Jump to content
BulForum.com

Mila

Members
 • Content Count

  591
 • Joined

 • Last visited

About Mila

 • Rank
  Гуру

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  UK
 1. Гледам в момента този сериал, обаче от първи сезон работата с намирането е спек. Имам само един читав торент, от TPB, в който епизоди 7 и 11 (дотук) липсват, т.е. не липсват, но не са свалени целите - траят по 10 секунди или около. Някакви идеи?
 2. Има жена със същото име, която е преподавател в едно висше учебно заведение и някаква във ФБ, та ... не едно магаре се казва Марко... Благодаря за помощта все пак. Не може да нямат никакви указатели другите оператори, или справки?
 3. Търся един човек - имал е телефон на Виваком, но линията не работи. От справки на Виваком казват, че нямат такъв абонат вече. Т.е. преместил се е другаде. Някакви други идеи как да го намеря - други "справки" или онлайн указатели?
 4. Благодаря ти, но не е такъв случаят. Номерът, който избирах, го избирам всеки ден, верен е и е в Пловдив - просто даваше заето почти цял ден, не зная защо. Благодаря за предложението все пак. Утре ще видя пак дали тези повреди и справки могат да се избират от чужбина все пак.
 5. Не мога да го избера от чужбина.... А за повреди? Искам да се обадя на един телефон и ми дава от вчера заето, не може да е все зает...
 6. Може ли някой да ми каже телефона за справки - нещо беше като 11 800 ама не го помня точно. Както и за телефонни повреди? Благодаря предварително.
 7. Търся актуален телефон на Урологията в Окръжна Многопрофилна болница. Звъня на 905-465, който ми дадоха от централата, но никой не ми вдига. Може и да са отишли да пият кафе, де.. Някакви идеи? Или телефона на справки някой да ми каже? Благодаря предварително.
 8. Мда, може би така ще стане в крайна сметка, особено като купим и другия сатнав, май ще е Гармин, за колата - на мъж ми му бил малък екрана на Нокия, иска да има специален за колата. Иначе Нокията се държа много прилично с ови.мапс. Аз нямам абонамент за интернет, та гледах да не го ползвам много, че имам опция за по 50 стинки на ден определено количество информация, но веднъж като позиционира (обикновено, с интернет), оттам нататък нямаше проблем без интернет-връзката да работи. Много прилично ни упъти вътре в Йорк, после в Лондон и ни разкарва където му кажем без проблеми. Само батерията
 9. Сигурно си прав, защото за ови мапс не успях да проумея защо ми искат някакъв събскрипшън, звънях на ония тутманици от Водафон, някаква девойка много любезна ми рече да съм се абонирала за СатНав за 5 кинта на месец и почти се съгласих, защото първият месец е безплатно, ама тя после ми звънна (брех!) да ми каже, че тези 5 кинта били за тяхните карти, на Водафон, не поддържали на Нокия ови мапс, там тя не знаела, говорила с колеги, ама да съм се свържела с Нокия. Чак за толкова преговори не ми остана време.
 10. Сигурно си прав, ама като ще пътувам утре и ми се ще да опитам как ще става с телефона - нямам време да чета, да инсталирам - нито знам какво и къде, нито виждам карта за Обединеното Кралство - явно в момента няма да стане... Дядомраз, сигурно и ти си прав - но аз се опитвам да направя проба тук, а после, ако е успешна - и във Франция - пък не знам френски... Като гледам как се справям, май ще купим първия сатнав, който ми видят очите и това ще е... А и този сайт не ми дава нищо да тегля, щото нямам 10 поста... абе тъжна работа...
 11. Даваш ми линк към Гармин мобайл, аз питам за ОВИ. мапс на Нокия. Вярно, че не разбирам нищо, ама май говорим съвсем за друго? ако не съм права, ако имаш време - да ми обясниш с крушки и черешки? Допълнение. Намерих и раздела за Нокия, ще се ровя - благодаря.
 12. Някой има ли опит с навигация през Нокия? Уж пише, че е безплатна, пък ми искат някакъв subscription - и аз не знам за какво, сякаш за интернет-връзката... Някой по-сведущ да обясни, че аз явно не съм достатъчно сложна, пък и изчетох сума ти сайтове, не разбрах това, което ми трябва.
 13. Mila

  ПРАВО

  Благодаря за отговорите. Стана ясно... На призовката не пишело, май, но призовкарят, който лично е дошъл впоследствие вечерта, обяснил - за някакво дело във връзка с предстоящ строеж на сграда става дума. Наистина не е пожелал да даде друг да се разпише, търсил е лично мен.
 14. Mila

  ПРАВО

  На адреса, на който не живея, но ми се води като постоянен адрес, се е получило някакво измислено съобщение, че съм имала призовка и да съм отидела в Административния съд да си я получа. Отгоре с химикал пишело СПЕШНО или нещо подобно. Подписал се някакъв призовкар. Оставена е отвън пред вратата на апартамента. На този адрес не живея вече четвърта година (живея в чужбина) а и фамилията ми е сменена - извещението е на старата ми фамилия. Последния път, в който съм се занимавала изобщо с някакъв съд, беше преди повече от 5 години (не помня точно), когато се наложи да се разкарам от Пловдив д
×
×
 • Create New...