Jump to content
BulForum.com

Фърги,вокалистката на The Black Eyed Peas , мъртва?!

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Днес ми казаха,че Фърги от Бляк Ейд Пийс е починала от свръх доза?!Кажете вярно ли е,не е ли....Страшна мацка... мн ще е жалко,макар че .. наркотиците не прощават. :cry

Тва го чух преди 2 месеца... И тогава не беше вярно... не мисля че и сега е. Не смятате ли, че поне малко щяха да се разтръби?

Тук нищо не пише, та не ми се вярва да е вярно. Слухче - показателно е, че е "умряла" по два различни начина :laughing:

Edit: Виж нейни снимки без грим и ще се уплашиш :) По-рано много ме кефеше, но натурално си е зле :\

Бяха го обявили някъде един приятел ми каза....уж се била насвяткала здраво с "пудра захар" и катастрофирала....надявам се да не е вярно!

Kокаина не забавя рефлексите и не успива. Не е като алкохола, затова няма как това да е причината за катастрофа.

естествено че не е мъртва! Представете си само какъв отзвук ще има нещо такова по медиите, аз не съм видял нищо нито по ТВ , нито във вестник съм прочел, нито по радиото съм чул :excl: Така че очаквам новата им песен :D :punk

Kокаина не забавя рефлексите и не успива. Не е като алкохола, затова няма как това да е причината за катастрофа.

woox прав си, наскоро гледах едно предаване, изследваха влиянието на леки дроги и алкохол върху шьофиорите( не че ангелското прахче е лека дрога , но и там имам наблюдения) , оказа се че алкохолът влияе в пъти по негативно на водачите от тревата например! При алкохола човек не съзнава , че е с притъпени рефлекси и продължава да шьофира както ако не е пил - оттам именно идва проблемът, докато при тревата и някой други леки дрогички , сигналът за намаляне на темпото на каране и повишаване на концентрацията не закъснява и водача може да се контролира!

Кокаина обаче си е друга тема :excl: При него възниква чувство на еуфория и огромен прилив на енергия! Мозъкът започва да работи на по-бързи обороти, човек има чувството, че може да говори с 4 човека едновременно, да танцува и едновременно да играе шах например :lol: :D :excl: Така че не е изключено да се катастрофира под влиянието на кокаин, защото колко му е да си каже, аве аз съм като Шумахер днес ве, чай да я настъпя малко тая кошниця - я я 5 ти зъб да видим, е..л съм го и сфетофара ............ Б А М :tongue

...защото колко му е да си каже, аве аз съм като Шумахер днес ве, чай да я настъпя малко тая кошниця - я я 5 ти зъб да видим, е..л съм го и сфетофара ............ Б А М :tongue

:D :D :D :laughing: :laughing: :laughing: :woot :woot :woot

Може и докато е шофирала да е решила да направи една партия шах :laughing: :laughing: :laughing:

Sigurno se e opitvala da kara po bqlata liniq na magistralata :P

Пък може и да е пи-арски трик :) Обявява се за мъртва, после изведнъж - опалянка, аз се върнах! Муахахаха! Дайте ми мозъци!

Е, може и да не каже точно това...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...