Jump to content
BulForum.com

Курсорът на мишката постоянно се движи

Recommended Posts

Имам оптична мишка (куча марка), която минава през USB-то. Когато не я ползвам, въпреки това кърсорът се движи. Бяха ми казали, че ссе влияе от цветовете на подложката. Но явно не е от това, тъй като и без пад пак е същото. Не че е голям проблем и не мога да карам с него, но все пак може ли да ми обясните защо става така и как да го накарам да "стои" не едно място. Мерси предварително.

Zalepi go s tikso... Ina4e kakvo da ti kaja, vij dali povarhnostta ne otrazqva, dali mishoka ima driveri, koito da iska da sa instalirani za pravilna rabota. Vij dali dioda neshto ne e zacapan.

Отговорът на задачата се крие в ключовите думи "куча марка". Купуваш си нещо по-добро и забравяш за случая.

Ами добре тогава, мерси...

Вдигни я във въздуха и виж дали пак се движи. Ако да, нещо може да е повредена, виж отдолу дали няма прахоляк около оченцето, а ако не, значи наистина е от "куче". И мойта понякога прави тоя номер, но предимно когато е замърцен пад-а и пад-а е на няколко месеца вече и от едноцветен е станал вече разноцветен :)

Xciter,моята правеше така като нямаше пад,а беше директно на бюрото или на лист хартия.И като се зацапа-шаваше по монитора.

Моята Logitech и тя е палава :P , но в никакъв случай не е Куча. От бабунчестата :laughing: повърхност е!

GUI said:
Моята Logitech и тя е палава :P , но в никакъв случай не е Куча. От бабунчестата :laughing: повърхност е!

по-скоро от лъскава/отражателна повърхност е.

@$abrina: опитай да смениш пада с някой по-малко лъскав, по-мек и по-матиран, демек платнен и черен. ако и тва не помогне пробвай с мишка, дето майка й не е била четирикрака...

Малко сменям темата , но защо старата ми мишка achtek :blink: , като я сложа и след 1 месец нещо и изгаря и се побърква !? Същото стана и с оптичната ми мишка ! Защо става така и как мога да рабера с коя мишка ми е съвместим компютъра !? Сега съм с една на logitech ама е много стар модел ... само две копченца и нищо повече (поне тя не изгаря ... за сега) !

В Метро продават идеални падчета за палави мишки :D

На щанда за компютърните аксесоари, точно срещу стационарните телефони. Падчетата са черни, като долу, в десния край има един бял надпис. Купих си моето преди 3-4 години може би. Оттогава звярът се укроти. Скоро си купих такъв пад и за офиса и там всичко е кротко. Цената е около 2.20 с ДДС.

Много благодаря на всички за съветите. Аз не ползвам пад, понеже няма място за него тъй като бюрото ми е с плот за клавиатура и мишката ми е до нея, а повърхността наистина е грапава, така че ще опитам с черна подложка, както съветва Lucky Luciano

$abrina said:
Много благодаря на всички за съветите. Аз не ползвам пад, понеже няма място за него тъй като бюрото ми е с плот за клавиатура и мишката ми е до нея, а повърхността наистина е грапава, така че ще опитам с черна подложка, както съветва Lucky Luciano

И при мен е така бюрото. Просто една част от пада е под клавиатурата, а останалата част си се ползва от мишката и всичко е ок :D

Lucky Luciano said:
В Метро продават идеални падчета за палави мишки :D

На щанда за компютърните аксесоари, точно срещу стационарните телефони. Падчетата са черни, като долу, в десния край има един бял надпис. Купих си моето преди 3-4 години може би. Оттогава звярът се укроти. Скоро си купих такъв пад и за офиса и там всичко е кротко. Цената е около 2.20 с ДДС.

точно тези падове "DIGIT" са пирфектни за оптични мишоци, независимо от произхода на майките им. а цената позволява дори да не се перат след неколкогодишна употреба - просто си купуваш нов :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...