Jump to content
BulForum.com

Mila

Members
 • Content Count

  591
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mila

 1. Търси се програма, която да оправи видео файл mov, който е развален. Мъжът ми е пробвал REMO Repair MOV, но безплатното демо е оправило част от файла и за останалото трябва да плати, а и не е евтина програмата - 63 паунда. Опита с безплатните, не става. Някой щеше да ми дава от друг форум по-стара версия на тази Remo Repair MOV, но нещо е объркал и ми даде Remo Repair RAR и тя оправя рар-нати файлове, не вижда mov файловете изобщо. Някой да помогне? Благодаря предварително.
 2. Гледам в момента този сериал, обаче от първи сезон работата с намирането е спек. Имам само един читав торент, от TPB, в който епизоди 7 и 11 (дотук) липсват, т.е. не липсват, но не са свалени целите - траят по 10 секунди или около. Някакви идеи?
 3. това ме разби!!! Вярно има будали...
 4. Ошашках се много, помагайте, моля... Днес, в 9.32 ч. от един от моите имейл адреси е разпратен спам-имейл с линк за виагра до всичките ми контакти. Този имейл ми е работен, т.е. това са всичките ми бизнес контакти, пейпал, ибей и т.н. - голяма гадост... Явно става дума за хакване, което не знам точно какво значи, въпреки че вече 3 часа чета като луда в интернет. Имейлът е yahoo, показва, че е влизано от Япония 1 минута преди изпращането на имейлите. Сменила съм паролата, проверила съм дали няма други адреси вързани, освен моите (няма), смених и въпросите. Смених адреса в пейпал. Сканирах компютъра с антивирусната си програма, нищо не показва. Какво още да направя, освен това... Този адрес не съм използвала за влизане тук-там, в никакви сайтове не съм се регистрирала, освен по работа и всичкото това много ме притеснява. Защо точно този адрес от всичките, които имам...? Този имейл адрес ми е синхронизиран и с телефона, автоматично... Моля за помощ, ще бъда благодарна за съвети.
 5. Има жена със същото име, която е преподавател в едно висше учебно заведение и някаква във ФБ, та ... не едно магаре се казва Марко... Благодаря за помощта все пак. Не може да нямат никакви указатели другите оператори, или справки?
 6. Търся един човек - имал е телефон на Виваком, но линията не работи. От справки на Виваком казват, че нямат такъв абонат вече. Т.е. преместил се е другаде. Някакви други идеи как да го намеря - други "справки" или онлайн указатели?
 7. Благодаря ти, но не е такъв случаят. Номерът, който избирах, го избирам всеки ден, верен е и е в Пловдив - просто даваше заето почти цял ден, не зная защо. Благодаря за предложението все пак. Утре ще видя пак дали тези повреди и справки могат да се избират от чужбина все пак.
 8. Не мога да го избера от чужбина.... А за повреди? Искам да се обадя на един телефон и ми дава от вчера заето, не може да е все зает...
 9. Може ли някой да ми каже телефона за справки - нещо беше като 11 800 ама не го помня точно. Както и за телефонни повреди? Благодаря предварително.
 10. Търся актуален телефон на Урологията в Окръжна Многопрофилна болница. Звъня на 905-465, който ми дадоха от централата, но никой не ми вдига. Може и да са отишли да пият кафе, де.. Някакви идеи? Или телефона на справки някой да ми каже? Благодаря предварително.
 11. Мда, може би така ще стане в крайна сметка, особено като купим и другия сатнав, май ще е Гармин, за колата - на мъж ми му бил малък екрана на Нокия, иска да има специален за колата. Иначе Нокията се държа много прилично с ови.мапс. Аз нямам абонамент за интернет, та гледах да не го ползвам много, че имам опция за по 50 стинки на ден определено количество информация, но веднъж като позиционира (обикновено, с интернет), оттам нататък нямаше проблем без интернет-връзката да работи. Много прилично ни упъти вътре в Йорк, после в Лондон и ни разкарва където му кажем без проблеми. Само батерията ми е проблем, че нямам зарядно за колата, но и това ще се оправи. Но ми умря батерията чак вечерта, след целодневно ръчкане и ровичкане. Я да питам и вас - можем ли да си купим по йовтин сатнав Гармин, например, само с местни карти, и да му намухаме после карти за цяла Европа? Или да купим с карти за Зап. Европа, а да добавим останалата? В смисъл, ще има ли памет или ги работят с памет колкото да поеме картите, с които се продават? Питахме в 2 магазина, ама не знаят твърде как стоят нещата.
 12. Сигурно си прав, защото за ови мапс не успях да проумея защо ми искат някакъв събскрипшън, звънях на ония тутманици от Водафон, някаква девойка много любезна ми рече да съм се абонирала за СатНав за 5 кинта на месец и почти се съгласих, защото първият месец е безплатно, ама тя после ми звънна (брех!) да ми каже, че тези 5 кинта били за тяхните карти, на Водафон, не поддържали на Нокия ови мапс, там тя не знаела, говорила с колеги, ама да съм се свържела с Нокия. Чак за толкова преговори не ми остана време.
 13. Сигурно си прав, ама като ще пътувам утре и ми се ще да опитам как ще става с телефона - нямам време да чета, да инсталирам - нито знам какво и къде, нито виждам карта за Обединеното Кралство - явно в момента няма да стане... Дядомраз, сигурно и ти си прав - но аз се опитвам да направя проба тук, а после, ако е успешна - и във Франция - пък не знам френски... Като гледам как се справям, май ще купим първия сатнав, който ми видят очите и това ще е... А и този сайт не ми дава нищо да тегля, щото нямам 10 поста... абе тъжна работа...
 14. Даваш ми линк към Гармин мобайл, аз питам за ОВИ. мапс на Нокия. Вярно, че не разбирам нищо, ама май говорим съвсем за друго? ако не съм права, ако имаш време - да ми обясниш с крушки и черешки? Допълнение. Намерих и раздела за Нокия, ще се ровя - благодаря.
 15. Някой има ли опит с навигация през Нокия? Уж пише, че е безплатна, пък ми искат някакъв subscription - и аз не знам за какво, сякаш за интернет-връзката... Някой по-сведущ да обясни, че аз явно не съм достатъчно сложна, пък и изчетох сума ти сайтове, не разбрах това, което ми трябва.
 16. Благодаря ти много за помощта. ДА те разбирам ли, че ме съветваш, като деинсталирам стария, пак да инсталирам версия 2003, само че някоя, която да върви с ключ - а не 2007, например? Някой да препоръча конкретна версия отнякъде?
 17. Благодаря и от мен И два допълнителни въпроса... Кое копие на Майкрософт Офис да сваля - всичките ли са читави? И друго. Имам стар Офис-пакет, на 2003, обаче направих глупостта да кача един ъпдейт - просто забравих, че не трябва да го ъпдейтвам, сега ми обяснява, че не е автентичен - което си е вярно и до 13 дни ще стане неизползваем или нещо подобно. Ако го uninstall-на и кача нов, с ключове и т.н., това ще реши ли проблема или трябва да направя и друго нещо? И трети въпрос - уж нямаше да има... Имам документи на Ексел, които са правени на 2003-версия. Има някаква разлика във формулите - при съставянето. Обясняваха ми как да правя една формула, аз не успях да го повторя, после ми дадоха вариант за 2003, който само копирах - не си дадох труда да го вдявам - ще ги чете ли нормално версия 2007? Много благодаря (предварително) за помощта на всички, които ще се отзоват.
 18. Мда, досега четох на ДядоМраз миналите постове, че да не го карам да повтаря едно и също, ама май пак ще трябва да питам. Другите идеи ми се видяха по-трудни за храносмилане, благодаря ви все пак, момчета. Значи, правилно ли съм разбрала идеята? 1) отделям партишън от диска (имам достатъчно място) и ще ми е по-лесно, отколкото да закачам друг диск. Всъщност, имам отделен диск, който се закача с ЮСБ, не знам така става ли? 2) инсталирам там Уиндоуса 3) пак на същия партишън инсталирам отново антивирусната 3) пак на същия партишън инсталирам ad-aware (не разбрах дали това, което имам аз, е читава алтернатива на ад ауеър-а) 4) Ъпдейтвам всичко - тогава ли изключвам интернета? 5) чистя последователно с антивирусната и с ад-ауеър-а И оттук нататък хич не ми стана ясно - трия този новосъздаден дял с новия уиндоус и антивирусни и т.н., или просто ги откачам - така ли? Колкото до HirenCD, свалих го, ама не разбрах какво по-точно да правя с него. При мен вариантът да го занеса на някого не върви, защото струвапари, които в момента не мога да отделя. Само за едно съжалявам, че не намерих време да си направя имидж достатъчно скоро след преинсталацията, ама все нагласях уж някакви програми и настройки и т.н... Това ще ми е обица на ухото. Овърман-е, не разбрах как да мога да направя такава флашка с антивирусна на нея. Този отговор за мен ли беше или просто си дискутирате по принцип? Тази флашка с rescueCD - това не е ли същата идея на ДядоМраз за онова ЛайвСД? Хъм.
 19. Благодаря ти. Опитах с Панда онлайн, която нищо не откри. Проблемът е, тези - онлайн, и да открият нещо, не го чистят. Какво правим тогава? Моята програма очевидно не го засича. Какво значи в този случай "да поправя Уиндоуса"?
 20. Да попитам аз специалистите да кажат какво се е случило с моя компютър.... Започнаха от едно известно време (1-2 седмици, не съм точно сигурна, защото бяхме на почивка и малко се пообъркаха нещата), започнаха да ми изскачат рекламни прозорци от само себе си, като си ровя в интернет. Поп-ъпс ли се казват, не знам, но преди нямаше такова чудо. Нямам си идея дали е свързано с ъпдейт на Модзила или Интернет експлорър, дали е вирус или някаква друга гад. На компютъра си имам инсталирана Аваст, който уж изтрепа някакъв троянец, пак с него под сейф мод излових други няколко гада, пак не знам как са се появили, уж грамотно използваме интернет, не ровим тук и там ей тъй на... PC tools Spyware Doctor имам, който редовно изчиства по 80-100 гада уж, ама положението си е такова. Първо си мислех, че само с ИЕ изскачат (вдигнахме степента на поп-ъп блокирането на по-висока, няма резултат), сега виждам, че и с Модзилата - също. Имам и Гугъл Chrome, с него май ги няма, но не ни е най-удобния браузър за ползване, затова търся разрешение на проблема ми. Относително неотдавна преинсталирах всичко - около Нова година, ако това има значение. Уиндоус ХР, със SP3. Моля за помощ и съвет - какво е това и къде да търся решение. Благодаря предварително на всички отзовали се.
 21. Mila

  ПРАВО

  Благодаря за отговорите. Стана ясно... На призовката не пишело, май, но призовкарят, който лично е дошъл впоследствие вечерта, обяснил - за някакво дело във връзка с предстоящ строеж на сграда става дума. Наистина не е пожелал да даде друг да се разпише, търсил е лично мен.
 22. Mila

  ПРАВО

  На адреса, на който не живея, но ми се води като постоянен адрес, се е получило някакво измислено съобщение, че съм имала призовка и да съм отидела в Административния съд да си я получа. Отгоре с химикал пишело СПЕШНО или нещо подобно. Подписал се някакъв призовкар. Оставена е отвън пред вратата на апартамента. На този адрес не живея вече четвърта година (живея в чужбина) а и фамилията ми е сменена - извещението е на старата ми фамилия. Последния път, в който съм се занимавала изобщо с някакъв съд, беше преди повече от 5 години (не помня точно), когато се наложи да се разкарам от Пловдив до Царево, за да давам свидетелски показания по някакво тъпо обвинение за кражба. Някакви идеи дали може да става дума за това и въобще, с какво се занимава Административния съд? Какво ще стане, ако нито отида, нито се обадя на посочения телефон?
 23. Тук на 1 стр. е най-важното:http://www.syl.com/hb/understandingtheamer...basicrules.html или с american football basic (rules) като ключови думи в гугъл. Никой ли не е ходил на море по северното черноморие, та да каже колко вървяха квартирите със собствен санитарен възел?
 24. Колко вървяха квартирите със собствена баня и тоалетна по северното черноморие тази година?
×
×
 • Create New...