Jump to content
BulForum.com

Нямам интернет

FalleN_213

Recommended Posts

vinyl_master said:
Тракия на Достъпна със сменено айпи..много разярен...

а някой знае ли да ли ще се върнат айпитата обратно ?

и на мен ми смениха IP-то :cry , също много се изнервих съпорта дава постоянно заето :blink: искам си старото IP :rulez: :love

edit: Dreamer за сега всичко се отваря :bgrin:

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Аз съм в Кючука и също нямах кабелна и съответно нет,та като се обадих на съпорта ми казаха,че проблема е в Енергото,не са ми сменяли IP-то.

някой може ли да даде инфо, ако си спра временно нет-а колко се плаща за спиране и след това за включване, или ако си прекратя договора после новия пак ли ще е за 1 година :huh:

NEO_DDT said:
Аз съм в Кичука, със сменено IP , след рестарти на всичко възможно не мога да отворя bb-team.org

него не можеш да отвориш заради визио, а не заради ЕК :P

Stenli said:
някой може ли да даде инфо, ако си спра временно нет-а колко се плаща за спиране и след това за включване, или ако си прекратя договора после новия пак ли ще е за 1 година :huh:

Преди време на мен ми взеха 6 лв за спиране, и после 2 лв за подновяване, които ми ги взеха след няколко месеца, щот все забравяха да ми ги начислят, та наскоро ги платих :)

За договора, логично е, ако го прекратиш, ти си вече никой в правово отношение, и трябва нов да се прави, поне така си мисля.

По проблема, и аз съм в кичука, и мисля, че нямах проблеми с нета днес, поне доколкото съм го ползвал. IP не ми е сменено.

en3rgy said:
aa tiq ipta 84xx sa mnoo precakani da znaete

az kolko psuvah kato go smeniha mojto mmmm

Не виждам с какво ИП-тата 84.хх са по-различни (освен цифрите) и по прецакани от тези с 212.хх . :huh:

Dreamer said:
Към хората със сменените IP-та: Имате ли все още проблем с неотваряне на някакви сайтове? Ако имате кажете точно какво отваряте и/или какво не отваряте.

thanks

Ми и на мен ми смениха Ип-то но до сега не намирам никва промяна!?

Нито в скоростта нито да не мога да свалям.Отварям си всичко до сега.Нямам проблеми,поне за сега! :)

Само искам да питам с тези Ип-та ли ще караме вече или ще връщат старите!?

vamist said:
Не виждам с какво ИП-тата 84.хх са по-различни (освен цифрите) и по прецакани от тези с 212.хх . :huh:

нали някой трябва да се намери на приказки. По тази логика 212 са по-прецакани от 217

Само искам да питам с тези Ип-та ли ще караме вече или ще връщат старите!?
До сега никога не са връщали старото ИП, след като ти го сменат

Botev1912 said:
нали някой трябва да се намери на приказки. По тази логика 212 са по-прецакани от 217

tova 4e ne shva6tate i ne razbirate ni6to ne zna4i 4e govorq prazni prikazki :angry1

1. tiq 84. do skoro ne bqha vkliu4eni v bgp, sajtove hostvani v bg mi se otvarqha kato mejdunarodni i po lo6o, pisal sym do 3 firmi s hosting s molba da mi addnat iptata ta da otvarqm byrzo sajtovete - a tova syvsem ne be6e moq rabota nali :confused

2. v momenta v kojto mi go smeniha pinga da GW se vdigna s >20ms - ne e koj znae kvo ama..

3. kato bqh na D+ s 212 ima6e interval ot 2-3s v kojto se svalq6e s 300k - a tova uskorqva opredeleno otvarqneto na malki stranici i kartinkite po tqh, na 84 nqma takova ne6to

eto gi mojte prazni prikazki

Ами празни са. Има много хора с 84 и нямат такива проблеми, може би само за 1-2 дена, докато се аднат ИП-тата. После е еднакво

uff kyde da se addnat be :confused

predi 1 msec pak se obajdah da molq da mi adnat ipto 4e ne mojeh da vlizam v edin server

sq pinga mi do GW e 50ms i sym na 212 a predi kato bqh 217(maj) be6e 7ms

kolko da 4akam o6te godina dve tri :confused

mi pinga kym CS na EK ot druga zala ne kym EK e dosta po malyk ot kolkoto prez modema, ma to tva nqma zna4enie...

vqrvajte si 4e EK poglu6tat gshit (a to e to4no obratnoto) 4e spiraniqta ne sa po vina na EK 4e tva e "istinski" internet 4e ne moje da se otvarqt sajtove v evro.net i pak EK nqmat ni6to ob6to, aaa vqrvajte o6te ako iskate 4e warez.ru e sprqn za profilaktika xaxaxxaxaaa

ai peace i bez drugo sledva6tiq mesec se maham ot tuka

Днес забелязвам, че и на мен ми е сменено ИП-то от 212. 104.*.* на 195.*.*.* Нортън ми показа съобщение при включването на компютъра ми че имам конфликт с друго ИП от мрежата. И след малко по-малко от час пък гледам че отново си ми е върнато старото. Какво става тука наистина? :confused За какво са всичките тези промени? Тъкмо си помислих че започва да ми отваря по-бързо чуждите сайтове, заради новото ми ИП (защото на някои наистина доста се бавеше), но май се оказа че не е така. :)

Мен не ме интересува, искам си старотото ip, платил сам си за статично ip и сам си в правото да си го искам обратно, помислете в колко програми и сайтове и мрежи сте аднати със старото ви ip и сега колко сте прецакани, най-малкия пример, който мога да дам е в irc, тия 84-ки изобщо не ме кефят, и поради каква причина на някой ще им го сменят, на някой не, нека на тези които сега се включват към ЕК на тях да им ги слагат тези, а не на нас, който сме с години с тях! Моля съпорта да ми даде точен отговор на ЛС или да ми върне ip-то. Благодаря предварително, Поздрави! B)

@stefan (down) А аз не мисля, че има нужда да пишеш офтопици само! Аз си имам мнение и си го изразявам където трябва, ако на теб не ти харесва, отвори си тема "не е нужно splt-rmx да пише тук, а трябва да се обади или да отиде в офиса". Видя се от кво си ги натрупал тия безсмислени постове. Поздрави!

splt-rmx said:
платил сам си за статично ip и сам си в правото да си го искам обратно

Айде да покажеш документ че си платил за статично IP ;).

splt-rmx said:
Мен не ме интересува, искам си старотото ip, платил сам си за статично ip и сам си в правото да си го искам обратно, помислете в колко програми и сайтове и мрежи сте аднати със старото ви ip и сега колко сте прецакани, най-малкия пример, който мога да дам е в irc, тия 84-ки изобщо не ме кефят, и поради каква причина на някой ще им го сменят, на някой не, нека на тези които сега се включват към ЕК на тях да им ги слагат тези, а не на нас, който сме с години с тях! Моля съпорта да ми даде точен отговор на ЛС или да ми върне ip-то. Благодаря предварително, Поздрави!  B)

@stefan (down) А аз не мисля, че има нужда да пишеш офтопици само! Аз си имам мнение и си го изразявам където трябва, ако на теб не ти харесва, отвори си тема "не е нужно splt-rmx да пише тук, а трябва да се обади или да отиде в офиса". Видя се от кво си ги натрупал тия безсмислени постове. Поздрави!

i az kato tebe revqh predi nqkolko meseca ama ni6to ne stana ;) i na tel se obajdah ne 6tat i tva e, priemi go i tolkoz

pone da se smenq6a ipto vseki pyt pri connect taka 6te6e da e po qko da ne moje da se sledi ;)

m/u drugoto v dogovora ima napisano ip to ti taka 4e ne znam

breakneck said:

:) :) :)

Малко като ОФФ ама не е :)

Много ми е било интересно как винаги "динамично" си оставаш все със едно и също "статично" IP. :lol: А и верно , че във договора не е казано , че АиПи-то ще Ви бъде отХХ до УУ а e казано ЧЕ Е xx.yy.zz.kk ;)

Та по въпроса:

Невиждам защо трябва да се вдига много шум.Сменили са IP адресите.....ами сменили са ги какво толкова.Проблем е само ако някъде за нещо си или за някойси сайт имаш регистрация по IP "невярвам да е проблем и не се сещам за такива сайтове" ама .......Вие си знаете. Както и да е .Винаги промените са били за хубаво така, че няма защо да се роптае.

на мен също ми е сменено IP-то но въпроса не е в това, а че някой трябва да даде някакво обяснение а не дани държът в невидение и ние да гадаем , и не винаги промените са за по-хубаво :( , и най-накрая трябва да почнат дани уважават като клиенти и да дават инфо за промените , все пак те живеят от нашите пари :angry:

breakneck, в мрежата няма такива ip-та 195.x... с 212.104 си.

пс. Щом IP-тата са ви сменени, това значи, че се е наложило това да стане! Разбирам проблемите на някой хора от това, но еволюцията на услугата към по-новите стандарти го изискваше. Никой не ги сменя за да си прави шоуто - напротив!

пс.2. there are some good things to come, soon. don't ask... won't tell you :) makatol, you'll be glad :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...