Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Сега една по-лесничка:"It's closing time , It's final chancee to make it , "It's closing timee , just one last dance....."Жена пее!Мерси!

Мноо яка песничка:

Tom Novi & Lima - Take it

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

E mai sam zatrudnil mnogo s moita pesen ! mai se kazva Unomas ne6to kato na don omar pesnite e! po4va taka ....

Unomas unomas baby , baby gat a paradi , paradi baby ..,......

summer hits 2004 mi kazaha 4e q imalo ama az tarsih i nema takava pesen ! ! !

E mai sam zatrudnil mnogo s moita pesen ! mai se kazva Unomas ne6to kato na don omar pesnite e! po4va taka ....

Unomas unomas baby , baby gat a paradi , paradi baby ..,......

summer hits 2004 mi kazaha 4e q imalo ama az tarsih i nema takava pesen ! ! !

Тази песен току що я намерих в DC++!Напиши само Unomas и ще ти я изкара!

Ha Ha ! tq eeeeeeeeeee ! :P 10x ama tarsih tam no nz 6to ne mi q pokaza XAXAX :}

iskam o6te takvia ! link ili imena ?

Mи ся на момента ми идват тия на ум:

Daddy Yankee - Lo que paso paso

Daddy Yankee - Rompe

N.o.r.e ft. Daddy Yankee - Oye mi canto

Darine - Aiwa

Beenie man - dude

Papi sanchez - enamorane

Мисля че са подобни!

Песента, която търся я има във филма "Ченгето от Бевърли Хилс 1". Проблема е, че не е от саундтрака и затова, не мога да й намеря името. Можете да я чуете в момента, в който Фоули, Тагарт и Роузууд влизат в един стриптийз бар. Някъде по средата на филма се случваше тва. (дано всъщност да не се бъркам за сцената де...) Песента скоро я чух и по радиото 1-2 пъти, но единственото нещо, което успях да доловя беше "live in a nasty world" и едно "nasty girl" .... ся кво е останалото нямам никва идея :rolleyes: Ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен :)

Песента, която търся я има във филма "Ченгето от Бевърли Хилс 1". Проблема е, че не е от саундтрака и затова, не мога да й намеря името. Можете да я чуете в момента, в който Фоули, Тагарт и Роузууд влизат в един стриптийз бар. Някъде по средата на филма се случваше тва. (дано всъщност да не се бъркам за сцената де...) Песента скоро я чух и по радиото 1-2 пъти, но единственото нещо, което успях да доловя беше "live in a nasty world" и едно "nasty girl" .... ся кво е останалото нямам никва идея :rolleyes: Ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен :)

Ako ти върши работа кавърчето от миналата година името е - Inaya Day - Nasty Girl!

Ako ти върши работа кавърчето от миналата година името е - Inaya Day - Nasty Girl!

Да ти кажа оригиналът е по-хубав, ама кво да се прай.....все пак вече знам как се казва песента :P

Мерси много :)

Търся линк за някакви песни на (?руска) група с име faktor2 или нещо подобно :)

10x предварително!

Напоследък нашумя една тяхна песен Factor2 - Красавица ... потърси я в DC++

Търся линк за някакви песни на (?руска) група с име faktor2 или нещо подобно :)

10x предварително!

Ами пробвай в официалния сайт на групата - тук - има няколко песни които могат да се свалят.

Търся една песничка, която е саундтрак към старото детско анимационно филмче "Тайнствените златни градове". Другата песен, която търся е много известна българска песен, но не знам как се казва. Мъж пее: "Само теб обичам, само теб, мое мило момиче...". Сигурна съм, че я знаете ;) Благодаря предварително!

Търся една песничка, която е саундтрак към старото детско анимационно филмче "Тайнствените златни градове". Другата песен, която търся е много известна българска песен, но не знам как се казва. Мъж пее: "Само теб обичам, само теб, мое мило момиче...". Сигурна съм, че я знаете ;) Благодаря предварително!

Първата я има тук

Втората е Стоян и Виктор - Вярвам в теб

Някой да знае музичката от новата реклама на Toyota Yaris :confused

Търся една песента която се пее нещо от рода на :

I wanna feel the liiiight....open up my heaaaart... и има една фраза която е най-мелодична и се повтаря: ...of the moooorning suuun...

Извинявам се за описанието, ама така ми го дадоха.. :) Забравих да кажа че се изпълнява от жената (май :) )и я пускат редовно по КАТРА FM

Търся една песента която се пее нещо от рода на :
I wanna feel the liiiight....open up my heaaaart... и има една фраза която е най-мелодична и се повтаря: ...of the moooorning suuun...

Извинявам се за описанието, ама така ми го дадоха.. :) Забравих да кажа че се изпълнява от жената (май :) )и я пускат редовно по КАТРА FM

Simon and Shaker - The Freshness(Full Vocal Mix)

Why does my hearth feel so bad :D

Иначе бих искал да питам за песен на Енрике Иглесиас , в която се пее:

"All i need ..is to look in your eyes" .. :blink: нещо такова :lol:

moby-why does my heart :confused

Tова на Мобу е старата , има нова :)

Why does my hearth feel so bad :D

Иначе бих искал да питам за песен на Енрике Иглесиас , в която се пее:

"All i need ..is to look in your eyes" .. :blink: нещо такова :lol:

Enrique Iglesias - Rhythm Divine

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...