zynth Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 баааси колко съм дърт!Господинова жива ли е бе? що никой не се е оплакал от нея досега? Балева и НЛОто още рулират като гледам, Модева още е там, а Асата плаши, Колева се старае поне електротехника да ва научи. с тях нищо не се е променило. ама къде е исте(о)ричката Тончева? а Тихата стъпка- Благоева по литература? и как така никой не е казал една добра дума за Андреева? малиии колко типажи са изчезнали ама сигурно си имате нови. <{POST_SNAPBACK}> Благоева аз я уважавам. Господинова си я има,за нея ми казаха следното: Видя ли я в двора на къщата и да копае градинката по пенюар,слушайки чалга....Ноу Комент!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Станислава Дражева... еххх Даскалката по немски от мечтите ми. Тя последно беше бременна и сега трябва да е в майчинство, ама все пак които я помни я знае: червенокоса и секси... <{POST_SNAPBACK}> аааааа помня я. таман завършвахме и я назначиха тази. стегнато миньонче със червена коса. мислехме я за "зайче", пък тя била даскалка - изобщо не я пускаха близо до нас(бяха ни скрили в крилото отзад, далече от хорските погледи, изолатор направо) щото бяхме един набор и щяхме да й разкажем играта. последния курс кат се бяхме разхайтили нахлувахме няколко пъти да й се любуваме ама тя ни пъдеше - егоистка! Благоева аз я уважавам. Господинова си я има,за нея ми казаха следното: Видя ли я в двора на къщата и да копае градинката по пенюар,слушайки чалга....Ноу Комент!!! А господинова спря да е цербер след нашия набор, преди да влезем ние е била пък Директорка. Беше оставила един пич от съседната паралелка на изпит в 4ти курс=12ти клас , после и на поправителния го скъсала, и пича от отличник в ТЕТа отива в Автото с двойка и повтаря(губи и годината със специализацията) - малко бесен. един ден нахлува в часа на Господинова и без дума да каже вдига кофата с мръсната вода и я нахлупва на главата й. докато реагира някой той си тръгнал най-спокойно. без една дума да си кажат. от тогава е малко по-мека. а на мен ми дигаше луди скандали за скъсани дънки и обицата ми. мамка й. караше ме да я свалям в часа й и загубих 2 златни обици за 3те години. И съответно в оценките ме сечеше яко. Благоева и аз я уважавам, но пуска безценни лафове от вида на " Аз като пчеличка прехвърчам от цвят на цвят да събирам мнения" - и тва като си го представиш с нейните килограми...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 ... а Тихата стъпка- Благоева по литература? <{POST_SNAPBACK}> Стискайте палци да не сте при нея ако ще кандидаствате с математика, тъй като се оказва че трите най-важни оценки (тоест единствените предмети които трябва да учите най-здраво) са Математика, Литература и Физика Ако Благоева ми беше и последната година нямаше да мога да пиша сега тъй като нямаше да имам интернет нямаше да влеза в университета, нямаше да имам кинти.. Изобщо кво ме интересува. От какъв зор тя ще ме кара да уча литература в техникум по електротехника на академично ниво Е .. някои от вас ще кажат: не може без култура.. Е не искам да се хваля но според мен съм доста напред с материала от много мои познати. Така че да не си правим илюзии че е свясна Дебелата... Само ми създаде допълнителни грижи Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Стискайте палци да не сте при нея ако ще кандидаствате с математика, тъй като се оказва че трите най-важни оценки (тоест единствените предмети които трябва да учите най-здраво) са Математика, Литература и Физика Ако Благоева ми беше и последната година нямаше да мога да пиша сега тъй като нямаше да имам интернет нямаше да влеза в университета, нямаше да имам кинти.. Изобщо кво ме интересува. От какъв зор тя ще ме кара да уча литература в техникум по електротехника на академично ниво Е .. някои от вас ще кажат: не може без култура.. Е не искам да се хваля но според мен съм доста напред с материала от много мои познати. Така че да не си правим илюзии че е свясна Дебелата... Само ми създаде допълнителни грижи <{POST_SNAPBACK}> напред си точно щото тя те юрка........ и не се сърди за академичната литература - помага все пак да изградиш характер и да съставяш СОБСТВЕНО мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowseR^ Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Аз пък и аз съм от ПГЕЕ (или поне в известен смисал, бях, защото сега се водя 13-ти клас уж ) и мога да кажа че много кеф ми прави т'ва даскало... повечето даскали са точни (особенно Парпулов , който вече не е там , но все още се мярка с колелото да каже по някой лаф ) ... Като всяко даскало има и гадни... аз лично най-много мразих оная по Литература (Анастасова) която ми прееба цялото кандидатстване защото ми писа по една калпава тройка за последните две години :( , а някой тъпанар е решил да се взима литературата за кандидатстването в университетите Иначе изобщо не съжалявам че съм влезнал в тета (едно време беше ТЕЕ по мое време ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Само да кажа на хората на които им преподава Модева да внимават какво говорят, защото синът и разглежда този форум и да не се преебът сами :П А иначе за Балева, тя ми беше класна цели 3години и сам много доволен от ней Хич не разбирах този предмет, но ми писа 5, можеби защотот е класна, а другите класове ги юркаше много здраво За Господинова кво да каже иска да ни научи на нещо, но тва за обиците, кичурите, късите гащи немога да го разбера. Спомням си когато бях с кичуре (даже 2 пъти) яко юркане ми правише, но не ги махнах А сега искам да попитам по-големите, аре да ми кажите 2-3 думи за Лили Попова, ако може добри :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 А сега искам да попитам по-големите, аре да ми кажите 2-3 думи за Лили Попова, ако може добри :П Ами малко сме контактували с нея. Да знаеш че много обича да играе кючеци. Най - вече на високо. Върху стол, маса и т.н. Сериозно ти го казвам това . Ще видиш като станеш абитюрент . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Само да кажа на хората на които им преподава Модева да внимават какво говорят, защото синът и разглежда този форум и да не се преебът сами :П <{POST_SNAPBACK}> Че нали форума е анонимен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Балева-РУУУУУЛЗ!НОМЕР ЕДНО!!!имах 3 двойки ,4 на изходното ниво-4 са годината. Благоева-извинете,но аз при нея не съм учил..колкото и да е академично-ако имате акъл в главата и можете да го използвате си хващате 5-та без проблем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 П.П Аве Стельо стига се прави на мъж.Кога пък със Семкаров си се еб*вал?!Макар да не общувам много с него мога да кажа че си е свестен пич.А тва че е написъл 3 страници не означава че има нещо смислено на тях.То и Накта на входното по География написа 6 страници ама имаше 3(като се замисля кво беше писал и тва май му беше много) <{POST_SNAPBACK}> Ами какво ще кажеш за уцелването с тебешир в окото му ? Или пък в устата го лепнах 1 път Но както и да е това са глупости...За Балева верно е че нищо незнаех и имах 3 (то не че сега знам де ) За господинова кво да кажа - пълна овца - прави се на най-великата,а пък за Модева не ми се говори - тя е просто еидн шемет.Абе има и готини даскали общо взето,но са много малко за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Че нали форума е анонимен <{POST_SNAPBACK}> Да така е, но като гледам повечето си казвате кой клас сте, пак може и имена да сте казали, непогледнах. Аз само предупреждавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultimate Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 ами аз какво да кажа-от 11ж съм и сега в началото на годината решихме целия клас да се чупим от ИЦТ(специален предмет)...е така и стана... ама на другия път влиза тя и почва(като автомат)шишете това,онова прави се на интрересна аз ще помня неввротните изцепки на Катя Колева-ей тая е опасна(в добрия смисъл)ама се иска и да учи6...малко... и Михайлов е точен-винаги ни е пускал когато не ни се кара час ама балева е друг въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 ами аз какво да кажа-от 11ж съм и сега в началото на годината решихме целия клас да се чупим от ИЦТ(специален предмет)...е така и стана...ама на другия път влиза тя и почва(като автомат)шишете това,онова прави се на интрересна аз ще помня неввротните изцепки на Катя Колева-ей тая е опасна(в добрия смисъл)ама се иска и да учи6...малко... и Михайлов е точен-винаги ни е пускал когато не ни се кара час ама балева е друг въпрос! <{POST_SNAPBACK}> Вече знам кой ще е "любимия" клас на Лили Попова. Доста ще се позанимава с вас... Просто неам думи... Съжалявам ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Аз също съм от ПГЕЕ-то. 10Е клас съм. К'во да кажа за даскалите има си готини има си и тъпи. Мен лично най-много ме кефи Ганка Иванова, а най-много ме дразнят Господинова и Благоева. Тая Благоева миналата година в 9 клас ме прецака много яко.Праихме класна и тя нали дава на 1 до еди кой си номер една тема и така нататака и още две допълнителни. Аз имах първата допълнителна на пищов и писах по нея. Като дойде време да връща класните в г**а сещаите се майна 2. И аз отивам и викам госпожо к'во става тука и тя ми вика "Такава тема не е спускана. Да ти вида гърба" аз и викам, че темата я имаше и си поврякахме малко и ни изгони целия клас. Между другото бяхме в кюпа четерима човека. Както и да е 2-ките си останаха ама бая разправии бяха(директори, замесник директори, оплаквания ) все пак ми писа 4 за срока. А аз се бях уплашил, че ще ме остави на испит ама както и да е всичко мина. Относно Господинова никога не съм я разбирал. Т'ва за дрехите, прическите, обиците и др. е пълна простотия. А бе да питам по големите к'во толкова му е на Ботьо? Аз ся за първа година съм при него и е много див. По цял час почти нищо не правим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultimate Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Вече знам кой ще е "любимия" клас на Лили Попова. Доста ще се позанимава с вас... Просто неам думи... Съжалявам ви <{POST_SNAPBACK}> тая не мога да я понасям и не си прав-тя се оптитва ама то нищо не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 А бе да питам по големите к'во толкова му е на Ботьо? Аз ся за първа година съм при него и е много див. По цял час почти нищо не правим. Пич не знам как можеш да му се кефеш на този алкохолик? Само не пражи една основна гешка - не сядай на предните чинове, колкото по назад по-добре. Ако можеш цяла година да не говориш от близо си перфектен. Щото един път се ядосах за нещо и го викнах кат ми дъхна едвам се сдържах да не си изповръщам чевата. А за Господинова кво да ви кажа трябва някой да ни кара кат нея да учим защото математиката е основен предмет за кандидатстване във ВУЗ. Иначе Балева Рууууууууууулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Колева... влизам (не ми е предавала) да искам гъба(подчертавам Катя Колева,Не Маргарита(която е супер точна)) -Извинете ,може ли гъбата? тя: Имаш 34 секунди да ми я върнеш... връщам се след 5 минути,оставям я,тя си гледа часовника и казва: -Браавоо,пак заповядай! ахахахахаххаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 30.9.2004 г. в час по Елекротехника, Катя Колева : "Лягате да спите и мислите,че лягате да спите" Който както иска да го разбира Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 30.9.2004 г. в час по Елекротехника, Катя Колева : "Лягате да спите и мислите,че лягате да спите"Който както иска да го разбира <{POST_SNAPBACK}> Ха ха.само да ни бяхте видели мутрите като го изръси.Каточили ни беше казала да сметнем 24234142 по 3645723 на ум за 3 секунди.Абе голямо мислене(по-точно чудене) стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Виждал съм как Катя Колева решава задачи с комплексни числа на ум. С груб към дъската и диктува на едно момиче което едвам смогваше да записше . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Вече сам трета година в Електрото(10 е клас) и имам чуството че при нас е най гадно. Поне като не сам в кафето, нямам свободен или не чупя от час. Според мен най-гадната даскалка е г-жа Господинова. Мразя я нищо че минавам без проблеми при нея. И Кузманчо щото се ми пише отсъствия и забележки щото съм с дънки. Новата по химия(оная русата Rulleeeezzzzzzzzzzzzzzzz). Тя ми е и класна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotzadze Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Катя Колева:"Виждате ли тази безкрайно къса линия ?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 .......... ........... Според мен най-гадната даскалка е г-жа Господинова. Мразя я нищо че минавам без проблеми при нея. И Кузманчо щото се ми пише отсъствия и забележки щото съм с дънки. <{POST_SNAPBACK}> ще ти дам малко акъл от многото си спорове с въпросната Господинова. Учител няма право да ти пише отсъствие ако си в час, независимо в какъв вид си, стига да не противоречи на правилника на училището. по мое време в него се изискваха само дълги панталони и да си трезвен. трябва да го прочетеш да видиш да не те фанат по някой скрит параграф. иначе аз с едни скъсани дънки и обица на ухото я докарах до истерия и няколко пъти сме ходили да се разправяме при директора. почна се с тва че се опита да ме изгони от час, а аз и казах че като не й харесва може тя да напусне, защото аз съм там да уча, а не да гледам как се обличат хората. и се оказа че тя няма никаво законово право да ме изгони от час а дори и забележка не може да ми направи. направо побесня. после се разправяше с нашите ама и те й прочетоха правата и оттогава часовете при нея бяха голямо приключение. та така - в закона за образованието не е записана никаква рестриктивна мярка "изгонване от час" - това е въпрос на вътрешния ред на училището, а дори и то не може да ти забрани да посещаваш часовете в него, само заради външния ти вид. могат да те гонят, за отсъствия, за изпити и за други престъпления, но неносенето на униформа не е сред тях. Освен това даскал който ти пише отсъствие извършва престъпление "попълване на документи с невярно съдържание", щото дневниците се водят на държавен отчет - в районния инспекторат, и носи наказателна отговорност. все пак имаш един клас съученици за свидетели. може да му обясниш следващия път тези тънки моменти. пожелавам ти успех в борбата за свобода на мисленето и облеклото! и не си мисли че в техникума е най-гадно - има и къде-къде по кофти места. единствено се усеща липсата на жени.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Катя Колева: Грешката е във вашия телевизор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Тъй като почнахме с лафове на даскалки: Балева връща контролни и вика "В тия работи има много общи работи,много лоша работа" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.