Jump to content
BulForum.com

Чисто нова RAZER Mantis - подложка за мишка (mouse pad) / реплика


Recommended Posts

Още е в найлончето, малкия вариант 24Х20 см, абсолютно идентична с оригинала реплика, но с няколко пъти по-ниска цена - 5 лева.

 

New-font-b-Razer-b-font-font-b-Mantis-b-

Link to comment
Share on other sites

Не държа чак толкова, но ако е под 3 мм ще я взема.

 

Добре че имам подръка шублер (китайски :P ) - към 1.5 мм, заедно с найлончето.

 

 

Едит: Запазена за Магданоза - незнайно докога, защото и той не е наясно кога ще е в Пловдив.

Link to comment
Share on other sites

Подложката вече е в magdanoz4o.

Няма още да затварям темата, защото до няколко дена чакам да пристигнат още 2 абсолютно същите, като едната съм я запазил за съфорумеца GammaRay, но другата вероятно ще ми е излишна, защото вече си имам няколко Razer подложки.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Едната подложка пристигна - на външен вид е същата като на картинката в първия пост и като цяло е като онази, дето я взе magdanoz4o, но като изработка е доста по-добра от неговата (сори magdanoz4o, такава пристигна...и даже няма никакъв мирис на гума както твоята.  :P )...имам предвид, че има много качествено и плътно зелено обкантване по страните, а и самото покритие е супер гладко - не пише кой вариант е, но определено е Speed edition (просто имам такава и я сравнявам с нея).

И понеже засега дойде само едната, за да не се разсърди някой от двамата проявили интерес (GammaRay и arcemond), няма да пускам ЛС, а пиша в темата, така че който от двамата пръв види поста ми, да я вземе той, а другата като дойде остава за по-бавния. :) ...а след известно време би трябвало да пристигнат още 2 такива и ако някоя ми дойде излишна, отново ще я пусна в темата.

Link to comment
Share on other sites

Съжалявам, но GammaRay беше като светкавица. :grin: Нямам представа твоята кога ще дойде и като дойде дали ще е като неговата или като тази, която взе Магданоза. А ако бързаш, бих могъл за тази цена да ти дам една от моите с по-големи размери (29 x 25 см), която обаче ползвам от около месец, но не си личи - Razer Goliathus Control Edition.

Link to comment
Share on other sites

ОК. :)

 

Едит: GammaRay си взе неговата и си запази още една от следващите дето чакам да дойдат, но преди него разбира се е arcemond.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Днес GammaRay си взе още 2 подложки, а arcemond ще си вземе неговата утре, така че на този етап имам само една останала свободна подложка с подобен размер (255Х210) - Razer Goliathus Speed Edition ; тествах я, покритието е идеално гладко и мишката се движи без никакво съпротивление. Ако някой я иска - цената е същата. :)

Link to comment
Share on other sites

Взимам я, ако още е свободна :)

 

Ти си първи - взимаш я. :)

 

Абе, уреди ми и на мен една!

 

Ако изчакаш малко, вероятно ще има една и за тебе, понеже последните 2 още не са дошли, но едната задължително ще си я оставя за мене (понеже вчера GammaRay покрай неговата си, ми прибра и една по-голяма Голиатус контрол, дето си беше моя и даже я бях ползвал около месец), така че втората ще ти я запазя, но каква ще излезе е малко на късмет - може да с контрол-покритие, но може и да е спийд ...при китайците никога не присъства термина "100% сигурност". :P

 

-----------

 

 

И понеже на ЛС и други ме питаха дали имам останали подложки - не, нямам. Първите си ги поръчах за мен, харесаха ми и реших да пробвам с други модели, покрития, размери, за да се ориентирам кое най-много ми допада за различните мишки, които ползвам. Накрая станаха твърде много и започнах излишните да ги продавам тук ; естествено бих могъл да поръчам допълнително за още някой желаещ, но се чака около месец, а и е добре да съм сигурен че после ще я вземе, понеже на мен повече подложки вече не ми трябват...освен може би само една Голиатус с огромни размери, заемаща целия ми плот, но нея още не съм я поръчал, защото се чудя дали ще ми е необходима. ;)

 

Link to comment
Share on other sites

............ на този етап имам само една останала свободна подложка с подобен размер (255Х210) - Razer Goliathus Speed Edition............

 

Последната свободна подложка вече пътува към съфорумец от Стара Загора. :thumbsup:

 

Засега няма да затварям темата, не че имам още подложки за продаване, но снощи си поръчах за мен една огромна Голиатус с размери 70х30 см и понеже все още чакам още 2 други, дето ги бях поръчал миналия месец, възможно е едната от тях все пак да няма какво да я правя и отново да я пусна тук за продажба.

Link to comment
Share on other sites

Подложките са добри. На мен, най-много ми хареса тази голямата, с дупките :D. X8-цата върви перфектно.

 

Off (понеже темата е отгоре)/ Тая голямата (70х30) дето си я поръчах снощи също би трябвало да е такава като твоята, а от последните две дето още ги чакам, едната със сигурност трябва да е като другата твоя (Мантис-а с ниския шев) и нея също смятам да си я запазя.

 

П.П. Между другото ти ми обра почти всички подложки. :lol: .....и все пак ще затворя темата засега, че да не става излишен диалог вътре.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Подложките са добри. На мен, най-много ми хареса тази голямата, с дупките :D. X8-цата върви перфектно.

 

Нямах повече подложки за продаване до момента, в който днес ми пристигна една с по-големи размери, дето си я бях поръчал за мен и 100% смятах да си я оставя. Пак такава "с дупки" е - Goliathus Control Edition с този дизайн, но пустите китайци са ми пратили подложка със съвсем други размери от тия дето поръчах (моята трябваше да е по-дълга и по-тясна), а на плота където работя имам свободни единствено 30см височина и след това всичко е запълнено с уреди. Иначе подложката е трепач и ако на някого му трябва огромен RAZER пад - размерите му са около 440Х340мм, може да го има за 10 лева, което е по-малко, отколкото аз платих за него. Тоя път не са ми я пратили в найлонче като предишните, понеже явно не са намерили толкова голям найлонов плик. :laughing1:

Link to comment
Share on other sites

вземам я ама ми е трудно минаването към тебе ... пиши ми на ЛС как можем да се видим да я взема, ако ти е още същия адреса - вземах преди години един VGA кабел си спомням

Link to comment
Share on other sites

Адресът ми е същия, на ЛС ще ти дам телефон, а и в събота следобед ще излизам с колата и мога да ти я донеса ако си някъде към Кючука или "Смирненски". Запазвам ти я, ама има ли къде да я сложиш, понеже наистина е огромна... :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...