Jump to content
BulForum.com

Номинации "Златна Тиква Без Семки"

ov3rm4n

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

не знам дали може да се слагат само постове, но както прецените. ето от мен

pi4aga said:
на мен пък знаеш ли кво ми е много интересно?

кога непушачите ще почнат да толерират пушачите?е кво,ние не сме ли хора?нямаме ли право на личен избор?

като не ти изнася в заведението,че е задимено и че има н-брой пушачи-ВЗИМАШ СИ ЧАНТИЧКАТА И ОТЛИТАШ!

никой не те кара насила да ходиш по кафенетата

де*ба и тъпото общствео,в което живеем...уфси

оплачи се в общината тогава.

уупс,или не,май ще е по-добре да се оплачеш на арменския поп за това.

NightWolf said:
Ако може да се номинират и цели user-и , ето го моето предложение - http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=7248

Въпрос. Защо точно него. Има къде-къде по-малоумни хора от него.

Ако става дума з аноминация на юзъри аз номимирам моя любимец Lord_Gudo :P :) :D.

Тва момченце ако при всяко влизане във форума не изръси една кофа с простотия аз станиол да стана.

Blitz_krieg_1941 said:

Ако става дума з аноминация на юзъри аз номимирам моя любимец Lord_Gudo :P :) :D.

Тва момченце ако при всяко влизане във форума не изръси една кофа с простотия аз станиол да стана.

Но пък прави шоуто, нали ? :P

Blitz_krieg_1941 said:

Ако става дума з аноминация на юзъри аз номимирам моя любимец Lord_Gudo :P :) :D .

Gudo си е Ентелегентно момче, лично си го познавам... ;)

ся че като влезне във форума се лигави кат' разпран е отделен случай...

иначе вкарва fun човека пък и допринася доста за разнообразието на форума, тъй че лошо няма... :P

Еdit:иначе номинирам тази тема...да разменяш живи същества за кола... :huh:

нещо не ми се връзва.... :wacko:

Затва казвам че ми е любимец. Много яко става тука с него. :P Определено ни оправя настроението на всички.

Blitz_krieg_1941 said:

Ми пича ми е приятел от има няма 5 години вече и много добре ми е ясно че във форума се лигави.Не ви е на главата за да видите че няма да ви е толкова смешно.Иначе пича си е точен няма спор :P

NightWolf Blitz_krieg_1941 мен как ме намесихте в тва просто незнам?!?Какво ми има?По какво съдите че съм малоумен?

Robi_89 said:
NightWolf Blitz_krieg_1941 мен как ме намесихте в тва просто незнам?!?Какво ми има?По какво съдите че съм малоумен?

Аз те оправдавам. Ванката нещо се заяжда. :P

Blitz_krieg_1941 said:
Затва казвам че ми е любимец. Много яко става тука с него. :P Определено ни оправя настроението на всички.

Мдам ама не го виждам последно време...Аз ли не го мяркам или наистина го няма!?

Th3`Pr1s0n3r said:
Мдам ама не го виждам последно време...Аз ли не го мяркам или наистина го няма!?

Offtopic:

кара човека 13-ти клас...от учене не му остава време да се отбие тук... :closedeyes:

Robi_89 said:

правиш впечеление с коментарите си ;)

@blitz наистина ще извадя жезъла на Гандалф....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...