Jump to content
BulForum.com

UPLOAD


Frisco

Recommended Posts

  • 2 months later...

Извинявам се за пост-а си, че е малко не на място, но при новия дизайн на страницата не виждам функция Upload. Бихте ли обяснили на незнаещия как да ъплоуд-вам нови неща ?

 

Извинявам се, че написах тази глупост. В секундата, в която го изпратих ме осеини идеята как ще стане. За да спестя дертовете на други (няма да обиждам) като мен да ви кажа как се справих с тази "изключително тежка" задача:

В полето Address написах ftp://warez.ru и след като ми го отвори alt file/login as и си написах потребителско име и парола.

Link to comment
Share on other sites

Дано не бъркам мястото,но искам да попитам за следното:

Ползвах информация от форума и си инсталирарах FlashFXP,настроих го според указанията,докарах го до там да си направя директория....така,директория не се създава,пробвах директно,нищо не се ъплоудва,само иконата и 0кв инфо.Пробвах и с ftp клиент,там също не ми разрешава да си направя директория.Това се получава,защото няма място на сървъра,защото нещо не правя както трябва или....дайте ми съвет.Имам регистрация.

Link to comment
Share on other sites

Аз ползвам Cute ftp и всичко е О. К.

Ти ако искаш и Microsoft Super FTP Entering Anywhere Anytime да ползваш, ако няма място на фтп-то, ще влезеш на кукуво лято :D

ТОлкова ли е сложно просто да проверявате свободното място там, напоследък много често е пълно до 100%, така че търпение.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...