Jump to content
BulForum.com

mandirimuniak

Members
 • Content Count

  1148
 • Joined

 • Last visited

About mandirimuniak

 • Rank
  Дървен Философ

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Как да видя нивото на сигнала и в какви граници трябва да е той ? Имам някакви съмнения, че "повредата не е в моя телевизор".
 2. Поредна вечер, в която интернета се влачи с няколко байта в секунда ... и това при условие, че не е изцяло спрял. Писна ми. От другият месец неискам и да чуя за евроком ... и това след 4 години никакви проблеми. Намам думи Поне някой знае ли какво става или да има същия проблем От кичука съм.
 3. В момента интернета ми го няма никакъв ... отново ... за не знам кой пореден път. Ужасно е да ти прекъсва през 5 минути, а като се появи да е със скорост 0.0001 кб.
 4. Интернета пак умря, за четвърти пореден ден
 5. Вече трети ден предимно надвечер нета просто увисва. Връзката е от порядъка на 0.1 КБ/с и то се появява през около минута за няколко секунди. Ако поне беше спрял изобщо щях да се ядосвам по-малко, но така е ужасно изнервящо. Някой има ли идея какво става. В кичука съм.
 6. Аз съм разпечатвал 4мп снимка на размери метър и нещо (не помня колко точно) на 70 см на мастиленоструйка в синдикалния дом отдолу (ама много взимат) и стана прилично.
 7. Ами има такива фирми там (поне където продават цветя, незнам за доставки), но ако това е варианта ще трябва да отида аз там (най-малкото за да платя), а в такъв случай просто ще хвана някой приятел, ще го заведа там и той ще връчи пратката. Града е на 40 км от Пловдив. Като се замисля то ще ми излезне и по ефтино аз да отида с колата, въпроса е да не съм аз, който ще го връчи.
 8. Мина ми през ъкъла, но незнам в какво състояние и по кое време ще престигне пратката
 9. има ли фирма в пловдив, която доставя цветя до друг град ?
 10. Например верди http://www.pizzaverdi.com/ 9171
 11. Чух, че в Пловдив ще отварят нов зоомагазин - клон на някаква румънска фирма. Някой знае ли къде ще (адрес) е и кога ще отваря (ако не е отворил вече.)
 12. Търся железар (заваряване, рязане, малко огъване на ламарина ...). Навсякъде все голями фирми, които си работят тяхната продукция. Някакви идеи къде има някой, който би се занимавал с мен за една малко нестандартна поръчка. И най-важното е да изпипа работата, а не да си остави ръцете. Може и някой гаражен майстор, но със повечко стаж.
 13. Ако има причина за рекламация можеш и още как (обаче предполагам, че ти нямаш)
 14. Аз преди месец бях там в 5.00 с готови документи и минах от последните към 17.30. Всичко е според зависи този ден колко хора са решили да регистрират. Препоръчвам ти да си оправиш документите предния ден и да идеш на следващия по-рано. Иначе има и друг вариант - циганите пазят места най-отпред срещу 20 лв. (или за колкото се пазариш)
×
×
 • Create New...