Jump to content
BulForum.com

Имаш ли пирони в главата??


Recommended Posts

Здрасти. Full с теми кой нормален, к'во значи нормален, кой какво обича, кой к'во не обича, кой за какво мечтае, кой от къде е и т.н.

Аз ще ви питам друго.

Хлопа ли ти дъската? И що? В какво се изразява твоята лична лудост? Защо не си нормален и харесва ли ти? Равномерно откачен ли си, или просто периодично късаш синджира и си гониш опашката и лаеш по луната (образно казано)?

Ако считаш себе си за нормален - защо не си ненормален :)) Абе всъщност - за нормалните вън от чадъра!

Снощи сигурно около 15 пъти ми беше повторено, нещо, което си знам - "ти не си наред", "ти си ненормален", "ти си откачен"... що ми ги казват тия неща, дето и сам прекрасно си ги знам? Та аз обявих в собствена защита (::lol::), че аз съм равномерно откачен и дойде идеята да го пусна като тема... Ето я!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Хмм... първото логично нещо е, че съм 'ненормална', защото съм различна от... масата(да кажем). Просто не мисля по начина, по който мислят повечето момичета на моята възраст. Веднъж едно момиче ме попита дали съм нормална, защото не виждам смисъл в обикалянето по магазините и не обичам сапунки... и гледам футбол... и предпочитам да чакам голямата любов(дочаках я!), пред това да си имам 'гаджета'... Иначе по-фрапиращи 'странности' нямам... засега... :bgrin: :)

Link to comment
Share on other sites

Зависи от случая. Когато се изнервя от непрестанни лъжи, глезотии и разни там подобни работи, винаги мога да "откача", което в повечето случай не е добре за хората около мен , а и за самия мен :(. Защото незнам какво правя - удрям, хвърлям , викам, псувам (много често) ... И когато стане това и ударя някого , за което после не съжелявам, защото наистина ме е ядосал, или се ударя, не изпитвам болка в този момент, но като ми мине "лудостта" усещам по различен начин болката породена от удар. Много искам да имам по-голямо търпение и да не избухвам толкова често, но за сега това не мога да го постигна. Надявам се за вбъдеще да го преживея , докато съм още малък, че иначе лошо най-вече за мен :(

 

EDIT : Като чета следващия пост и се чудя - Някой не беше ли казал , че Grimjaur e много кротък ? :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ам...аз съм си крайно луд.Мога периодично да си късам синджира и да ям лайна и да лая по луната, а мога и кротко да цикля с празен поглед и капеща лигичка от края на устата.

В какво се изразява лудоста ми ли?Пешо точно на теб ли да обяснявам? :)

Ами в какво....Обичам да правя разни "шантави" работи, като събуждане на съквартиранта със завиране на олигавен пръст в носа му, да ям чудовищно много люто, да си правя домашни експерименти с експлозиви и хлебарки(хлебарките, учудващо как, но много лесно мрат от безоловен безин).Обичам да повръщам през терасата и като варя спагети задължително да лепя 2-3 по тавана(не ме пускайте в кухнята си).Ъх....по-откачените неща...няма да ги изброявам, че лошо.Може чичо Кук да дебне нейде...

 

 

Ми...кротък съм...уж....Другите много добричък ме описват...ама аз не съм съгласен :evil:

Link to comment
Share on other sites

:D :D :D

В тълпата "НОРМАЛНИ" .... съм виещо...вълчеособно...бунтарско същественце...

В групата "НЕ В РЕД"....съм ненормална в рамките на нормалното....

Е,ако бях малко по-смела (поне малко)....може би вътрешното "изкривяване" щеше да се прояви в пълна сила вън....

Не е желателно обаче...картината вътре да се превръща в реалност...

..резултата ще бъде "красив".. -Dead Bodies Everywhere[/b....

:crazy: :crazy: :crazy: :blowup:

PS:А ти наистина не си в ред!!!

Link to comment
Share on other sites

Come on, step inside, and you will realize.

Tell me what you need, tell me what to be.

What you envision you'll see -- what do you expect of me?

I can't live this... lie.

Рулез :))

Наско теб си те знам, поне от части. С теб не трябва да се напивам, щото в такива състояния обичам да разнасям пътни знаци и да си търкалям контейнери по улицата. Изкопирах те веднъж и си ходех щастлив по улицата и си пикаех - много е яко!

Да кажа някоя 'скромна' дума за себе си - не ме слуша главата. Не обичам да се съобразявам много със ограничения начин на мислене и възприемане, който е присъщ на повечето хора. Обичам да си играя с огъня и да вървя по ръба на бръснача. Когато счета, че е необходимо - държа се нормално. Но обичам да отпускам синджира и да вървя по улиците и да се смея като кретен(Наско, визирам Мифко :Р), да се къпя във фонтаните (Аладжов), да ям фасове и да пия соев сос със пепел (последната ми warez среща).

Защо да се ограничаваме, когато можем да летим?!

Link to comment
Share on other sites

Не ме слуша много главата.Чат пат като си играя с теслата вадя някой пирон и нещо взеха да ми хлопат дъските.Абе поне много рядко си показвам ненормалността с действия...предимно с лафове го правя.Като гледам съм като AuReOlus

Link to comment
Share on other sites

Като чета другите пост-ове разбирам , че не съм луд , а по-скоро психо :). Може би. Не се радвам много , ама поне не съм луд, макар че това е по-добре от моето :)

Link to comment
Share on other sites

Защо да се ограничаваме, когато можем да летим?!

Кой лети,кой пада....макар че посоката е без значение...все е полет като се замисля...!!!

Аз по-добре да се науча да ходя по земята....

А ти се научи да плуваш...!!!

PEACE :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

ami az sam sa6to do nqkva stepen nenormalen v smisal

 

4at pat se napu6vam s prostotiq i ne mi spira ustata no tova trae samo 10 min sled tova ne moje da em poznae6 ina4e 4at pat mi kipva i mi ide da zabu4a kle4ka v na nqkoi gaza

Link to comment
Share on other sites

stefan - в коша!

Трай си, ако си глупав, а ако си умен - ще разбереш, че темата е за тези, чувстващи се в една или друга степен откачени. Ако единственото, което можеш да измъдриш е псевдо-саркастичен коментар - запази го тайна за нас, ако обичаш.

Това се отнася за всички "остроумници".

Link to comment
Share on other sites

Ама че си и простак :) Откачай си тогава, сери по улиците, ако искаш си го изяш после сам, пък аз ако те видя докато го правиш ще те ступам, и в коша ще те хвърля. Нищо лично , просто не ме кефят такива.Айде, отивам да си направя една тема за нормални, че тука май не съм желан.

Link to comment
Share on other sites

Е в това ли се мери ненормалността, колко лайна си изял/изсрал и къде си се изпикал ?

 

 

Не Стефане.Ненормалността се мери с това, до колко успяваш да разбиеш общоприетите норми.Разбираш ли?Ако за тебе е лудост да пробваш в пияно състояние как гори напалм във вода, за мене е въпрос на чест да докажа, че съм успял да си свърша работата, пък макар и пиян.

Разни хора - разни идиоти.

Link to comment
Share on other sites

Скорпионе, каква е тази тема?!

 

Няма никакъв смисъл тъй като нещата са ясни...

 

Всеки който иска да се направи на малко по-интересен ще каже че е ненормален, а всички останали ще си замълчат. В това няма нищо лошо.. ако е колкото да се намираме на приказка.

 

Истината е че всичко зависи от гледната точка.. и поради това никой от нас не може да каже: кое е нормално, кое не е, кое е справедливо, кое е морално... все нееднозначни въпроси.

 

Ай.. приятен спам :) :devil :devil :devil

Link to comment
Share on other sites

Нормалните не оцеляват. Stefan, ако толкова държиш да се покажеш като мъж - тази вечер 17.6.2005 между 18.30 и 19 часа ще съм срещу часовника на пощата - ще ме познаеш по колелото - обещавам да ти се смея много.

Винаги съм се кефел на такива задръстени селски пранги. Извинявам се на съфорумците ми, че бяха принудени да четат глупостите на stefan, но не съм виновен за IQ-то му. Виновен съм, че не обичам да си трая в такива ситуации.

 

Редакция: aph3x, точно там е истината - леко да си сверим часовниците към различните гледни точки, така имаме малко по-голям шанс да живеем в света, който обитават и другите...

Link to comment
Share on other sites

Евала за отговора! То всеки луд с номера си, но всичко си има граници, не трябва да се прекалява и с разбиването на нормите, защото хората, които прекаляват обикновено обществото ги стъпква. Аз нямам нищо против останалите,за мен всеки е свободен да си прави каквото си иска, стига да не ми се пречка из личното пространство.

Link to comment
Share on other sites

защото хората, които прекаляват обикновено обществото ги стъпква. Аз нямам нищо против останалите, всеки е свободен да си прави каквото си иска, докато не ми се пречка из личното пространство.

 

 

Обществото не винаги успява. ;)

Link to comment
Share on other sites

Тя самата тема е в коша и тя вече...

Обществото успява да смачка тези, които позволят да бъдат смачкани. Винаги по-лесния вариант е да си нормален - тоест в релсите, в коловоза.

Желая ви успех!

Link to comment
Share on other sites

Добре да не я изместваме.Сподели личните си възгледи за нормално човешко същество.Ние споделихме нашите за ненормални и неморални социопати :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...