The Black Dragon Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Пускам темата тук, защото тва е най-посещавания раздел: КАЗВАЙТЕ КАК СТЕ СЕ РЕГИСТИРАЛИ ТУК! ЗА ОБЩА ИЗГОДА Е! Моя ник там еThe_Black_Dragon VoipDiscount Поредната програма от типа на voipbuster,voipstund за Интернет телефония. Предлага безплатни (regular landline) телефонни разговори за над 50 държави в това число и България. Новото тук е че ако аднеш 1 приятел в contact листа си ти дава 1 евро кредит + 7 дневен период през които може да правиш неограничени обаждания със страните за които това е фрее (демек отпада прекъсването на 1 мин. което го имаше в voipbuster,voipstund и подобните).Така че предлагам в тази тема да си даваме акaунтите и да се адваме взаимно така ще имаме изгода всички!!!!!! Лиценз: Freeware Официална страница: www.voipdiscount.com Download: voipdiscount (1.60 MB) Копирано от http://kaldata.com Как да набирате: Избирате Dial -> примерно ако моя тел е 02/ 22 22 22 ще трябва да набереш 003592/22 22 22 Ако GSM-a ми е 0899 88 88 88 ще трябва да наберете 00359899 88 88 88 и набирането започва ВАЖНО:КОЛКОТО ПОВЕЧЕ АБОНАТИ ДОБАВЯТЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ "ПАРИ" ПЕЧЕЛИТЕ.КОГАТО ГОВОРИТЕ ТЕЗИ "ПАРИ" НАМАЛЯВАТ.НЕЩО КАТО ВАУЧЕР.ТАКА,ЧЕ ДОБАВЯЙТЕ ВСЕКИ,КОЙТО ОСТАВИ НИКА СИ ТУК!ВЪВ ВАША ИЗГОДА Е! Но тези, които са на ограничен имат някакво ограничение за МВ-тите си и когато го надвишат доплащат на доставчика или им спират нета.А чрез тази програма като говориш, ти взима МВ-ти. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 ей ся я инсталирах аз съм frodo1 адвайте и botev1912plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted May 13, 2006 Author Share Posted May 13, 2006 Става ся я пробвах. Значи може да говорите с Глобул, БТК и Мтел, а Вивател не съм пробвал още. Целта е да добавяте абонати. Колкото повече сте адднали, толкова повече ви се увеличава лимита! !!! ПРОБВАХ С ВСИЧКИ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ - МТЕЛ, ГЛОБУЛ, ВИВАТЕЛ, БТК,.... Баси якото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 на мобилен не става, само на домашни по 1 минута и до 3 разговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 fibam@n Има ли значение дали аз сам адднал някой или някой мен ме е адднал ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted May 13, 2006 Author Share Posted May 13, 2006 Става ве. Трябва да адваш повече абонати за да ти се овеличава кредита. и аз в началто не можех, ама ся със всички става. и с Водафон също, и в чужбина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 става и на мобилен, аз съм slays1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 b0r3d123 .... Въпросът е кога дава кредитите Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 LiL_Stenly Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Точния линк е оттук http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=22860 аз съм автора на темата.1 еуро кредит се дава само ако ви адне нов акаунт ,четете темата там е описано всичко и приятно говорене Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Az sam kbk71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Pегистрираите се и си пишете акаунтите в темата.Всеки които си направи акаунт да адне последния писал в темата ,другите няма нужда да ги адва (те няма да получат нищо) . Това нещо не го схванах ... я някой да обясни ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Az sym Psihopurd ... addvaite narode Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted May 13, 2006 Author Share Posted May 13, 2006 Това нещо не го схванах ... я някой да обясни ... Доколкото аз разбрах значи всеки който чете тая тема примерно аддва всички, които са си оставили никовете. Когато те аднат ти се показва на теб и те пита дали и ти ще го аднеш... И всеки който чете тая тема наща адва в своя профил всички никове писани до момента, и съответно него го адват всички които той е аднал. По този начин няма да се пропусне никой и всеки ще има много хора и съответно много кредит. Надявам се ме разбра, че аз малко калпаво го написах Примерно аз съм създал темата и съм си оставил ника. После ти я четеш и си оставяш ника. Аддваш ме (аз получавам съобщение че си ме адднал и аз те аддвам). После този който чете темата след теб вижда моя и твоя ник. Аддва ни (ние получаваме съобщение че ни е адднал и ние го аддваме). Следващия аддва всички които до момента са си оставили никовете и т.н... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Durer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Доколкото аз разбрах ... С една дума => Add-ване му е май***а Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 хора искам да ви питам, къде пише колко кредит имам , че никъде не виждам, и да ви кажа това за имената, напишете в search, някакво често използвано име и адвайте колкото душа ви иска. Аз написах jason и ми изленаха 1000 юзъри и те автоматично ти одобряват, така може да аднеш колкото си искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 A koga ti se refreshvat kreditite.. tui kato na men o6te mi pi6e 4e ne moga da se obajdam.. Razbrah.. do 1 4as Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted May 13, 2006 Author Share Posted May 13, 2006 хора искам да ви питам, къде пише колко кредит имам , че никъде не виждам, и да ви кажа това за имената, напишете в search, някакво често използвано име и адвайте колкото душа ви иска. Аз написах jason и ми изленаха 1000 юзъри и те автоматично ти одобряват, така може да аднеш колкото си искаш Отиваш на Start и под You Have пише колко човека имаш, а под Your Account пише колко ти е кредита Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 на мен ми пише no credit information available Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 адвайте вече имам 3 кредита и 7 дена да ги използвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 на мен ми пише no credit information available Е нали пише в калдатата 4е до 1 4ас ги рефре6ва Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 1вото ми евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Аз съм chistacha Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 wow_lo6iq (ама все още чакам кредит де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.