Jump to content
BulForum.com

Mila

Members
 • Content Count

  591
 • Joined

 • Last visited

About Mila

 • Rank
  Гуру

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  UK
 1. Търси се програма, която да оправи видео файл mov, който е развален. Мъжът ми е пробвал REMO Repair MOV, но безплатното демо е оправило част от файла и за останалото трябва да плати, а и не е евтина програмата - 63 паунда. Опита с безплатните, не става. Някой щеше да ми дава от друг форум по-стара версия на тази Remo Repair MOV, но нещо е объркал и ми даде Remo Repair RAR и тя оправя рар-нати файлове, не вижда mov файловете изобщо. Някой да помогне? Благодаря предварително.
 2. Гледам в момента този сериал, обаче от първи сезон работата с намирането е спек. Имам само един читав торент, от TPB, в който епизоди 7 и 11 (дотук) липсват, т.е. не липсват, но не са свалени целите - траят по 10 секунди или около. Някакви идеи?
 3. това ме разби!!! Вярно има будали...
 4. Ошашках се много, помагайте, моля... Днес, в 9.32 ч. от един от моите имейл адреси е разпратен спам-имейл с линк за виагра до всичките ми контакти. Този имейл ми е работен, т.е. това са всичките ми бизнес контакти, пейпал, ибей и т.н. - голяма гадост... Явно става дума за хакване, което не знам точно какво значи, въпреки че вече 3 часа чета като луда в интернет. Имейлът е yahoo, показва, че е влизано от Япония 1 минута преди изпращането на имейлите. Сменила съм паролата, проверила съм дали няма други адреси вързани, освен моите (няма), смених и въпросите. Смених адреса в пейпал. Сканирах компютъра с антивирусната си програма, нищо не показва. Какво още да направя, освен това... Този адрес не съм използвала за влизане тук-там, в никакви сайтове не съм се регистрирала, освен по работа и всичкото това много ме притеснява. Защо точно този адрес от всичките, които имам...? Този имейл адрес ми е синхронизиран и с телефона, автоматично... Моля за помощ, ще бъда благодарна за съвети.
 5. Има жена със същото име, която е преподавател в едно висше учебно заведение и някаква във ФБ, та ... не едно магаре се казва Марко... Благодаря за помощта все пак. Не може да нямат никакви указатели другите оператори, или справки?
 6. Търся един човек - имал е телефон на Виваком, но линията не работи. От справки на Виваком казват, че нямат такъв абонат вече. Т.е. преместил се е другаде. Някакви други идеи как да го намеря - други "справки" или онлайн указатели?
 7. Благодаря ти, но не е такъв случаят. Номерът, който избирах, го избирам всеки ден, верен е и е в Пловдив - просто даваше заето почти цял ден, не зная защо. Благодаря за предложението все пак. Утре ще видя пак дали тези повреди и справки могат да се избират от чужбина все пак.
 8. Не мога да го избера от чужбина.... А за повреди? Искам да се обадя на един телефон и ми дава от вчера заето, не може да е все зает...
 9. Може ли някой да ми каже телефона за справки - нещо беше като 11 800 ама не го помня точно. Както и за телефонни повреди? Благодаря предварително.
 10. Търся актуален телефон на Урологията в Окръжна Многопрофилна болница. Звъня на 905-465, който ми дадоха от централата, но никой не ми вдига. Може и да са отишли да пият кафе, де.. Някакви идеи? Или телефона на справки някой да ми каже? Благодаря предварително.
 11. Мда, може би така ще стане в крайна сметка, особено като купим и другия сатнав, май ще е Гармин, за колата - на мъж ми му бил малък екрана на Нокия, иска да има специален за колата. Иначе Нокията се държа много прилично с ови.мапс. Аз нямам абонамент за интернет, та гледах да не го ползвам много, че имам опция за по 50 стинки на ден определено количество информация, но веднъж като позиционира (обикновено, с интернет), оттам нататък нямаше проблем без интернет-връзката да работи. Много прилично ни упъти вътре в Йорк, после в Лондон и ни разкарва където му кажем без проблеми. Само батерията ми е проблем, че нямам зарядно за колата, но и това ще се оправи. Но ми умря батерията чак вечерта, след целодневно ръчкане и ровичкане. Я да питам и вас - можем ли да си купим по йовтин сатнав Гармин, например, само с местни карти, и да му намухаме после карти за цяла Европа? Или да купим с карти за Зап. Европа, а да добавим останалата? В смисъл, ще има ли памет или ги работят с памет колкото да поеме картите, с които се продават? Питахме в 2 магазина, ама не знаят твърде как стоят нещата.
 12. Сигурно си прав, защото за ови мапс не успях да проумея защо ми искат някакъв събскрипшън, звънях на ония тутманици от Водафон, някаква девойка много любезна ми рече да съм се абонирала за СатНав за 5 кинта на месец и почти се съгласих, защото първият месец е безплатно, ама тя после ми звънна (брех!) да ми каже, че тези 5 кинта били за тяхните карти, на Водафон, не поддържали на Нокия ови мапс, там тя не знаела, говорила с колеги, ама да съм се свържела с Нокия. Чак за толкова преговори не ми остана време.
 13. Сигурно си прав, ама като ще пътувам утре и ми се ще да опитам как ще става с телефона - нямам време да чета, да инсталирам - нито знам какво и къде, нито виждам карта за Обединеното Кралство - явно в момента няма да стане... Дядомраз, сигурно и ти си прав - но аз се опитвам да направя проба тук, а после, ако е успешна - и във Франция - пък не знам френски... Като гледам как се справям, май ще купим първия сатнав, който ми видят очите и това ще е... А и този сайт не ми дава нищо да тегля, щото нямам 10 поста... абе тъжна работа...
 14. Даваш ми линк към Гармин мобайл, аз питам за ОВИ. мапс на Нокия. Вярно, че не разбирам нищо, ама май говорим съвсем за друго? ако не съм права, ако имаш време - да ми обясниш с крушки и черешки? Допълнение. Намерих и раздела за Нокия, ще се ровя - благодаря.
×
×
 • Create New...