Jump to content
BulForum.com

Subtitle Links and Requests

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Blagodarq vi za predlojenite subtitri , no az tezi gi imam , te ne saotvetstvat na filma na Metallica '' Some kind of monster '' , filma sam go svalql ot '' Movies.co.jp '' . Shte vi bada mnogo blagodaren ako moje da mi pomogne nqkoi !

borbo said:
Blagodarq vi za predlojenite subtitri , no az tezi gi imam , te ne saotvetstvat na filma na Metallica '' Some kind of monster '' , filma sam go svalql ot '' Movies.co.jp '' . Shte vi bada mnogo blagodaren ako moje da mi pomogne nqkoi !

Ето ТЕЗИ и ТЕЗИ Ако не стават значи и аз не мога да ти помогна!!

LOKOMOTIVcho said:
Може ли някой да ми даде свястни субтитри за филма Football factory защото субтитрите, които ги има навсякъде не са съвместими с филма от movies.co.jp  :blink:  :confused

Пробвай ТЕЗИ

Дано ти свършат работа!

botevbeerboys said:
Пробвай ТЕЗИ

Дано ти свършат работа!

Тези също съм ги пробвал, но не стават - избързват малко, но сега ще опитам с една програма да ги оправя малко. Мерси все пак

EDIT: Субтитрите нямат нищо общо с това, което се говри във флма :confused Дори и времто да се нагласи не става

LOKOMOTIVcho said:
Тези също съм ги пробвал, но не стават - избързват малко, но сега ще опитам с една програма да ги оправя малко. Мерси все пак

EDIT: Субтитрите нямат нищо общо с това, което се говри във флма :confused Дори и времто да се нагласи не става

Ами тогава свали филма от ТУК

и ще станат.Само като го свалиш го преименувай без последното допълнение jpg.Да завършва с avi.

Nito edni subtitri ne saotvetstvat , tarsq subtitri za filma na Metallica '' Some kind of monster '' , filma sam go svalil ot '' Movies.co.jp'' , i sega ne moga da namerq subtitri za nego koito da saotvetstvat . Molqvi pomognete mi !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...