Jump to content
BulForum.com

Очаквайте скоро локален DC++ и Bittorent сървър

Veno

Recommended Posts

за да теглиш с толкова знаеш ли колко еврокомски сиидъра ти трябват?

ами ако това което дърпаш е нещо по-старичко и има два-три сиидъра?

я познай с колко ще теглиш:)

и дори да дърпаш с толкова-все пак това са си различните скорости на различните доставчици,все едно когато го имаше фтп-то еврокомци са теглили със същата скорост,с която и ггбитци:)

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply
  breakneck said:
А от къде си мислиш че черпят основно информация. Може би собствениците на сайтовете сами идват при тях и ги уведомяват.

ами ако не знаеш.. собственика от Дата.бг е (така да се каже) организатор на цялата работа по премахването на Free сървърите. гледай малко телевизия.

pi4aga said:
за да теглиш с толкова знаеш ли колко еврокомски сиидъра ти трябват?

ами ако това което дърпаш е нещо по-старичко и има два-три сиидъра?

я познай с колко ще теглиш:)

и дори да дърпаш с толкова-все пак това са си различните скорости на различните доставчици,все едно когато го имаше фтп-то еврокомци са теглили със същата скорост,с която и ггбитци:)

абе човек стига ти 1 гигабит сийдър и си готов

tctc сега разбираме колко приятни беше като си го имаше варез.ру и немаше такива проблеми с торенти и ала бала но пък всяко зло за добро :)

don_anton said:
tctc сега разбираме колко приятни беше като си го имаше варез.ру и немаше такива проблеми с торенти и ала бала но пък всяко зло за добро :)

mi ne znam koe mu e "za dobroto" ama aide :sick

osven 4e nqma da ima tolkova podreden sajt

6te trqa da install i nqkvki glupavi programi

za skorosti da ne govorq v momenta svalqm s 30k a sym da D+, minalata sedmica po tova vreme si prave6e 70+ bez problem

sq ili sa namalili skorostite ili prosto mnogo po4na da se polzva vyn6niq net ;)

en3rgy said:
mi ne znam koe mu e "za dobroto" ama aide :sick

osven 4e nqma da ima tolkova podreden sajt

6te trqa da install i nqkvki glupavi programi

za skorosti da ne govorq v momenta svalqm s 30k a sym da D+, minalata sedmica po tova vreme si prave6e 70+ bez problem

sq ili sa namalili skorostite ili prosto mnogo po4na da se polzva vyn6niq net  ;)

30kб/с външен ?? Аз повече от 12-13кб/с много рядко съм имал :) Доволен съм от аренабг торента в момента свалям с 112-130кб/с

Искам да питам аз като съм на Достъпна и нормално свалям с 17-18кб/с, от торент ако съм мн активен ще мога ли да свалям по-бързо? :) примерно с 100к?

archangel said:
Искам да питам аз като съм на Достъпна и нормално свалям с 17-18кб/с, от торент ако съм мн активен ще мога ли да свалям по-бързо? :)  примерно с 100к?

Няма значение колко и къде си активен. 'Суровата' скорост така да се каже, която ти дава доставчика е светая светих, това е максимума. Повече, и да се насе..ш, не можеш да дигнеш!

Botev1912 said:
абе човек стига ти 1 гигабит сийдър и си готов

e аз какво ти разправям?

точно че сме на далавера от тоя тракер,щото ще има някои със бърз ъплоуд,на фона на 1/3 ъплоуда на еврокомци.

pi4aga said:
e аз какво ти разправям?

точно че сме на далавера от тоя тракер,щото ще има някои със бърз ъплоуд,на фона на 1/3 ъплоуда на еврокомци.

да и евроком и гигабит печелят, но според мен гигабит повече, щото все пак свалят с много повече

Botev1912 said:
да и евроком и гигабит печелят, но според мен гигабит повече, щото все пак свалят с много повече

Да и затова най-справедливо ще бъде да има един торент за ЕК, едно дс+ за Гигабит нет, но и свободно всеки да избира къде да се вържи.

Deathzone said:
Да и затова най-справедливо ще бъде да има един торент за ЕК, едно дс+ за Гигабит нет, но и свободно всеки да избира къде да се вържи.

Nem az sam na ggbit i spored men 6te e po dobre da iam 1 lokalen sait i za Evrokom i za Ggbit :)

пичове пичове според вас кое е по-добре не ви питат много много :) хората си го казаха локалек ДЦ++ хъб и торент тракер никой не е казал за гигабит за евроком всичко си е общо

Deathzone said:

Че тоя "торент за ЕК" незнам кой ще го ползва :D Особено с 30к ъплоуд на болшинството еврокомци ..

@Botev1912 - ЕК са неутрални, не печелят нищо

Торентите крият и известни рискове. Например те са много удобен начин за изпробване на вируси, троянци и червей :devil

От този локален Торент ще намажат най-много Гигабит :punk

Уфффффф ако Евроком скоро не си оправят скоростите ще полудея ве ! Един приятел , дето живее точно над мен е на ГГБИТ с тарифата от 18 лв. и ми дарпа от един Японски фрее саит с 300 КБ/С. Незнам как го прави тоя ваншен трафик , но филми игри 300кб БЕЗ проблем , а аз дето се води , че трябва да имам по - бърз външен трафик свалям с не пове4е от 20-30 кб на наи-бавната тарифа .... :confused аз КВО печеля , че съм дал на Евроком 120 лв. за МОДЕМ и плащам от 6 Години по 20 лж. секи месец , а некви си ГГБИТ дето давап 36 лв. и по 18 лв. на месец ми дърпат 100000 пати по-бързо ?!?!?

Johnnie_Walker said:
Торентите крият и известни рискове. Например те са много удобен начин за изпробване на вируси, троянци и червей   :devil

От този локален Торент ще намажат най-много Гигабит   :punk

Аз немога да разбера, за кво всички разделят ГГ и ЕК. Има ли значение, кой ще намаже? И да ви направят отделен хъб на ДС++ пак няма да ви се увеличи скороста. Тъй, че недейте да мрънкате. Скороста на ЕК на всякъде ще е еднаква. А раздели ли си, ще има два сървара и вместо да ти е по лесно да търсиш само в един, ще трябва да влезнеш в два да търсиш. Само се усложнява работата, заради някво тъпо разделение, от което смисала е абсолщтно никъв. И да се раздели, и да се нас***те пак няма да ви се дигне скороста. :lol:

едит: поговори с някой админ, и ще разбереш японския сайт какво представлява :punk

Hostage said:
30kб/с външен ?? Аз повече от 12-13кб/с много рядко съм имал :) Доволен съм от аренабг торента в момента свалям с 112-130кб/с

govoreh 4e 30k mi e kym bg sajtove

az vyn6en po4ti ne polzvam samo za mail, dori dnes updeita za wow si svalih ot datata B)

bate_pesho said:
Уфффффф ако Евроком скоро не си оправят скоростите ще полудея ве ! Един приятел , дето живее точно над мен е на ГГБИТ с тарифата от 18 лв. и ми дарпа от един Японски фрее саит с 300 КБ/С. Незнам как го прави тоя ваншен трафик , но филми игри 300кб БЕЗ проблем , а аз дето се води , че трябва да имам по - бърз външен трафик свалям с не пове4е от 20-30 кб на наи-бавната тарифа ....  :confused  аз КВО печеля , че съм дал на Евроком 120 лв. за МОДЕМ и плащам от 6 Години по 20 лж. секи месец , а некви си ГГБИТ дето давап 36 лв. и по 18 лв. на месец ми дърпат 100000 пати по-бързо ?!?!?

xaxa pi4 mi zamisli se toq sajt ne ti li e mnoooogo mnogo poznat a :woot

veseo said:
Че тоя "торент за ЕК" незнам кой ще го ползва :D Особено с 30к ъплоуд на болшинството еврокомци ..

@Botev1912 - ЕК са неутрални, не печелят нищо

печелят малко, щото този торент ще има повече работи от другите и стари и нови (надявам се)

zizirixo said:
аве немогат ли да направят целия сървър WAREZ.ru  да сиидва,а ние да теглим само???

Аве могат ама ако и ти сийвдваш и аз сийдвам и някой трети ще тегли по бързо.

zizirixo said:
аве немогат ли да направят целия сървър WAREZ.ru  да сиидва,а ние да теглим само???

То тогава каква ще е разликата с предишния такъв сървър?! Може би различния начин на достъп до него, с цел, знаете каква. :P

azbeaz said:
Аве могат ама ако и ти сийвдваш и аз сийдвам и някой трети ще тегли по бързо.

ок де съгладен съм...

но нека качът всичко и чак ако се сиидва от потребителите примерно 70-80% от сървара чак тогава, да се спре :lol:

zizirixo said:

Ами сигурно така ще стане (все пак технически сървъра е компютър, с потребител на него :D), щото не се виждам как мога да рилийсна един торент с 30к...

Според мен печели най-вече ЕК. Защото ще си теглим с наще си скромни скорости като локален. А ГГБит я някой път захапят 2-3 МВ, я друг път около 100 КВ, я не. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...