Jump to content
BulForum.com

Възможно ли е да обичаш двама души едновремено?


Recommended Posts

Лично мойто мнение е,че не може да обичаш в даден момент двама души еднакво.Винаги чувствата към единият надделяват,а и ако има такъв случай то двамата ще са взаимно допълващи се личности.

Просто имах връзка преди години с две близначки,което разбира се не продължи дълго по много причини уви :(

Вие как мислите,случвало ли ви си е подобна ситуация?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Да обичам две? НЕ. Поне за мен е невъзможно, отдавам се изцяло и неостава за друга.

Да съм с една и да мисля за друга? ДА, и то в момента :(

Link to comment
Share on other sites

И аз съм така - мога да обичам само една. Случвало се е да се колебая между две, но обикновено така е когато чувствата ми към нито една от двете не биха могли да се определят като любов. А ако колебанието е силно - то обикновено обстоятелствата се нагаждат така че едната винаги излиза на преден план... или губя и двете :D

Link to comment
Share on other sites

За кратък период е възможно. За дълъг - няма начин. Поне при мен.

Василе, поздравления за близначките :)

Aquila, няма да издържиш дълго в подобна ситуация. А и по-добре.

Link to comment
Share on other sites

НЕ! 50:50 няма. 51:49 тогава не са двама... :P

Link to comment
Share on other sites

Не.Не.Не.НЕ! Любовта е създадена за двама,трима са много.Така че,не е възможно,а ако стане тази аномалия някъде по света.....би ми се струвало нередно и неправилно да обичаш двама човека едновременно.... :wacko: да не говорим последиците до които би довело това.... :devil :angry: :huh:

Link to comment
Share on other sites

Лично аз немога да си го представя :confused

Ако си мислиш, че обичаш двама души едновременно, значи не обичаш нито единия нито другия...

Link to comment
Share on other sites

На мен пък ми се е случвало често. Тук не става въпрос точно за любов 50/50. Няма такова нещо. Просто и двамата ми харесват по различен начин и не мога да преценя чувството при кого надделява. Ужасът произтича от решението-или по-скоро от взимането на решение...

Link to comment
Share on other sites

Твърдо НЕ, НЕ и пак НЕ !!! Поне аз не моге да обичам 2-ма еднакво. Винаги любовта към единия е по-силна, от колкото към другия, и малко оплитам конците докато се осъзнаеш кой от 2-та е 51% :P и кой е просто "другият". Но това определено не означава, че съм ги обичала по един и същи начинм, а че и двамата са хора, с които бих могла да бъда, с които ми е добре.

P.S. От друга страна живота ни учи, че всичко на тоя свят е възможно ....

Link to comment
Share on other sites

Шах за трима немаB)

Всъшност има: :devil 3pers2.gif

 

Непрекъснато говорите за любовта като за нещо хубаво. Според мен тя е отрова, която започва да тече из вените ни когато си позволим да отдадем душите и телата си на някого до толкова че да забравим да погледнем истинската същност на човека на който се обричаме. В крайна сметка дори и за кратко време хората се променят и поради това любовта носи винаги разочарования. Колкото до това дали можем да бъдем с няколко човека едновременно - отговора за мен е да. Особено при мъжете е генетично заложено да се стремят да бъдат със възможно повече жени. При жените.. не знам - те определено търсят повече сигурност, но само заради децата.. нормално е една жена да търси инстинктивно по-добри гени за поколението си, затова колеги мъже не се сърдете ако някоя жена ви зареже ;) мислете за бъдещото :devil

 

Подкрепям най-вече мнението на juji. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Всъшност има:  :devil 3pers2.gif

 

Непрекъснато говорите за любовта като за нещо хубаво. Според мен тя е отрова, която започва да тече из вените ни когато си позволим да отдадем душите и телата си на някого до толкова че да забравим да погледнем истинската същност на човека на който се обричаме. В крайна сметка дори и за кратко време хората се променят и поради това любовта носи винаги разочарования. Колкото до това дали можем да бъдем с няколко човека едновременно -  отговора за мен е да. Особено при мъжете е генетично заложено да се стремят да бъдат със възможно повече жени. При жените.. не знам - те определено търсят повече сигурност, но само заради децата.. нормално е една жена да търси инстинктивно по-добри гени за поколението си, затова колеги мъже не се сърдете ако някоя жена ви зареже ;) мислете за бъдещото :devil

 

 

Много правилно се изразява колегата :) .....любовта наистина може да бъде както красива така и много коварна,а в повечето случай е именно второто...аз лично не вярвам много в любовта...някой ще каже че защото не съм я изпитвал истински ама не не е това просто наблюдавам вече над 6 години(нали все пак до 10 годишна възраст съм си нямал хабер от чуства)какво става около мен и винаги когато някой се е влюбвал си е патил повече от колкото се е забавлявал или е чуствал нещо истински хубаво....така че за мъж ако не се насочва към повече от едно момиче нещо не му е наред.....няма мъж който повреме на връзка в която твърди че обича приятелката си да не е заглеждал,мислил или правил нещо с друго момиче....голата истина!!!

Link to comment
Share on other sites

Мда можеш да обичаш двама но за кратко време слев това натделява единия зависи от много неща: колко време прекарвате заедно, какво правите, как ти допада и т.н.

Link to comment
Share on other sites

Според мен може, защото аз сам на тва дередже :( намръщен съм, защото и двете ми харесват по различен начин и не мога да избера само едната!!! надявам се и двете да ме зарежат че да ги забравя и да си хвана само една защото така с тия дветеееее мамата си джаса :wir не е лесно всеки ден да хвърчиш ту насам ту натам.... :bgrin: :bgrin: :bgrin:

а щях да забравя... едната вече ми се разсърди и то аз съм си виновен, остава още една... :devil :devil :devil

to be continued.........

Link to comment
Share on other sites

...защото така с тия дветеееее мамата си джаса

Бей, колко романтична връзка... :)

Майтапя се, разбира се :D

 

Ако ги обичаш наистина, няма да можеш да ги нараниш по никакъв начин, камо ли да ти е кеф след това :bgrin:

Link to comment
Share on other sites

един ,двама,трима-Бог дал,Бог взел!чак пък да ги обичам и двамата и да се чудя и да се разскъсвам отвъре.....едва ли :huh: ама е напълно възможно и в момента при мен е горе долу така :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Дет има един лаф-малбед : "В сърцето на жената и в 44-ка сутрин винаги има място за още един" ;)

 

А мъжа, щото е глупаво животно, и си мисли който седи на 2 стола бара мекия :)

Link to comment
Share on other sites

А шамари?  ;)  Не е времето сега да си отчаян май май...като ти гледам годините  :)

 

Како,остави го! :P Ще го превъзмогне.... :rolleyes: пубертет .... и така!

Link to comment
Share on other sites

farrell, само да не ги биеш като последния, че ще останеш и без двамата :D

ех де аз да ги биех,не те мен :angry:

intense аз от бая време съм така,ама си трая ,щото нищо не мога да направя,лошото е че единия си е постоянен,а другия се сменя :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...