Jump to content
BulForum.com

Gadost !!!!! ne moga da svalq edno momi4e


Recommended Posts

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Муахаха,бакара :) Идиот!!! :)

А иначе по темата - има такава вече...май..Ама най-добре да прегледаш темата на evi^^ - което важи за момиче,важи и за момче :)

Ето тук --> http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=15650

Link to comment
Share on other sites

pi4 ne 4e ne6to ama i az v 8 klas nqmah gagde 6toto neiskah pak i kvo ti puka s momi4e ili bez e po4ti razlikata e 4e ima s koi da se celuva6 a pak ako ti pusne i da topa6 4u6kata vse pak ima i takava tema Kak da se zapoznaq s momi4e trqbva da si po otvoren i da se pravi6 na gazar !!

Link to comment
Share on other sites

Ами трябва да започнеш с нещо като --- ГЪлташ ли

 

Е да тва можеби трябва да и го кажеш след като се е съгласила да и покажеш колекцията си от нощтни тигрови пеперуди

Link to comment
Share on other sites

Ами трябва да започнеш с нещо като --- ГЪлташ ли

тц, какви ценности, какво нещо ... ей тва е днешната младеж. Опс, днешните деца :devil

Link to comment
Share on other sites

тц, какви ценности, какво нещо ... ей тва е днешната младеж. Опс, днешните деца :devil

о-о-о-о БАБОООООООО :woot :evil :woot

по темата : ако си 1,50висок и около 90кг няма да стане,щото постави се на наино място :ghost

Link to comment
Share on other sites

trqbva da si po otvoren i da se pravi6 na gazar !!

Точно тук бъркаш много,трябва да се държиш естествено,а не да се правиш на голяма раябота и момичето после да разбере,че си пълен въздух,такаче не му давай грешни съвети ;) Относно темата - според мен няма някви фрази,с който веднага се сваля момиче/момче просто се дръж естествено и ако те хареса си готов ако ли не - здраве да е ;) :D

Link to comment
Share on other sites

Репликите ако ще и всички да ги знаеш пак може да не ти помогнат.

  • Самочувствието е важно. Момичетата харесват уверените в себе си момчета, а не заекващи срамежливци.
    Трябва да отидеш с мисълта, че можеш да я свалиш, и просто ти трябва малко време да поработиш по въпроса.
    НО, в никакъв случай не трябва да прекаляваш с демонстрацията на самочувствие, защото ще заприличаш на надут пуяк и тя ще избяга от теб.
     
  • Бъди естествен, но не съвсем. Прави се на малко по-добър от колкото си, но пак повтарям - с мярка!
     
  • Внимавай с чувството за хумор. То е задължително, но поемаш голям риск. Може майтапите ти да са тъпи и да се изложиш. Затова преценявай всеки бъзик, който пускаш пред нея. Трябва да я накараш да се смее от сърце и да се чувства приятно с теб.
     
  • Говори и на теми, които са интересни за нея. Наблюдавай я и усети от какво се интересува и научи нещо по-интересно за това.
     
  • Не се влачи с нея 1 месец чакайки тя да направи първата стъпка. Трябва да усетиш момента и да предприемеш действия. Жените издават с тялото и погледа си кога се интересуват от теб. Дефакто те свалят мъжете, колкото и да ни се струва че не е така. Но ти трябва да направиш първата стъпка на близост, защото така е прието.

Всичко това съчетано по подходящ и разнообразен начин ще доведе до неминуема свалка.

 

Успех!

 

[*]едит:

Длъжен съм да ти кажа, че не свалянето е трудно а развитието след това, след като разбереш какво се крие зад фасадата от готини цици и стегнато дупе. Така че внимавай в коя се целиш, за да не ревеш после след като я свалиш веднъж. ;)

Link to comment
Share on other sites

Така си е.Но аз мога да бъда сравнително много добър по тези точки...явно има надежда.НО Смартобомбър каза всичко по темата-слушай го

Link to comment
Share on other sites

da saglasen sam ne trqbva da si nadut a sas samouverenost i ne da se 4erpi6 kato domat i da se 4udi6 kakvo da kaje6 i naistina ima momenti v koito momi4etata sami se izdavat s pogleda sa6toto e i pri mom4etata nai ve4e q gledai v o4ite i ne s nqkbva nadmennost a sas pogled nz kak da ti go opi6a prosto nz sorry :(

Link to comment
Share on other sites

BuPoC, ako iskash jensko mnenie... irc, icq ;) Inache ako ste stignali do etapa 'priqteli' mislq 4e shte ti e po-lesno, zapochni da `i pravish komplimenti, da ne govorish samo po 'priqtelski' temi. Moje primerno da `i kajesh 'Moje li edin suvet?Mnogo haresvam edno momiche, no tq me priema samo kato priqtel. Kakvo da pravq?!' :tongue

Uspeh :punk

 

 

Edit:Ei sega vidqh kakvo e pisal sMARTBomber.. :huh: ne moga da se merq sus specialist kato nego :P

Link to comment
Share on other sites

Virus ama ti si suh klon fe :)

Rano ti e za gadje .

 

ее Кфо го нареждате пича ве..вярно е малко клечав ама ;) та по темата бомбъра е прав бъди естествен..според мен едно от най-важните неща е да успяваш да я разсмееш...да и е забавно...както е казано и по-нагоре прави и комплименти ;) момичетата обичат това :lol: успех пич :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

абе всеки го съветва да бъде уверен и да се държи кат пич....

ама тя ако не харесва пичове???

най-ми харесва идеята за естествеността, ама истинската, дори и да означава да се черви като домат да мънка и да не знае какво да каже. ми тва са си нормални работи бе! пък и показват точно колко са му силни чувствата на хайвана. да не говорим че по този начин може да й засвири на нежната струна и да я умили до сълзи.

така че пич, няма значение къф сви - ПИЧ или ТЦ важното е да си себе си и да не правиш нищо за което да съжаляваш. погледни го така: ако не се пробваш ще съжаляваш цял живот, а ако се пробваш - най много и да стане :)

имаше една приказка: Не е срамно да ти откажат, срамно е да не си поискаш! или нещо от сорта.

Link to comment
Share on other sites

BuPoC ama ti si suh klon fe :)

Rano ti e za gadje .

 

Що да е сух клон бе, супер добре си е момчето. Малко е висок за осми клас :) ама сичко е 6 :). Освен ако тя не е 150 ;)..

 

Иначе кво да ти кажа супер добре си му е телосложението, поне аз съм 185 см и тежа към 65 кг, ама не мога да кажа че съм "сух клон". Даже тук таме, да не казвам навсякъде мускулчетата си личат(при тва без да ходя на фитнес ;))

Link to comment
Share on other sites

Awe BuPoC kai ne6to poe4e za momi4eto . Kakvi sa ti nabludeniqta ? Ako priemem 4e e mnoo qka P**ka i po golemite e zaribqvat tq 6a zeme da se dviji s tqh sledovatelno 6te se nadue i 6ansa ti 6te stane 0.

V slu4aq az priemam 4e e hubava i po golemite ne q zaribqvat!!

Tova 4e pi4kata e qka (kakto se predpolaga) ne ozna4ava 4e dosega e imala mnogo gajeta i haresva samo nekvi gazari i takiva deto se pravqt na golqma rabota tova e = na po golqm 6ans za teb !!!

I kato poslu6a6 suvetite na SmartBoomber da se nqdqvame 4e 6te ti padne v ra4i4kite :woot

I posle dano da si dopadnete dvamata (po harakter) !!

AMI PROBVAI PUK DANO DA STANE !!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...