаш от злоба :lol: :lol:

Ама верно - както жени са ме изкарвали от равновесие никой друг не е успял... майка ми включително....

Stenli said:
Абе и аз бих поспорил с теб каква полза има от тея ваксини и дали си заслужава да се поемат дадени рискове, правейки си я. Ама някой път като се съберем на кебапчета с пържени картофки, че така ми се ядат :devil

Аааа и бира и бира! Без бира за къде? :)

За ваксините - каквито и да са рисковете, в миналото доста при това смъртоносни болести причиняващи епидемии в момента благодарение на ваксините има само изолирани случаи. Малко като при антивирусните - няма 100% гаранция но все пак е нещо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...