Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

ShitHappen said:
Преди малко по Господари на Ефира , когато танцуваха Теди и Ели ... ,ако някой ми каже как се казва песничката ще съм благодарен  :D

П.П. Голямо инфо дадох нали  :P

Hem gledah predavaneto i pak q zabravih...Abe i az q tarsq ot nqkolko dena shtoto chesto q puskat po City-to...

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  ShitHappen said:
Преди малко по Господари на Ефира , когато танцуваха Теди и Ели ... ,ако някой ми каже как се казва песничката ще съм благодарен  :D

П.П. Голямо инфо дадох нали  :P

Не беше ли Gadjo- So many times?

Търся онази Японската песен дето я пяха в шоуто на Слави.Май се казва "Островна песен" но не съм сигурен.Ще съм благодарен ако някой ми помогне да я намеря...

ShitHappen said:
Златен си  :D

Нали си мой човек :P

Сега по радио 1 пуснаха една dance. Пее францизин нешо от сорта на :ta ta ta, he he. hei tua ade upla(sorry ама не знам френски) . И една жена се появява. Много е известна песента. Ако някой се сеща да пише плс.

ПП:майка ми каза,че пеят на френск, но на мен ми прилича на италиянски :bgrin:

snatch said:
Значи как се казва една чалга дето се пее "ти сърцето ми разсеча, с половин сърце съм вече" :lol: и някой може ли да каже къде я има.Или по-точно трябва ми текста на тази песен. :lol:  :P  :)

Magapasa - S polovin surce, tuk ima texta i pesenta

От "Бандата на Оушън 2", когато ония им обясняваше как е откраднал Златното яйце и когато минаваше през лазерите песента която върви е къртеща.Някой знаели как се казва??

Благодаря предварително.

Значи, преди 1-2 дни ми казаха за една песен(даже я чух, но не помня почти нищо само това, че ми хареса :) ), която реших да си изтегля. Казаха ми, че песента била на някакви си Discoteka Boom, потърсих из интернет, но не намерих нищо. А този човек едва ли ще го видя отново да си я сваля от него. Ако някой се сеща за какво става въпрос да пише. Въпреки че това ме съмнява поради оскъдната и непълна информация, но...толкова знам!

sandman said:
Значи, преди 1-2 дни ми казаха за една песен(даже я чух, но не помня почти нищо само това, че ми хареса :) ), която реших да си изтегля. Казаха ми, че песента била на някакви си Discoteka Boom, потърсих из интернет, но не намерих нищо. А този човек едва ли ще го видя отново да си я сваля от него. Ако някой се сеща за какво става въпрос да пише. Въпреки че това ме съмнява поради оскъдната и непълна информация, но...толкова знам!

Информацията ти хич не е оскъдна.Ето я тук песента и със здраве да си я слушаш:)

Съжалявам за глупавия въпрос, но с майка ми вчера спорехме от коя година е ето тази песен Pink Floyd-Another Brick in the wall. Ако някой знае да каже, благодаря предварително :)

Искам да питам преди малко по Big Brother пуснаха една много яка балада когато Виктор танцуваше (или каквото там правеше :D )някой ако знае да каже :confused

THE-AGENT said:
Искам да питам преди малко по Big Brother пуснаха една много яка балада когато Виктор танцуваше (или каквото там правеше :D )някой ако знае да каже  :confused

Амй песента е на КАНЗАС, ама не разбрах как точно се казва, а иначе си е супер и ако някой каже името й , ще е хубаво! :bgrin: :excl:

Има една песен дето я въртят по TMF доста често, и съответно е норвежка или там к'вато народност са...

И занчи на клипа има двама типове дето рапират такива а пред тях върви едно момиче и пее.... И на клипа има едни такива нарисувани работи... А накрая на клипа дават как целия град е тръгнал с по една факла.... :blink: :bgrin:

ot baq vreme tyrsq edna pesen ispylnqvat e,pichkata ot guano apes i ace cub ili ice-t ne sym siguren koi ot dvamata beshe,parcheto se kazva stay alive.nqkoi ako znae kyde moga da q namerq da pishe.blagodarq predvaritelno!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...