Jump to content
BulForum.com

По висока скорост

botevbeerboys

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Интернета е отвратителен днеска. Играя CoD в сървъра на евроком (който ми се води локал) с пинг 60-70-80. Е тва ако не е мизерия.

petst said:
Интернета е отвратителен днеска. Играя CoD в сървъра на евроком (който ми се води локал) с пинг 60-70-80. Е тва ако не е мизерия.

пък за международни сървъри да не говорим :cry

Незнам за вас, но при мен от 4 дни нета е повече от добър. Преди свалях с 20 КВ, а сега с 26-27 КВ.

Aquila said:
Незнам за вас, но при мен от 4 дни нета е повече от добър. Преди свалях с 20 КВ, а сега с 26-27 КВ.

И при мен беше така до вчера.Ама днеска е отвратителен.Даже не достига 20 КВ.

Aquila said:

omg...20kb добър нет? Да се смея ли да плача ли :ghost

при мен също замина всякакво увеличение... :cry

международния е просто отчайващ... :sick

Yorikkk said:
при мен също замина всякакво увеличение... :cry

международния е просто отчайващ... :sick

И при мене с международния е така, когато изобщо го има... Бих искала да зная така ли ще бъде изобщо... Да търся друг доставчик ли, какво, не знам...

Mila said:
И при мене с международния е така, когато изобщо го има... Бих искала да зная така ли ще бъде изобщо... Да търся друг доставчик ли, какво, не знам...

Точно тук пък изобщо се откажи да разбереш нещо ;) Ама и да идеш и при визио, и при лангейм, и при ггбит - ще имаш доста повече поводи за подобни размисли от рода на "да си сменя ли доставчика?"

N00KiE said:
Точно тук пък изобщо се откажи да разбереш нещо ;) Ама и да идеш и при визио, и при лангейм, и при ггбит - ще имаш доста повече поводи за подобни размисли от рода на "да си сменя ли доставчика?"

МОООООЯ СТРАНААААААААААААА, МОЯЯ БЪЛГААААААААААААРИЯААААААААА!!!

:ph34r: :angry1

Вчера се прибрах от море и забелязах 4е съм скочил от 22-23 на 26-27 на D. И продължава да е така и в момента. Евала на Еврокомците. Като се свързах през декември бях с 13-14, а сега двойно :love

platis said:
Вчера се прибрах от море и забелязах 4е съм скочил от 22-23 на 26-27 на D. И продължава да е така и в момента. Евала на Еврокомците. Като се свързах през декември бях с 13-14, а сега двойно :love

Абе в последно време Евроком РУЛЗ отвсякъде. Дано да го направят кат локалния на ГГБИТ :lol: :lol: :lol: .

• 2 weeks later...

Мдааа определено има увеличение! Надявам се това покачване да продължи и за в бъдеще! Интересно че тъкмо се замисля да мина на Гига и те вземат та вдигнат малко нета! Определено абонатите на Евроком могат да недоволни само от едно - онлайни филми. За всичко останало едно голямо благодаря!

M не. Трябват около 300 К за да се гледа онлайн, нещо което Д+ е доста под това. Даже и Икономична + незнам дали могат изобщо. Ама голяма работа пък. За тези тарифи може да си изтеглиш филма за около час-два и пак да си го гледаш. А не като на Д за 10-12 часа единия диск. :wacko:

ЕДИТ: А бе тая тема не е ли по-скоро за новия раздел: Въпроси, оплаквания и коментари :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...