Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Някой тряаа да знае как се казва песента на една реклама на ПУДИНГ от др. Йоткер :) :D .Мноо ме радва :excl:

Там пееха нещо като "...у рейн...у рейн" :laughing:

Мерси предварително. :)

някакво парче с мелодията на California Love, некво мъжле се мъчи да рапира, и неква женка отвреме навреме и тя подава..идеи ?

някакво парче с мелодията на California Love, некво мъжле се мъчи да рапира, и неква женка отвреме навреме и тя подава..идеи ?

Ceko Sifonq - Sifonq i Madonq ?

Виж тук.

XT JVD - To Bombay ?

Хора, помощ. Много съм го закъсал с комерс-а.

Има някакво ново парче, което е някакъв ремикс на Michael Jackson май... :unsure: нямам време да ровя. :bgrin:

Дайте ми едно списъче с комерсчета излезнали след Мадона - Hung up i R. Kelly - Burn it up....около 15-20 парчета ще свършат работа. 10х предварително ;)

Лесна работа - влизаш в сайта на радио Сити -> уебхит или пък прегледай топ 40 в сайта на Катра ФМ :)

10x, ама говорех за нещо по-новичко от Nato и Morandi - Beijo. Иначе класацията гледам, ама ся са я осрали нещо. :(

Хора, помощ. Много съм го закъсал с комерс-а.

Има някакво ново парче, което е някакъв ремикс на Michael Jackson май... :unsure: нямам време да ровя. :bgrin:

Дайте ми едно списъче с комерсчета излезнали след Мадона - Hung up i R. Kelly - Burn it up....около 15-20 парчета ще свършат работа. 10х предварително ;)

Лесна работа - влизаш в сайта на радио Сити -> уебхит или пък прегледай топ 40 в сайта на Катра ФМ :)

Hi.

Ami na men mi trqbva pesenta ot seriala "Shato Valon", deto q puskat nakraq na vsqka seriq ..

Iskam da zaradvam edin 4ovek.. :rolleyes:

Na frenski e , puskat q 4esto po radio 1 ...

Chateauvallon , би трябвало да е това :)

Аз си търся една песен,която много я въртят по дискотеките ,пее се нещо от рода на "me gusta bailar,me gusta..незнам си кво" През останалото време е денс :punk Някой сеща ли се? :blink:

Аз си търся една песен,която много я въртят по дискотеките ,пее се нещо от рода на "me gusta bailar,me gusta..незнам си кво" През останалото време е денс :punk Някой сеща ли се? :blink:

Пробвай с Miranda-vamos a la playa.mp3 съжелявам,че не мога да дам линк

Някой тряаа да знае как се казва песента на една реклама на ПУДИНГ от др. Йоткер :) :D .Мноо ме радва :excl:

Там пееха нещо като "...у рейн...у рейн" :laughing:

Мерси предварително. :)

QUOTE(CadaveriaIX @ Jan 21 2006, 13:50) <{POST_SNAPBACK}>

Manu Chao - me gustas tu ?

Момци абе искам да набарам 1 песнички,ама нз нито как се казват,нито групата.Гледал съм клипа и в него 1 мноо яка мадаме пееше некви песни със средновеовни мотиви или нещо такова.Абе известна е и ако некой има поне малка представа за кво говорда да помогне с линк

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...