Jump to content
BulForum.com

Най - безинтересен отбор


BoFFo

Най безинтересен отбор  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Наистна напоследък почна на всякаде да се играя прагматично,по малко красота за сметка на резултати,според мен това убива футбола..и така според вас кой отбор най му приляга най-безинтересен.Като това влючва и отбор който играе меко казано грозно.

 

П.С тези отбори съм ги сложил почти по инерция.Не казвам че тези отбори играят грозно макар играта на реал да не ми допада.И съм сложил отбори които залагат предимно на защитния футбол.Ако е някой друг даите го.

 

Макар да се чудих между Челси и Милан.Мисля че Челси няма как да не са моя първи отбор.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Определено Милан и Ювентус. Те държат първенството по този показател. Ако можех щях да гласувам и за двата. А относно Челси не мисля че играят толкова грозно. ТЕ си играят практично, но не като италианските отбори. А относно най-красив футбол според първо място е само за Барселона :)

Link to comment
Share on other sites

"Безинтересен отбор"? За първи път чувам подобно определение. Всичко е въпрос на тактика и нито един от показаните отбори не играе дефанзивен футбол. Челси играят доста красиво и рационално и въпреки че не са ми любом отбор, аз им се кефя. Юве показаха как се става шампион. Дори при 1-0 победата си е победа и само може да хвалим отбора. Въобще трябва да се свиква с гледката, че футболът е машина за пари и никой вече не си позволява прекалени волности. От друга страна "безинтересен футбол" правят безидейните футболисти и по-точно атакуващите такива.

Link to comment
Share on other sites

Безинтересен отбор ? - Доста отбори вече са такива, но ако съдим за защитната игра... за мен са Ювентус. Твърде много се отбраняват, а имат страшно много добри атакуващи играчи, което е неприемливо :huh: поне според мен :excl:

Link to comment
Share on other sites

Самата тема е абсурдна.

Като съм фен на Реал и Ливърпул, много ясно, че ще ми е интересно да ги гледам. Ювентус и Милан са ми безинтересни, но тези, които са им фенове казват, че безинтересни са Челси и Ливърпул.

Всичко е въпрос на пристрастия ;)

Изобщо да се говори за "безинтересен отбор" е смешно. Това, че някои печелят повечето си мачове с 1:0, а не с 4:3 не означава, че са "безинтересни" отбори. :sick:

Link to comment
Share on other sites

Не виждам защо темата да е абсурдна след като има отбор практикуващ най- красив футбол е нормално да има и обратното.Челси и Милан за мен парктирукват точно такава игра.Никога не съм харесвал практтичната игра.И тук не става върос за победа.А за стил на игра,мразя отбори които се защитават цял мач или вкарват някав смешен гол и пак се забиват отзад.Примерно Барса и Арсенал никога не съм виждал да се отбраняват да накъсват играта ...постояно атакуват.Не е до пристрастия.Аз съм фен на Тотнъм но играта на Арсенал ми харесва.И това че вие ,под пристрастията не може да определите кои отбор играе по-красиво и зрелищно си в лично ваш проблем.А г-на с тактитаката да си гледа Челси и Милан след като това му е удоволстието от играта--тактиката.А не гениялните изпълнения на Роналдиньо,Меси,Деко и сие.

Link to comment
Share on other sites

Юфето...най-типичното за тях е 1-0 90+ минута от дузпа

По-скоро тва е характерно за Милан...

Link to comment
Share on other sites

По-скоро тва е характерно за Милан...

кажи колко мача през тоя сезон Милан са били с 1:0 и то с дузпа и то в 90 мин? Милан имат най-резултатното нападение в Италия и сравнително слаба защита

Link to comment
Share on other sites

кажи колко мача през тоя сезон Милан са били с 1:0 и то с дузпа и то в 90 мин? Милан имат най-резултатното нападение в Италия и сравнително слаба защита

 

Ами тва е щото доста мачове падат (няма значение срещу слаб или силен съперник) и следващия мач си го изкарват на някви от рода на Сиена....това е пълна заблуда. Кажи ми един мач на Милан срещу пряк съперник, който е спечелен с убедително превъзходство този сезон..... не казвам, че Юве имат.... те ми бяха любим отбор под ръководството на Липи, но откакто е тук Капело си останах само с Байерн и Арсенал :(

Link to comment
Share on other sites

Челси и Милан за мен парктирукват точно такава игра...мразя отбори които се защитават цял мач или вкарват някав смешен гол и пак се забиват отзад.
По-скоро тва е характерно за Милан...

Пичове, не се обиждайте, ама разбирате от футбол, колкото котката ми от комбинаторика.

 

VeSo - за теб е ясно, че го казваш, защото си пристрастен или пък незнам защо иначе, но все пак трябва да знаеш, че този сезон Милан имат от около 40 мача, точно 2 победи с по 1-0, докато Юве имат 6 такива.

 

BoFFo, известно ли ти е, че Милан имат най-много отбелязани голове в Серия А, средно - по над 2 гола на мач.

Челси пък имат най-много отбелязани голове в Премиършип, което показва колко компетентен си по този въпрос :D

 

А иначе темата наистина е супер глупава - аз гласувах за "Друг", защото авторът и е сложил в списъка тимовете, които играят най-интересен футбол в света. Питате ли се защо за Байерн няма гласове ? Защото феновете на други германски отбори са много малко.

Освен това, темата ще създаде безброй спорове и тъпи изказвания, като това на sasho_1989 под моето :sick

 

И за да не кажете, че не съм отговорил пряко на въпроса "Кой е на-безинтересният отбор?", ще кажа, че това за мен са Тревизо.

Link to comment
Share on other sites

кажи колко мача през тоя сезон Милан са били с 1:0 и то с дузпа и то в 90 мин?в Италия и сравнително

E и?Нали знаеш, че целта оправдава средствата и ето-Ювето си води бая пред смешните росонери :lol:

А по темата - гласувам за Милан :lol: - пресен пример е мачът с Байерн - цял мач се бранят,вкарват от смешна дузпа,а след това се радват като малки деца на 1 точка :blink:

Link to comment
Share on other sites

Чакай не може да ми кажеш че след като има много голове един тим,Той играе красиво.Не ме край да се смея.Не знам аз колко съм компетентен,но какви са головите на Челси и Милан 80% статични положения.А да не говорим срещу какви съперници са вкарани.Само дузпите за Милан са 14-17.Дават че средно всеки втори мач получават дузпа.А Челси да не говорим че от 3 положения вкарват 4 гола.Да твардиш че Челси и Милан играят най хубавия футбол трябва да си проличи и в Европа ,а там такова нещо не си личи.А сравнение с теб твоята котка съм сигурен че е гений на тема -комбинаторика

Link to comment
Share on other sites

Кажи ми един мач на Милан срещу пряк съперник, който е спечелен с убедително превъзходство този сезон..... не казвам, че Юве имат.... те ми бяха любим отбор под ръководството на Липи, но откакто е тук Капело си останах само с Байерн и Арсенал :(

Милан - Ювентус 3:1 с убедителна и красива игра

Link to comment
Share on other sites

Гласувах за Ливърпул, а втори по грозен футбол са Ювентус

 

Аз пък наобратно. Гласувах за Юве...след това са Пуул.

Link to comment
Share on other sites

В момента Милан наистина играят грозен футбол, предимно поради откровено тъпия ни треньор, ползващ немалко креативни играчи от ранга на Кака, Шевченко и Сийдорф за защитни тактики.

 

Най-безинтересен отбор не, по-скоро най-неприятен за гледане. Грешно си формулирал темата - на мен германското първенство не ми е интересно - значи Байерн са ми най-безинтересни? Виж неприятен отбор за гледане ми е Ювентус, а доколко е заради защитна игра - незнам. Във всеки случай под ръководството на Анчелоти и Милан далеч не им отстъпват по грозен футбол. Наистина се надявам някой от холандските треньори да дойде от лятото (има различни слухове и за Рийкард, и за ван Бастен, макар и не особено сигурни, а защо не и Роналд Куман?) за да се оправи положението.

 

www.soccerway.com - прегледайте броя победи на Милан и Ювентус с 1:0 щом са толкова важни за вас. Също погледнете и кой отбор е по-резултатен от двата - кой има повече вкарани и допуснати голове. А за финал погледнете и броя голове на грозния Челси и на останалите отбори в Премиършип. Накрая забравете пристрастията, когато са ненужни ;)

Link to comment
Share on other sites

ами според мен нито един от изброените отбори не е безинтересен.това че понякога правят скучни мачове е нормално не може винаги да се играе красиво и за публиката все пак сезона е дълъг и срещу по малките отбори всеки гледа да победи без много да се напряга и ходом.интересните мачове стават срещу силните отбори за пример ще дам финала на кеш миналата година...така че това са най добрите отбори в света как може изобщо да са безинтересни?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...