WoW_Lo6iq Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Днес ми казаха,че Фърги от Бляк Ейд Пийс е починала от свръх доза?!Кажете вярно ли е,не е ли....Страшна мацка... мн ще е жалко,макар че .. наркотиците не прощават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Доколкото знам е загинала в автомобилна катастрофа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Тва го чух преди 2 месеца... И тогава не беше вярно... не мисля че и сега е. Не смятате ли, че поне малко щяха да се разтръби? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Тук нищо не пише, та не ми се вярва да е вярно. Слухче - показателно е, че е "умряла" по два различни начина Edit: Виж нейни снимки без грим и ще се уплашиш По-рано много ме кефеше, но натурално си е зле :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Извод - четете жълта преса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Бяха го обявили някъде един приятел ми каза....уж се била насвяткала здраво с "пудра захар" и катастрофирала....надявам се да не е вярно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Kокаина не забавя рефлексите и не успива. Не е като алкохола, затова няма как това да е причината за катастрофа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 естествено че не е мъртва! Представете си само какъв отзвук ще има нещо такова по медиите, аз не съм видял нищо нито по ТВ , нито във вестник съм прочел, нито по радиото съм чул Така че очаквам новата им песен Kокаина не забавя рефлексите и не успива. Не е като алкохола, затова няма как това да е причината за катастрофа. woox прав си, наскоро гледах едно предаване, изследваха влиянието на леки дроги и алкохол върху шьофиорите( не че ангелското прахче е лека дрога , но и там имам наблюдения) , оказа се че алкохолът влияе в пъти по негативно на водачите от тревата например! При алкохола човек не съзнава , че е с притъпени рефлекси и продължава да шьофира както ако не е пил - оттам именно идва проблемът, докато при тревата и някой други леки дрогички , сигналът за намаляне на темпото на каране и повишаване на концентрацията не закъснява и водача може да се контролира! Кокаина обаче си е друга тема При него възниква чувство на еуфория и огромен прилив на енергия! Мозъкът започва да работи на по-бързи обороти, човек има чувството, че може да говори с 4 човека едновременно, да танцува и едновременно да играе шах например Така че не е изключено да се катастрофира под влиянието на кокаин, защото колко му е да си каже, аве аз съм като Шумахер днес ве, чай да я настъпя малко тая кошниця - я я 5 ти зъб да видим, е..л съм го и сфетофара ............ Б А М Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 ...защото колко му е да си каже, аве аз съм като Шумахер днес ве, чай да я настъпя малко тая кошниця - я я 5 ти зъб да видим, е..л съм го и сфетофара ............ Б А М Може и докато е шофирала да е решила да направи една партия шах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Kокаина не забавя рефлексите и не успива. Не е като алкохола, затова няма как това да е причината за катастрофа. Sigurno se e opitvala da kara po bqlata liniq na magistralata Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Пък може и да е пи-арски трик Обявява се за мъртва, после изведнъж - опалянка, аз се върнах! Муахахаха! Дайте ми мозъци! Е, може и да не каже точно това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.